mully
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #15 : 23 Temmuz 2007, 23:48:26 » |
|
çağ atlamak için zaman kapısı aç büyüsü mü yapmamız lazım? yoksa puana göre mi sadece? bide bazı saldırlarda "önce zaman kapısı aç" diyo . Bu ne demek oluyo saldırcağım kişi zaman kapısı açmış mı demek yani pek anlayamadım , aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler
zaman kapısı ise büyüüc kuleisnden 90 büyü oranıyla yapılır 12 saat açık kalır kapatmak 95 oran ister
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2007, 01:07:50 Gönderen: TRiagovia »
|
|
|
|
|
cyberking
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #16 : 30 Temmuz 2007, 23:39:03 » |
|
Çağ Atlmak Baslı basına Bir büyüdür oda seçeneklere gelir.
Önce Zaman Kapası Aç Demesinin Sebebi ise farklı çağlarda olmanızdır. Ya onun zaman kapısı olmalıdır yada senin. Hadi Kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
"Kimileri deniz gibi köpürür, Kimileri dalga dalga secdede, Kimileri kılıç gibi savaşır, Kimileri kanımızı içmede..."
-*Acizler şikayet eder, liderler idare eder*-
|
|
|
mystorm
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #17 : 02 Ağustos 2007, 23:12:33 » |
|
Arkadaşlar bu büyücü saldırısı işinde bi acayiplik var. Ben özellikle dikkat ettim. Birine büyücü saldırısı yapmayı deniyorum büyüde başarısız oluyorum. hem adamın savunma oranı düşüyor hem de benim saldırı oranım. mesela benim saldırı oranım 1(%100) diyelim onun savunmasıda 1(%100) ben saldırmayı deneyip başarısız olduktan sonra benim sldırı oranım 2(%50) ye düşüyor onun savunması da 2(%50) oluyor. işin acayip tarafı ben büyüde başarısız olunca o kişiye saldırmış olmuyorum ki onun savunmasının benim de saldırımın 1'de kalması gerekir. ama sen bi kere saldırı büyüsü yapınca illa saldırmış sayılırsın saldırdığın kişi de savunmuş sayılır diyorsanız o zaman niye saldırılan kişi saldırıyı bi güzel yemiş sayılıyor??? ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
saldırı yemiş sayılmıyor saldırıyı engelleyemediği için oyun öyle algılıyor. birisini görüntülerseniz de durum aynı olur adamın savunması düşer ... büyü oranınız da 80 in üstündeyse büyüyü başarıyla yapabilirsiniz. bunlar küçük şeyler oyunun ana mantığını anlamışsanız sorun yok derim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2007, 00:05:09 Gönderen: TRiagovia »
|
|
Northern LightS ~ Light of Hate (#7)
|
|
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #19 : 26 Ekim 2007, 13:27:40 » |
|
dönem bitti " Müttefik Haber Ajansı: Sezon sonra erdi.." dönem başlayınca düzelir 
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #21 : 27 Ekim 2007, 12:45:50 » |
|
bı kac gune kadar baslar...
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
|
kimsesiz
|
 |
« Yanıtla #22 : 01 Kasım 2007, 01:01:05 » |
|
bu oyuna nasıl baslıcam anlamadım gıttı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #23 : 01 Kasım 2007, 01:14:55 » |
|
evet ılk gelındıgınde gercekten anlaması zor ,
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #24 : 01 Kasım 2007, 11:31:10 » |
|
girdiğin ligde yüksek puanlı oyunculara msj atabilirsin öğrenmek istiyorum diye online olma süren yüksekse senn gibi bi oyuncuyu kaçıracaklarını sanmıyorum.
neler yapman gerektiğini bu başlığın ilk 2 3 yazısında anlattım daha detaylı bilgileri tanışıtığın insanlardan forumdaki başlıklardan ve bulamamışsan burada sorarak öğrenebilirsin.
ama heryerde olduğu gibi burda da 2 3 dengesiz çıkıp alakasız cevaplar verebilir moralini bozma. elbet aradığın cevabı verirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahosan
Muttefik
Warchief
|
 |
« Yanıtla #25 : 01 Kasım 2007, 14:15:41 » |
|
Aslında iyi bilen biri bir kaç deği$ik taktiği gamecam gibi programlarla ( oluyorsa ) görüntülü olarak gösterse yeni ba$layanlara gayet güzel olur bence.
|
|
|
|
|
|
Living is easy with eyes closed..
|
|
|
c£za
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #26 : 26 Kasım 2007, 14:30:59 » |
|
:)abi valla saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugur_sipahi
Muttefik
T.C.
|
 |
« Yanıtla #29 : 04 Aralık 2007, 01:46:34 » |
|
Diğer başlıkta 2 açıklama yaptık onları okursan aydınlanırsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|