Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
05 Aralık 2008, 11:18:06 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MÜTTEFİK ADMİNLERİNDEN BRİ DÜN GECE ALT LİGLERDEN Bİ OYUNCUYLA GÖRÜLDÜ  (Okunma Sayısı 1940 defa)
santorlife_54
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 19 Mayıs 2007, 22:07:36 »

Lan müttefik dedik bağrımıza bastık, meğer adminler kıza basmış. Bu ne lan. Said bu arada söleyim, ne zmndır açıklamıyorum yeter artık kızın peşini bırak. Ben onun ilk sevgilisiyim. Babamın adı S.İ.E. seni kovarız ya seve seve ya da anladın sen onu Kahkaha
Çapkın SADO seni bundan sonra adını said değil sie-d yaparız ona göre ha! Sırıtan
muhahahahahaha
Teğmen Winders
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #31 : 20 Mayıs 2007, 00:29:41 »

Lan müttefik dedik bağrımıza bastık, meğer adminler kıza basmış. Bu ne lan. Said bu arada söleyim, ne zmndır açıklamıyorum yeter artık kızın peşini bırak. Ben onun ilk sevgilisiyim. Babamın adı S.İ.E. seni kovarız ya seve seve ya da anladın sen onu Kahkaha
Çapkın SADO seni bundan sonra adını said değil sie-d yaparız ona göre ha! Sırıtan
muhahahahahaha

Amanın boooooo adminlerle gezip dolasan Ç.d nın sır gibi sakladıgı eski afiştesi konuştuu...
Said bunlar agır hitaplarr bilmiyorum artık okkalı bı cvp beklıyoruz bunca yazı üstüne
Bu arada santor ayagını denk al arada sende kaynarsın affetmezler bah hee ünlü gece parkı reyra ya bi  ara senı de atarrlar..

Araba da 5 reyra da 15..Saat 3 gelınce herkeze beleşş..hahaha Sırıtan

I'm not sure that anybody who lived through that one hasn't carried with him, in some hidden ways, the scars.Perhaps that is the factor that helps keep Easy men banded so unusually close together...
                                                          Teğmen Richard Winders---Northern Lights
nAso
Muttefik
*

sonsuzun sonunu getirmekteyim....

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #32 : 20 Mayıs 2007, 11:16:40 »

ewt sonunda bir itiraf daha patladı santor dan said e iddialı sözler ve son anda geln bir bilgiye göre elimize santor ile c.d. nin msn konusmlrı geçti
santor:kızm sen beni katil mi etcen lem???
ç.d.: nie ki noldu yine celallendin İLK GÖZ AĞRIM benim
santor: ya sen hade koy gızısın hiç mi magazin okumuon
ç.d.: nei kacırmısım noldu???
santor: numara yapma bana butun mtf alemi bilior kimlerle neler yaptığını hangi liglerde gezindiğini
ç.d. bu ağır sozler üzerine yıkılır ve kendini ligine hapseder, kız yeme içmeden kesilir Üzgün
tek bi soz soler ancak said beni kurtarırsa babam s.i.e.  den alırsa normal hayatıma  donerim

Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:

"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
santorlife_54
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 20 Mayıs 2007, 19:22:32 »

Evt deli kızımızdan bir haber dha çıktı. Okuyalım cümbür cemaat:
ç.d.: Santor sen benim tek aşkımsın. Magazincilere sırf gündeme bomba gibi düşmek istedim. Tek istediğim buydu. N'apıyım ben o k.çıkırık saidi. Sen benim tek aşkımsın. Senden başkasına varmam. Bir tek seni seviyorum. Al beni bu diyarlardan Santor. Kaçalım buralardan. Sıkıldım artık. Ben de insanım. Evlenip çoluk çocuk sahibi olmak istiyorum.
Santor: Sie lan sen elin adamlarıyla görüş sonra da seni seviyorum, sırf tv ye çıkmak için bunları söyledsim de. Bunlar boş sözler gülüm. Nayır nolamaz. Anladım ki biz farklı dünyaların insanlarıyız. Sen yoluna ben yoluma. Seni verecem babana. Ama yine de şu çoluk çocuk işinde bi görüşürüz.

Sırıtan;D;D;D;D
santorlife_54
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 20 Mayıs 2007, 19:33:07 »

SHAKE IT UP SAİDİM ÇALINTI MI? DIRŞŞŞ!!!
Evt canım çalıntı. Kenan bunu bizden çaldı. İki sene önce saidle çekmiştik biz bunu. Evt. Hemen şarkımızı söyleyelim.(Lan said iki sene önce de tipsizmişsin yaff. Sırıtan)

Shake it up Saidim çıkışına gelirim hadi köye gidelim.
shake it up saidim bu kızımız tutmaz santora verelim.
shake it up saidim pul kolleksiyonumu göstereyim.
shake it up saidim ama vazgeçtim bu kızı salıverelim.
shake it up saidim biz şarkıcılıktan vazgeçelim.
shake it up saidim evet biz en iyisi müttefik olalım.
          VE BÖYLECE SAİD LE SANTOR KIZIN PEŞİNİ KIZ DA SANTORUN PEŞİNİ BIRAKIR. MASALIMIZ MUTLU SONLA BİTER.(SAİDLE SANTOR ARKADAŞ OLURLAR.)
                                                     ThE eNd

(ŞARKIYI RİTMİYLE OKUMANIZ TERCİHİMİZDİR Kahkaha)
(LAF BULAMADIĞIM İÇİN BİTİRDİM HİKÂYEYİ SİZ BULURSANIZ DEVAM ETTİRİN.)
canerpasa123
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : 21 Mayıs 2007, 12:50:12 »

Şok Şok Şok Erkin Koray kızlarıda alın askere şarkısından sonra kızlarıda alın müttefiğe isimli şarkıyı bestelemiş Şaşırmış ve bu şarkıyı bestelemesini isteyen şahıs Said Paşa imiş.  Şaşırmış Kızlarla adının magazin haberlerinde duyulmasını fırsat bilen Said Paşa  Sırıtan madem reklamımız sağlam, teşkilat iyi beni 3-5 kız kesmez,  Sırıtan Erkin Baba'ya bir beste yaptırayımda reklam daha da sağlam olsun kızlar gelsin gönlümce bayram edeyim deyip Erkin Baba'nın kapısını tıklamış... Şaşırmış

Erkin Baba: buyur evlat
Said Paşa: Erkin Baba hayranınım. kızlarıda alın askere şarkısının versiyonu olarak kızlarıda alın müttefiğe şarkısını yaparmısın benim için.
Erkin Baba: müttefik oyununa canım feda ne demek hemen Öpücük
Said Paşa: büyüksün babaaaa( içinden de Allahhhhh gelsin kızlar gitsin kızlar oh be Erkin Baba'yı iyi kafaladım gibi yumurcak fikirlere dalıvermiş) Sırıtan

O sıra gündüz gözüyle rüya görmüş...  Göz kırpan

Uzanıyor yerde, önünde pc si, müttefik admin bölümü açık,  Şaşırmış Sırıtan bir kolunda sarışın, bir kolunda esmer, arkada bir zenci, önünde bir kumral, onların yanlarında asyalısı, arabı, kuzey kutuplusu  Şaşırmış Sırıtan bir ton hatun...

Said Paşa müttefik admin bölümünden kızların ülkeleri açıyor aşkımm bir öpücük at bakem... Öpücük ok ama saiddddd aşkımmm bana 100 k kalyon lütfenn...  Öpücük ok aşkım hemennn:)  Sırıtan öpücükler yağıyor Said Paşamıza...  Öpücük

Ahandaa bir bakıyor rüyaymış  Şaşırmış Sırıtan neyse Erkin Baba şarkıyı okursa hepsi olacak ne de olsa diyerek ağzını şapurtata şapurtata  Sırıtan evin yolunu tutuyor. Odasının duvarındaki posterlerde bay pipo(hirram abbas)  onun bir yanında sharon stone onun bir yanında neyse işte adı gizli manitaların cep telefonlarından oluşan liste kağıtları uzunlamasına kilolarca duvarlarda asılı zuhahahahaa.  Sırıtan

Yazan: CanerPaşa / Asparagas Haber Team    Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan   
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : 24 Mayıs 2007, 01:07:08 »

Güzel kurgu Gülümseme

Northern LightS ~~~~ LightninG ~~~~ [ 4 ]

http://north.muttefik.com ~~~~ Web Sitesi

http://northernlights.gamerclan.org ~~~~ Forum

Kimse Tanrının Müsade ettiğini , Bana Yasaklayamaz.!
fatalwar
Muttefik
*

TheSlayerS / Ist*

fatalwarsevenler@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #37 : 30 Haziran 2007, 00:12:06 »

Kahkaha super yaf ellerinize Saglık Arkadaşlar..

Bayrağı Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.!

TheSlayerS..!

Ist*
Istanblue
Elthanas
Muttefik
*

Kardeşler Takımı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : 30 Haziran 2007, 01:05:57 »

ahahaha  Ç.D  bu yorumlara ne cevap vercek acaba_?_??

kaşımayalım dalaşmayalım muhtemel sonuçlarını kabullenelim

mahkeme yollarında yaş alan yaş veren kişilik sadece bir değil 2-3 kişilik erbaba sordun mu dinsizi imansızı ayıran kişilik

kunteper dediğin 7 ceddinden kan emer...

artisliğin bini birdir para o bir de belki birdirbir bile değildir
fajj_26
Muttefik
*

PuNkLeM4 (Bit)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : 01 Temmuz 2007, 23:14:34 »

EVET YİNE ŞOK YİNE FLAŞ DÜN GECE UÇAN KUŞ PROGRAMINDA S.D NİN UZATMALI NİŞANLISI A.Q SONUNDA DAYANAMADI VE SADECE UÇANKUŞA KONUŞTU
UÇAN KUŞ M. : S.D nin geçen günlerde ünlü bir mankenle yakalandı bu konuda neler söliceksiniz?
A.Q : Bu konuda konuşmak istemiorum
UÇAN KUŞ M. : peki S.D den çocuunuz olacağı söylenior bu söylenti doru mu? hamilemisiniz yoksa kilo sorununuz mu var ?
A.Q : terbiyesiz benm kilo sorunum falan yok tabiki hamileyim ama S.D den deil
UÇAN KUŞ M. : peki kimden ?
A.Q : çok yakın bi arkadaşımdan
UÇAN KUŞ M. : nasıl yani?
A.Q : bu konuda daa fazla konuşmak istemiorum izninizle arabama binip gitmek istiyorum arkadaşlar
UÇAN KUŞ M. : peki A.Q hanım size son bi sorum daa olacak
A.Q : izninizle (şoföre) hadi bas gaza ne bekliosun aşkım
UÇAN KUŞ M. : ii geceler A.Q hanım

İŞTE BU HABERDEN SONRA A.Q  NUN ÇOCUĞUNUN YENİ AŞKI ŞOFÖRÜNDEN OLDUU ANLAŞILDI BAKALIM S.D BU HABERİ İZLEDİKTEN SONRA NELER SÖLİCEK ÇOK YAKINDA!!!!!!
BİZDEN KAÇMAZ UÇAN KUŞ  !!!!

PuNkLeM4   (Bit)

DALIMIZI KIRANIN AĞACINI KÖKÜNDEN SÖKERİZ
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.091 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu