Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 12:59:40 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MEMO_06 için sabit başlık  (Okunma Sayısı 1280 defa)
TRiagovia
Administrator
Muttefik

White Wolf of the Dark (K)Night

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 11 Mayıs 2007, 11:07:32 »

pardon ??

TRi müttefikte operayı öneriyor > www.opera.com
kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : 13 Mayıs 2007, 10:36:56 »

işte  geldim forum oyun efendisiyim ya şimdi şöle bi durum var lig 5te !!!gs!!! klanını muttefik olaraka anlaştık sonra onlar bixe saldırmaya başladı 50 üye klanmı yoksa 12 üye benim klanmı daha iyidr bu arada klanımın adı başbugun askerleri adamları düşmn ilan ettim geri muttefik çagırısı yapıyorlar ne diyim =?NeyNeyNeyNey?

geçmiş olsun eceliniz olmaya gelioz de:D

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
hellsbells
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 13 Mayıs 2007, 14:25:47 »

işte  geldim forum oyun efendisiyim ya şimdi şöle bi durum var lig 5te !!!gs!!! klanını muttefik olaraka anlaştık sonra onlar bixe saldırmaya başladı 50 üye klanmı yoksa 12 üye benim klanmı daha iyidr bu arada klanımın adı başbugun askerleri adamları düşmn ilan ettim geri muttefik çagırısı yapıyorlar ne diyim =?NeyNeyNeyNey?

2 ekmek 1 süt de hehehe arkadaşlar klanınızla ilgili alacağınız kararları,size saldıran adamla olan sorunlarınızı,anlaşmazlıklarınızı bizzat aranızda çözün burda kimse yardımcı olamaz o konularda sizlerin iradesine bağlı olaylar çünkü.Sana saldırıyosa sende ona saldır oyunun amacı bu zaten, yukarda memo arkadaşımızda sürekli bilmem kim saldırıyo bişey söyleyin demiş te adama ne diyelim oynama oyunu sen saldırıyosun mu diyelim Sırıtan Sırıtan acayip saçmalık olurdu.O yüzden saldırı yiye yiye pişeceksiniz oyunda bi gün bakmışsınız siz insanlara öğretmeye başlıyosunuz oyunu.Yıkılın gerekiyosa bişey olmuo.
Pmpcı
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : 15 Mayıs 2007, 16:43:13 »

bura memonun başlığı saptırmayalm konuları beyler rica ediyorum memoşcm sen yaz buraya canm şahsen büyük merakla bekliyorum yazılarının devamını
nAso
Muttefik
*

sonsuzun sonunu getirmekteyim....

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : 15 Mayıs 2007, 18:32:20 »

adam küstü işte bi daha gelmior.

Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:

"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 17 Mayıs 2007, 11:10:49 »

Yahu ne eğlenceli başlıkmış burası Kahkaha Ben bir ara 5. lige düştüm güzel yer samimi çocuklar var deniz görüyo metroya 3 dakka 5 dakka falan ;)Yalnız bu ne diyeyim sorusuna cevap vermek güç.Şöyle de istersen ben de sizze saldırayım sonra tekrar dost oluruz Gülümseme

LONG LİVE THE WARRİORS !!!
santorlife_54
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 19 Mayıs 2007, 22:25:03 »

Silifke diyebilirsin.
Anladın sen onu.
zoahahaha Sırıtan
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2007, 22:28:32 Gönderen: santorlife_54 » Logged
santorlife_54
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 19 Mayıs 2007, 22:29:54 »

Hadi beyler ben gider dostluk kalır zohahaha Sırıtan
İyi geceler iyi forumlar.
Önceki sözümü unutma koçum. Silifke yi.
Bombacı_MülayiM
Muttefik
*

Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 23 Mayıs 2007, 19:31:30 »

ya beyler memo 06 Mayıs 2007, 17:25:45  tarıhınden berı bişi yasmıyo,forumun en sewilen oyuncusu artık aramısda yok...kım kacırdı,kım kusturdu...cıksın bi acıklama yapsın yaw...o gittiğinden beri forumun tadı kalmadı...ben memo yu geri istiyommmmmmmm

!!İntik@M!!

Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM

Forever 21 klanı yeni başkanı...
hellsbells
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 23 Mayıs 2007, 20:02:45 »

Gelsin yaw adam farklı bir kişilikdi Sırıtan
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.07 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu