Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 13:37:24 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MÜTTEFİK ADMİNLERİNDEN BRİ DÜN GECE ALT LİGLERDEN Bİ OYUNCUYLA GÖRÜLDÜ  (Okunma Sayısı 1907 defa)
Pmpcı
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 13 Mayıs 2007, 18:11:43 »

FLAŞŞ FLAAŞŞŞ FLAAŞŞŞ AMK müttefik adminlerinden birisi acaba gerçekten dün gece 4. ligden olduğu söylenen Ç.G yle saat 03:57 sularında reyradan çıkarken görüldümü bu olay gerçekse oyuncunun durumuna yansıyp yansımayacağı müttefik çevrelerinde büyük merak konusu oldu olay kız Ç.G nin babasına bu ilişkiyi sorduğumuzda enteresan cevplar aldk onlarıda diğer haberlerimizde açıklayacağız
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2007, 18:13:34 »

Zak'f [Adem]:
Ç.G 'yi mi istiyonuz?
ozAn:
diolar
Efendy.!:
hayııııırr
Zak'f [Adem]:

Efendy.!:
telde konuştuk gecen gün onla
Efendy.!:
cook kibar   
ozAn:
babası diodu artk telde filn konusuolar
ozAn:
bu iş bitti
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2007, 18:16:13 »

Yalan haber inanmayın Gülümseme)
Noluyo burda savas yetmedi ülkelerde okcu kulesi bol herhalde magazinle ugraşıyosunuz  Gülümseme)

Northern LightS ~~~~ LightninG ~~~~ [ 4 ]

http://north.muttefik.com ~~~~ Web Sitesi

http://northernlights.gamerclan.org ~~~~ Forum

Kimse Tanrının Müsade ettiğini , Bana Yasaklayamaz.!
Pmpcı
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2007, 18:16:34 »

bu gelen yanıttan sonra ünlü adminin özel hayatında patlayan skandalın mtf kariyerini nasıl etkileyeceği herksece merk konusu burdan yetkililere sesleniorz AHLAKLI YÖNETM PLS!!!
BabySitter
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2007, 18:17:54 »

Şaşırmış

İlk dönem North fakelerinden biri daha ortaya çıktı  Şaşırmış

Zamparassini isimli kullanıcı bu Saidin ta kendisiymiş demek ki..

Ben de geçen 'güzeli gördü mü gönlünü yakmalı sebebi yoktur anam' şarkısını söylerken yakaladım..

Zampara Saide benden bir şarkı gelsin

Teoman-Zamparanın ölümü..

Şaşırmış Şaşırmış

Pmpcı
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2007, 18:19:08 »

vay bea herkes said oldunu nası anladı hemen bn modlardan biri die açmştm başlıı Kahkaha
Teğmen Winders
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2007, 18:20:26 »

FLAŞŞ FLAAŞŞŞ FLAAŞŞŞ AMK müttefik adminlerinden birisi acaba gerçekten dün gece 4. ligden olduğu söylenen Ç.G yle saat 03:57 sularında reyradan çıkarken görüldümü bu olay gerçekse oyuncunun durumuna yansıyp yansımayacağı müttefik çevrelerinde büyük merak konusu oldu olay kız Ç.G nin babasına bu ilişkiyi sorduğumuzda enteresan cevplar aldk onlarıda diğer haberlerimizde açıklayacağız

Amanın booooo...Hemde benım ligden kızı almışlarr..nan benım nasıl haberım olmadı...yaw kardeşim baska lig mi bulamamıslar sımdı performans kaybı yasanacak lıgde ben nasıl bırıncı olacam Kahkaha Kahkaha.off nan off.Yasık olmus walla fasla hırpalamasalardı barım kızı(gerçi belli degilde) .euheuheuh Sırıtan

I'm not sure that anybody who lived through that one hasn't carried with him, in some hidden ways, the scars.Perhaps that is the factor that helps keep Easy men banded so unusually close together...
                                                          Teğmen Richard Winders---Northern Lights
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 13 Mayıs 2007, 18:22:06 »

Alınan son duyumlara göre geçen günkü hack olayını arkasında Saidin cariyelerinden birisi varmış?!
Teğmen Winders
Muttefik
*

« Yanıtla #8 : 13 Mayıs 2007, 18:24:30 »

Alınan son duyumlara göre geçen günkü hack olayını arkasında Saidin cariyelerinden birisi varmış?!

Yaw adamın           o kadar uzun ki Dil çıkaran usagı bıraktı kutahya/simav da bılem gelen gecen kız bunu soruyo. gecen tutturmus bırı said i getırın bana dıye haykırıyodu sapık herıf kım bılır nasıl canını yaktı kızın.ahuahua:D

I'm not sure that anybody who lived through that one hasn't carried with him, in some hidden ways, the scars.Perhaps that is the factor that helps keep Easy men banded so unusually close together...
Pmpcı
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : 13 Mayıs 2007, 18:26:50 »

muhabir O.G:kızınınzn S.D ile olan ilşkisi hakkında ne düşünüyorsunuz
Ç.Gnin babası:vlla kız geçen danıştırdıydı bizi böyle bakınca temz yüzlü filn bi çocua benzio emme baya vukaatları varmş fırlama bide üstüne zamparaymş diolar bnde öyle damadı .....
muhabir O.G:Bu ilişkiyi onaylamıyormusunuz yani?
Ç.G nin babası: hayr lan ne onayı işine çocuuun diyoz diolar com.tr sitesinde görevli bizim sitenin görevlileri gibi bişey herhalde etrafı temizlio

röportajın devamı gelecek

bak olm yinede S.D diom açk açk SAİD DAMAR da yazabilirdim kıymetimi bil
Teğmen Winders
Muttefik
*

« Yanıtla #10 : 13 Mayıs 2007, 19:14:23 »

Flaş Flaş Flaş!!!!   

ünlü gece parkı reyra sakini görgü tanıgı A.K nin konuşması su anda ajanslara düşmüş durumda:

Sİ-EN-EN: Sayın A.K şu anda adli tıp ta bulunan Ç.G nin babasının açıklamalarını duydunuz sanırım.. Bi görgü tanıgı olarak neler eklemek isterdiniz?

A.K:  Walla sadıç ne desem bilmiyomm ki..Ben bu gızı her gecce inanirmisin bi adminle görüveriyom..Yaw bende şaşırdım galdım 3-5 sefer gelivercek diye olu mu böyle şeyhler?

Sİ-EN-EN: 3-5 sefer derken neden kassedıyosunuz anlıyamadık??

A.K: yaw bu gız bı oyuna girip cıkıyomus gir-çık gir-çık nolcek sadıç??Gızın düzeni bozulmuş motor yüzde 3 atıp duruvermiş yaaaa..

Sİ-EN-EN:Eevet sayın izleyiciler Ç.G şu anda adli tıptan çıkıyorr...

A.K: Gızzzzz aboo ne gadarda gözelleşmiş bu gece gapgara geldi gözüme şşşş bah hele bah benım depo da bilem var gız sefer geliver gı aksamaaa bah bende mod olacam hee..

Son haberler böyle sayın seyirciler bilgiler elimize geldikce sizlerle paylasacagız bizden ayrilmayin...Acaba oyunda haksız  bi kazanç mı var? demeden de geçemiyoruz Kahkaha Kahkaha

nAso
Muttefik
*

sonsuzun sonunu getirmekteyim....

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : 14 Mayıs 2007, 18:18:41 »

FLAŞ FLAŞ
ve bir bomba daha az önce görgü tanığı diye tanıadığımız A.K aslında görgü tanığı deilmiş Ney (nassı olyorsa)
aslında bu görgü tanığı gibi görünen adam tmamiyle S.D nin generallerinden biriymiş.
hatta kızı da beraber götürmüşler....
                                                                          YATAN KARPUZ M.S.

Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:

"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 14 Mayıs 2007, 18:29:42 »

Gece 03:00 sularında
Ç.D. yi S.D ye cam açarken yakalayan hapisten yeni çıkmış abi A.M.K cinnet geçirmiş..
Ç.D nin cam'ından S.D ye olmayacak şeyler gösteren (kelebek) A.M.K bununla yetinmeyip dede S.İ.E nin beylik tabancasıyla cam'dan S.D yi vurmaya çalışmış..

Sonuç olarak artık Ç.D nin bir monitörü yok..

(cam=webcam)
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2007, 18:31:42 Gönderen: Zaknafein » Logged
nAso
Muttefik
*

sonsuzun sonunu getirmekteyim....

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : 14 Mayıs 2007, 18:32:16 »

ya hemende sonuca bağladın ha işi ne güzel eğleniorduk Sırıtan

Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:

"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2007, 00:10:56 »

yalan haber kardeşim inanamayın böyle şeylere
Magazine düşürmeye çalışıp malzeme elde ediyor bunlar Gülümseme
Ben size
A... in O... ile olan cam muhabbetlerini acıyormuyum veriyormuyum basına Gülümseme)
alal Gülümseme

Northern LightS ~~~~ LightninG ~~~~ [ 4 ]

http://north.muttefik.com ~~~~ Web Sitesi

http://northernlights.gamerclan.org ~~~~ Forum

Kimse Tanrının Müsade ettiğini , Bana Yasaklayamaz.!
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.076 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu