Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
05 Aralık 2008, 11:08:47 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: OYUN GENEL BİLGİLERİ  (Okunma Sayısı 5148 defa)
***kopuz***
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 13 Ocak 2008, 21:35:25 »

oyuna çok ara verılmedımı?ne zaman başlıyacağı hakkında bir bilgi varmı?
wu-tang-clan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 10 Mart 2008, 12:46:07 »

yeni kayıt oldum ancak oyuna giremıorm ne yapmam gerektıgını solermısnız
slimb
STORMS
Muttefik
*

Yok Mesaj Falan

antifb@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : 10 Mart 2008, 14:50:37 »

yeni sezon ayın 13 ünde başlıyor dostum biraz bekleyeceksin

A cımak yok,  N efret var,  T aviz yok,  İ şkence var.
F ener B ahçe yok
GALATASARAY var
***kopuz***
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : 31 Mart 2008, 10:25:35 »

bu oyun yonetıcılerıne seslenıyorum.ben sızlere katkı olsun amacıyla 100kontur yollamıştım fakat her nedense bır aksaklık olmuş
ne olmuş ne olmamış hıçbırşey sormadan vede yazılan mesajlara cevap bıle vermeden yargısız ınsaf yapıyorlar.
ben başka ülkeylede katılırım ama hıç gerek yok,ülkemın engelını kaldırılmasını ıstıyorum.bu yanlış tutumunuzuda protosto edıyorum
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 31 Mart 2008, 10:30:51 »

ulkenın engellenme sebebı nedır ?  ne yazıyor gerekce olarak.  gold uye olunca hile yapmak serbest mı olacaktı  öyle mı sandın yoksa ?

*1   cingene * wEyCeLL (#11)   903,598    1,111,111,111   WoRLd~~   Goblin   Son

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
YALCOO
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #35 : 31 Mart 2008, 11:19:33 »

yargısız insaf ne ki Ney

***KARACALAR***
koftan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 31 Mart 2008, 19:14:56 »

güzel bişi abii  Sırıtan Sırıtan güzel bişi  Sırıtan Sırıtan

EfSaNe oLaCaK
#YEniMAhalLE
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : 31 Mart 2008, 19:22:56 »

burada bulunun bılgıler hıc genel bılgıler dııl Kahkaha

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

"  Fatih SuLtan Mehmet Han  "

Northern LightS ~  sinék - vaLe

FB
newinitial
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 15 Nisan 2008, 11:29:35 »

Oyuna Yeni Şeyler zamanı geldi yeni konu aççmiyak;

1.
KLANLAR OLARAK KLAN MERKEZININ ICINDEN BIR BUTON OLSA
BU butonda klan ısımlerı altındakı butonda klanına saldır dıor bu nasıl olur klan savunmasıyla klan kısıyle
klan savunması ne kadar buyuk olursa tek saldırıda klan gıdıcek gıttıgındede Esir klanlar bölumu olarak, klan merkezınden olsun

2.ASKERİDEN; 4 askeri birim var fıgter mangol zeplın kalyon bunları artıtrmalıyız

3.buyucu saldırısından;BIR OPERASYON BÖLUMU OLSUN BU NE ISE YARIYACAK ELF IRKI ICIN : EN AZ 5 KISIDEN OLUSAN BIR OPERASYON ULKE YIKIMI ICIN
DER IRKLAR ICINSE BUYUCUSU ORANI %50 VE YUKARISI OLANLAR KATILABILIR (SADECE ULKE SALDIRILARI ICIN)

4.LİGLERİ DUSURURSEK BIR LIGDEN DIYELIM 5000 KISIYSE 5 LIGDEN 15000 BIN KISI ÖRNEK OLARAK LIG AZALTMA OYUNCU SAYISINI VE ZEVKİ ARTTIRIR VE DAHA ZOR BICIMDE OLUR

5.HER BIR LIGIN FAKECI OLMAYAN VE TANINAN BIRININ OLURSA FAKECILIGI ÖNLEMEK ICIN IIYI BIR BASLANGIC OLURRR

6.ELFLERE BUYU ÖZELLIGINI OYUNDA YUZDE 38 YERINE 50 YAPARSAK DIER ORANLARLA CAKISTIRIRSAK SALDIRI BAKIMINDAN IYI OLUR ELFLER...

BmP Secret
                                                      Herkezin içinde asilik bizlerin içinde namertlik
YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : 15 Nisan 2008, 12:03:11 »

5.HER BIR LIGIN FAKECI OLMAYAN VE TANINAN BIRININ OLURSA FAKECILIGI ÖNLEMEK ICIN IIYI BIR BASLANGIC OLURRR
evet 1.ligin adı NEWİNİTİAL SÜPER LİGİ olsun...new direk 1 .lige alınsın...hem fake önlenirrr hemde new sponsor olduğu için 'aylık 300ytl ödesin adminlerin hesabına yatmak üzere' oyuna da sür direkt katkısı olur...bu parayla oyun daha da geliştirilirrr...500ytl de olabilirr Sırıtan artık adminlerin insaflarına kalmış.. Sırıtan diğer liglerede sponsor alınsın...kimse olmazsa öbür liglerin sponsoru da new olur... NEWİİİ 2.LİGİ... NEW 3.LİGİ.. gibi adminler paraya para demez new de oyundan desteğini esirgemez... oyun daha da çok kalkınır...BENCE HARİKA BİR FİKİR  Kahkaha >: Sustum Sustum

***KARACALAR***
newinitial
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 15 Nisan 2008, 12:05:02 »

evet 1.ligin adı NEWİNİTİAL SÜPER LİGİ olsun...new direk 1 .lige alınsın...hem fake önlenirrr hemde new sponsor olduğu için 'aylık 300ytl ödesin adminlerin hesabına yatmak üzere' oyuna da sür direkt katkısı olur...bu parayla oyun daha da geliştirilirrr...500ytl de olabilirr Sırıtan artık adminlerin insaflarına kalmış.. Sırıtan diğer liglerede sponsor alınsın...kimse olmazsa öbür liglerin sponsoru da new olur... NEWİİİ 2.LİGİ... NEW 3.LİGİ.. gibi adminler paraya para demez new de oyundan desteğini esirgemez... oyun daha da çok kalkınır...BENCE HARİKA BİR FİKİR  Kahkaha >: Sustum Sustum

bencede mukemmelde buna gold lıg admın dıyek evet la ben ısmını fıkırde yalcın abıden oldu ama parası fazla  Kahkaha Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

BmP Secret
YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #41 : 15 Nisan 2008, 12:06:21 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan sana dokunurmu kardeşim 300-500 ne ki

***KARACALAR***
newinitial
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : 15 Nisan 2008, 12:06:40 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan sana dokunurmu kardeşim 300-500 ne ki

kolaysa öde Sırıtan Sırıtan

BmP Secret
YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #43 : 15 Nisan 2008, 12:18:42 »

yav iiide fikir senin  Sırıtan Sırıtan Sırıtan harçlıklarından biriktir. admanler seni seviyor bi kıyak yaparlar taksite bağlarsın işi... su koyverme  Sırıtan Sırıtan

***KARACALAR***
newinitial
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : 15 Nisan 2008, 12:36:15 »

yav iiide fikir senin  Sırıtan Sırıtan Sırıtan harçlıklarından biriktir. admanler seni seviyor bi kıyak yaparlar taksite bağlarsın işi... su koyverme  Sırıtan Sırıtan

yok kalsın parasız bana harıc okıs Masum Sırıtan Öpücük

BmP Secret
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.073 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu