Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 16:03:38 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyun Eğitim Bölümü Hakkında  (Okunma Sayısı 4353 defa)
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 27 Şubat 2007, 10:56:46 »

Bu bölüm yenigelen kullanıcılarımızın, bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilmeleri için açıldı. Bu yüzden sorulan sorulara cevap verirken gereksiz yazmaktan kaçınalım. Yeni arkadaşlarımızın oyunu daha çabuk öğrenebilmesine katkıda bulunalım. Her yeni kullanıcı oyunun devamını sağlayacak bir etkendir, bunu da unutmayalım.
İyi oyunlar.
kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2007, 12:34:48 »

arklar bir seferde keşiften dehe fazla toprak almam için ne ypmlıyım?? şu an 16 toprk alabiliyom o yuzden sefer harcamıyorum, bi yolu yokmu arada bi 20 filan ouyo ama keşif yapınca gene azalıyo
kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2007, 15:01:45 »

arklar bir seferde keşiften dehe fazla toprak almam için ne ypmlıyım?? şu an 16 toprk alabiliyom o yuzden sefer harcamıyorum, bi yolu yokmu arada bi 20 filan ouyo ama keşif yapınca gene azalıyo

bi yukardaki soruma bi de  şimdiki soruma birisi cvp wersin lütfen arklar admine dalarsam ban yermiyim? Gülümseme albay william a filan?
UnderTakeR
Muttefik
*

People are strange when you're a stranger...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2007, 15:26:10 »

Keşif sadece ilk 200 seferi harcarken yapılır. Daha sonra dalıp cıkıp bi serinledikten sonra  Kahkaha aldıın topraklara kendince belirlediin bi oranda cadır,endüstri,büyü kulesi vs. dikerek bi seferde diktiğin bina sayısını artırabilriisn.

onun dısında ilk 200 sefer için keşif ne kdar yapıcam diosan ayrı. Atıyorum 30 sefer keşif yaptıktan sonra boş topraklara  basit olarak 4 endüstri dikiosan 1 cadır ve bir büyü kulesi ilk cıkıs için fena değildir. Ama bi seferde dikebildiğin sayıya dikkat et. Mesela son 50 seferine geldiğnde 70 dikebiliosan bassarılı bir cadır/endüstri oranı yakalamıssın demektir. Tabi %100 yapmayı unutma istediin bi asker türünü.
Ama tabiki burada belirttiim oranlara afaki rakamlardır. Cok basit oalrak oyuna yeni baslamış birinin işine yarıyabilir. Ama kendin oyunu oynadıkca oranlar ve sayılar arasında düzelmeler yaparak kendince en iyisini bulabilirsin.  Göz kırpan
 İlk cıkıs tecrübe işi biraz da her dönem biraz daha ii bi cıkıs yaparsın bi öncekine nazaran... başarılar...
[/b]

kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 27 Şubat 2007, 19:50:11 »

yani şimdi ben 16 topraktan fazla alamazmıyımm?? bunu nasıl arttırıcam yoksa bundan sonra sadece saldırılarla mı toprak kasacam??
Alp_TüRKLeR
Muttefik
*

OveRLoRDTaNKs >HeRo<

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 28 Şubat 2007, 08:31:55 »

sorusu olan,aklına oyunla ilgili bir şey takılan olursa arkadaşlar bu topice yazsın gereken yardım bilgilendirme yapılacaktır..

..:: Benim Kudretimin Ulaştığı Yere Onların Hayalleri Bile Ulaşamaz ::..
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
*

KRaL_GüCü

« Yanıtla #6 : 28 Şubat 2007, 18:31:19 »

yani şimdi ben 16 topraktan fazla alamazmıyımm?? bunu nasıl arttırıcam yoksa bundan sonra sadece saldırılarla mı toprak kasacam??

Toprağın çoksa keşif yapınca çok almazsın. Her toprak alışında sefer başına keşfedeceğin toprak azalır.

Aldığın topraklara binalar inşaa et. Asker üret ve birilerine saldır. Onlardan almayı dene toprağı.

Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM

kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 28 Şubat 2007, 19:51:18 »

evet aynen öyle yapıyorum bu toprak sayım bişiler yapınca artıyo bi ara 16 dan 20 oldu ama fazla yukselmiyo bişi war ama bulcam:) bi de bi adama daldım 50k elite fighter 20-30k onager 10 ar bin de dragon ve canon kaybettim adamda abna daldı 3 milyon toprak aldı toplam, çok pis girdi ya:))
TRiagovia
Administrator
Muttefik

White Wolf of the Dark (K)Night

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 28 Şubat 2007, 22:00:29 »

toprağınız az iken keşif yüksek toprak getirir

toprağınız fazlalaştıkça keşifin getirdiği toprak azalır

TRi müttefikte operayı öneriyor > www.opera.com
kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : 28 Şubat 2007, 22:11:43 »

toprağımı full doldursam fazla alırmıyım?
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
*

KRaL_GüCü

« Yanıtla #10 : 28 Şubat 2007, 22:54:53 »

Toprağını doldurmakla alakası yok. Sen boi ver keşif yapmayı. SAvaş Kahkaha

Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM

kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : 01 Mart 2007, 18:26:51 »

boşwer keşifi savas diyosunda savascak ülke yok:) asker kaybediyoz herkes multi yapıyo olmaz böle yaw. biz yapsak ban yiyoz millet yapıyo hiç bişi olduğu yok:(
kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : 01 Mart 2007, 18:30:10 »

bi de bi kaç soru daha sorcam. şimdi ben bir seferde 20 bina dikiyorum. bunu nasıl artıabilrim bi arkadas büyü kulasi çadır oranı mı öyle bişi demişti, bide adminlere saldırınca ne oluyo. agtra'ya sordum,  bi saldır da gör dedi:) tırstım:) onlar sınırsız ordu filan yapabiliyomu? ve ney ne akdar puan weriyo yazabilirmisiniz bazı şeyler puanı azaltıyo gaiba, yani bi liste filan warmı?
BabySitter
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : 01 Mart 2007, 20:22:17 »

20 bina dikiyorsan hiç dikme..Önce bi 5-10 seferlik toplam bina sayısıyla çadır dik(Mesela 100 tane çadır)
Bu bir seferde dikilebilecek bina sayını 40 a çıkarır..İstersen biraz daha çadır dikersin bu da 80 e çıkarır..Ama o kadarı abes kaçar..Orta yolunu ülkenin sefer durumuna ve tabi ki boş toprağına göre ayarlarsın..Toprağın hepsini çadır dikmek de olmaz tabi..Daha sonra demircilerini veya ne bileyim büyü kulelerini dikebilirsin..

Adminlere saldırılamaz.Sınırsız ordu yapabilir ama oyun sağlığı açışından şu ana kadar yapan yoktur.

Oyunda tek birim ordu kasmak en mantıklı olanı şu durumda..Her birimden kasıp saldırılarda öldürteceğine tek birim kasarsın..Tek birim için de en çok puanı kalyondan alırsın..Ama kasması baya zorlar..Kişisel tercihim her zaman mangonel olmuştur ama hiçbir zaman puan vermemiştir..Hele fighter'a hiç bulaşma işe yaramadığı gibi yemeği de süpürüyo..Zeplin ile kalyon arasında bi seçim yap orası sana kalmış..Ama mangonel istersen bana veya Alp'e git en olmadı Said'i bul her türlü yardımı yaparız : )

kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : 02 Mart 2007, 14:43:01 »

çok tesekkür ederim  bayaa şey öğrendim artık her seferde 76 bina dikiyorum bi kaç kez klübe dikmem yeterli oldu elite fighter üretmiyorum artk. canon  yüzde 65, dragon 25, onager10, elite fighter böyle yaptım,puanım böyle daha çok artıyo ve saldrıı savunma güçlerimde arttı, şu an ülkem iyi gidiyo,  bakalım neler olacak:) tekrar tesekkür ederim..
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.071 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu