Şok Şok Şok Erkin Koray kızlarıda alın askere şarkısından sonra kızlarıda alın müttefiğe isimli şarkıyı bestelemiş

ve bu şarkıyı bestelemesini isteyen şahıs Said Paşa imiş.

Kızlarla adının magazin haberlerinde duyulmasını fırsat bilen Said Paşa

madem reklamımız sağlam, teşkilat iyi beni 3-5 kız kesmez,

Erkin Baba'ya bir beste yaptırayımda reklam daha da sağlam olsun kızlar gelsin gönlümce bayram edeyim deyip Erkin Baba'nın kapısını tıklamış...

Erkin Baba: buyur evlat
Said Paşa: Erkin Baba hayranınım. kızlarıda alın askere şarkısının versiyonu olarak kızlarıda alın müttefiğe şarkısını yaparmısın benim için.
Erkin Baba: müttefik oyununa canım feda ne demek hemen

Said Paşa: büyüksün babaaaa( içinden de Allahhhhh gelsin kızlar gitsin kızlar oh be Erkin Baba'yı iyi kafaladım gibi yumurcak fikirlere dalıvermiş)

O sıra gündüz gözüyle rüya görmüş...

Uzanıyor yerde, önünde pc si, müttefik admin bölümü açık,

bir kolunda sarışın, bir kolunda esmer, arkada bir zenci, önünde bir kumral, onların yanlarında asyalısı, arabı, kuzey kutuplusu

bir ton hatun...
Said Paşa müttefik admin bölümünden kızların ülkeleri açıyor aşkımm bir öpücük at bakem...

ok ama saiddddd aşkımmm bana 100 k kalyon lütfenn...

ok aşkım hemennn:)

öpücükler yağıyor Said Paşamıza...

Ahandaa bir bakıyor rüyaymış

neyse Erkin Baba şarkıyı okursa hepsi olacak ne de olsa diyerek ağzını şapurtata şapurtata

evin yolunu tutuyor. Odasının duvarındaki posterlerde bay pipo(hirram abbas) onun bir yanında sharon stone onun bir yanında neyse işte adı gizli manitaların cep telefonlarından oluşan liste kağıtları uzunlamasına kilolarca duvarlarda asılı zuhahahahaa.
Yazan: CanerPaşa / Asparagas Haber Team