mustafa684
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #45 : 19 Mayıs 2007, 17:43:17 » |
|
bişi sorcam büyü kıvamı nası yapılıo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #46 : 19 Mayıs 2007, 18:05:45 » |
|
bişi sorcam büyü kıvamı nası yapılıo
büyü kulesi yık
|
|
|
|
|
|
Northern Lights ~ Bilge Kağan !
|
|
|
mustafa684
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #47 : 19 Mayıs 2007, 18:10:01 » |
|
nası yıkcam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #48 : 19 Mayıs 2007, 18:13:41 » |
|
keşip yap.inşaaya git kuke dik.sonra inşaaya gidip bina yıkmak istiorum de ve yıkkk!!
|
|
|
|
|
|
Northern Lights ~ Bilge Kağan !
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #49 : 19 Mayıs 2007, 23:37:04 » |
|
yukarda sölenilenlerin hiçbirini yapmadan git rehberi oku sonra hemen dön genel bilgileri oku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_rohat
Muttefik
Kayıp Krallık Muhafızları
|
 |
« Yanıtla #50 : 27 Mayıs 2007, 03:57:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
...:::RoSeSi:::...
Muhafız ~~ Kayıp Krallık Muhafızları
WoRLd~~ MeLeKLeR & ŞeYTaNLaR
|
|
|
|
WeDaT
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #51 : 27 Mayıs 2007, 16:10:57 » |
|
bu ulke klansız savunması aktıf halde cok saldrı aldıgı ıcın savunaya alınmıs oyun tarafından . buna kısaca klnasız savunması dıyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durex
|
 |
« Yanıtla #52 : 27 Mayıs 2007, 16:56:49 » |
|
Wedat cım benim de taktiğe ihtiyacım var ama msn de yoksun, buradan anlatmam zaman alacak, ama kısaca bahsedeyim, msn e gelirsen daha detaylı anlatırım. eski verdiğin taktiklerle gidiyorum ama durum vahim. değişiklik yapmak lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bismarck
|
 |
« Yanıtla #53 : 30 Mayıs 2007, 15:43:22 » |
|
ben uzun zamandır oynamıyorum oyunu ve bazı değişiklikler olmuş. bu LİG muhabbeti nedir?ben hiç bişey anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OctO
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #54 : 30 Mayıs 2007, 21:42:01 » |
|
ben uzun zamandır oynamıyorum oyunu ve bazı değişiklikler olmuş. bu LİG muhabbeti nedir?ben hiç bişey anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
muttefiklik de değişiklik olmazsa olmaz öncelikle. herkez takdir eder ki sürekli gelişmekte olan bi oynun oyuncularıyız.. lig muhabetide iyidir güzeldir:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bismarck
|
 |
« Yanıtla #55 : 30 Mayıs 2007, 21:50:49 » |
|
muttefiklik de değişiklik olmazsa olmaz öncelikle. herkez takdir eder ki sürekli gelişmekte olan bi oynun oyuncularıyız.. lig muhabetide iyidir güzeldir:P iyi güzel de..mantığı nedir..sıralamalar nasıl oluo..karmakarışık herşey..işin içinden çıkamıorum kaç saattir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durex
|
 |
« Yanıtla #56 : 30 Mayıs 2007, 21:53:09 » |
|
Mantığını kimse anlayamadı ki zaten, bi garip bişey oldu oyun. Ama lig usulu işte lig atlama falan var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bismarck
|
 |
« Yanıtla #57 : 30 Mayıs 2007, 21:56:43 » |
|
Mantığını kimse anlayamadı ki zaten, bi garip bişey oldu oyun. Ama lig usulu işte lig atlama falan var.
peki nasıl atlanıo bu ligler..onu geçtim çok umrumda değil ama yeni başladığım için LİG0 daım fakat sıralamaları anlamadım..nasıl oluo..herkes 3. gözküo we herkes koruma altında..karargah sayfamda da dewamlı sıralamam aynı gözüküo değişen hiç bişey yok.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durex
|
 |
« Yanıtla #58 : 30 Mayıs 2007, 21:59:10 » |
|
ben L1 deyim burayı anlayamadım ki  LO dan hiç anlamam, biraz eğitim böülümündeki konuları incelersen bişeyler çıkartırsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bismarck
|
 |
« Yanıtla #59 : 30 Mayıs 2007, 22:00:42 » |
|
ben L1 deyim burayı anlayamadım ki  LO dan hiç anlamam, biraz eğitim böülümündeki konuları incelersen bişeyler çıkartırsın. şöyle dieim: senin dediklerin bile forumun LİG hakkıında yazdıklarından daha fazla... teşekkür ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|