10 Mart Çarşamba 0:15, H O R T L A Q (#127970) sana bunu gönderdi...
aferin sana ben paşa klanının adamıyım size daldımmı hiç şimdiye kadar şerefsiz herif bide standart atıyorsun............
10 Mart Çarşamba 0:21, H O R T L A Q (#127970) sana bunu gönderdi...
paşa klanıyla dostluk bitmiştir sayende bundan sonra ilk seni ziktirmezsem beni siksinler..serdar abiyle atakan abiye gerekeni yaptırıcam bu kar kalmıcak yanına...
10 Mart Çarşamba 0:33, H O R T L A Q (#127970) sana bunu gönderdi...
karı gibi hemen şikayet et zaten erkek adam küfürlerin altında kalmaz ama nerde sizde o delikanlılık oyun için şerefinizi namusunuzu satmış adamlarsınız aman ülkem engellenmesinde sülalemede sövseler olur zihniyetinde olan zavallılarsınız ulan sizin gibi şerefsiz olacağıma ülkeyi size sokarım ama adam olduğumu kanıtlarım...ayrıca beş para etmez lafını bana değil delikanlıysan onlara söyle milletin arkasından konuşma sürtük ororspular kahpeler gibi kişiliksiz onunki bununki seni.......
10 Mart Çarşamba 0:43, H O R T L A Q (#127970) sana bunu gönderdi...
ananıda yatakda benle görsen konuşarakmı anlaşacaksın senin erkekliğin bumu yani sen iyi kavramışsın aferin erkek

))
Pasha clanı ile dost olmamıza ragmen bızımde clan dışı adamımıza pasha clanından saldırı geldı ve bende clan dışında bulunan adamlarına daldım bu kadar aglıcagını bılseydım dalmazdım...
Zaten mesajlara en uygun şekilde cevabını verdım sevıyesıne ınmeyınce arkadaş dahada seviyesizleşti..
Pasha clanıyla dostlugumuz bitmiştir. iyi oyunlar.