|
TRiagovia
|
 |
« : 03 Mayıs 2007, 16:07:41 » |
|
arkadaşım sen artık ne yazmak istiyosan bu başlığın altında yaz lütfen bi sürü başlık açma hepsini okuması zor oluyor
ayrıca siyasi içerikli başlık açmak yasaktır... cumhurbaşkanlığı için mahkeme kararı wardır üzerine yorum yapılamaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2007, 23:30:45 » |
|
Forum sağlığı açısından yerinde bir karar olmuş. Not: Bu başlığın üzerinde yorum yapılamaz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo_06
|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2007, 11:23:13 » |
|
beni uyardıgınız için tşk ederim bi daha siyasi bişlık açmam
yeterki siz isteyin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nAso
Muttefik
sonsuzun sonunu getirmekteyim....
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2007, 12:00:32 » |
|
adam sana başlık acma diyor sen ne anlıyorsun
|
|
|
|
|
|
Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:
"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2007, 12:36:58 » |
|
memo_06dan
Vücut Geliştirme
Bilimsel yapıldığı taktirde vücut geliştirme sporunun insan vücuduna olan faydaları sayılamayacak kadar çoktur.Şöyleki: Kasları mükemmel seviyede çalıştırarak kuvvetlendirir:geliştirir:yeniler ve vücuda güzel bir estetik kazandırır.
Kalp-kan dolaiımı sistemini optimum seviyede düzenler.Kalbin çok daha sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olur,bu sayede kalp hastalıklarını önler.Örneğin:Kolesterol oranını %5 ile %10 arasında azalttığı dolayısıyla iyi kolesterol (HDL)oranını yükselttiği kanıtlanmıştır. Vücudun toplam dayanıklılık kapasitesini arttırır ve yüksek bir kondisyon eğrisi kazandırır. Örneğin,İnsan gücünü %150 ile %250 arasında arttırdığı ispat edilmiştir.Göğüs kafesinin genişlemesini sağlar ve bu sayede vücudun solunum kapasite oranını yükseltir. Vücut hakimiyatini,denge ve konsantrasyonunu arttırır
Gelişme çağında boy uzamasına yardımcı olur.İleri yaşlarda meydana gelen kas erimesini ve bir takım eklem rahatsızlıklarını önler. Metebolizmanın atletik yapılaşmasına yardımcı olur ve vücudun selülit ve kilo verme problemlerini yok ederek estetik açıdan kalıcı ve avantajlar sağlar. Sakatlıklar süresince küçülen ve güçsüzleşen vücudun bir çok bölgesinin kuvvetlenmesine ve eski sağlığını kazanmasına yardımcı olur. Duruş bozukluklarını ve organizmaya olan negatif etkilerini gideren en uygun spordur. Kondisyon ve ağırlık çalışmalarının en önemli bölümünü meydana getirir ve bütün spor branşlarının özel bir branşıdır. Kötü alışkanlıklardan koruyan ve kurtulmayı sağlayan buna karşın metabolizmanın verimliliğini arttıran özel bir spor branşıdır
Disiplin;hırs;kendine güven,sabır,azim,ruh ve beden hakimiyeti gibi üstün özellikler kazandırır. Vücut Geliştirme sporunun ,bilimsel yapıldığı taktirde şu hastalıkları önlediği kabul edilmiştir. PSİKOLOJİK STRES-ZİHİNSEL VE RUHSAL BOZUKLUKLAR KISMİ İKTİDARSIZLIK
KANSER VE ŞEKER HASTALIĞI EKLEM İLTİHABI OSTEOPORESES-KEMİK ERİMESİ KAN DOLAŞIM SİSTEMİ VE KALP RAHATSIZLIKLARI KAS VE ORGAN ZAYIFLIKLARI DURUŞ VE GÖRÜNTÜ BOZUKLUKLARI
arkadaşım paylaşımlarını bu başlık altında yapabilirsin şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo_06
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Mayıs 2007, 17:25:45 » |
|
ya beyler #8970 kod numaralı bi adam bana musallat oldu oyunu fazla anlamıyorum ve yeni yeni keşvediyorum 4.ligteyim #8970 kod numaralı arkadaşa bişey soylerseniz bi ya LUTFEN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bombacı_MülayiM
Muttefik
Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2007, 17:26:31 » |
|
ya beyler #8970 kod numaralı bi adam bana musallat oldu oyunu fazla anlamıyorum ve yeni yeni keşvediyorum 4.ligteyim #8970 kod numaralı arkadaşa bişey soylerseniz bi ya LUTFEN
beyler memo nun bası dertteymış hemen yardın edin....
|
|
|
|
|
|
!!İntik@M!!
Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM
Forever 21 klanı yeni başkanı...
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2007, 18:53:20 » |
|
memo sana balık vermektense balık tutmayı öretelim  olurmu ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nAso
Muttefik
sonsuzun sonunu getirmekteyim....
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2007, 21:33:47 » |
|
ehüeüheü
|
|
|
|
|
|
Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:
"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
|
|
|
|
hayalet
|
 |
« Yanıtla #9 : 07 Mayıs 2007, 00:12:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
BİZ EFENDİLERİZ, BİZ KÖLELERİZ. BİZ HER YERDEYİZ, HEM DE HİÇBİR YERDE, BİZ KARAR VERENLERİZ. KIZIL NEHİRLERİN HAKİMİYİZ.
|
|
|
|
Teğmen Winders
|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Mayıs 2007, 00:35:17 » |
|
ehueue  ;Dyaw aman adam 4.lig de dıye geyık yapım demeyın bende L4 deyım walla alınırım bahh 
|
|
|
|
|
|
I'm not sure that anybody who lived through that one hasn't carried with him, in some hidden ways, the scars.Perhaps that is the factor that helps keep Easy men banded so unusually close together... Teğmen Richard Winders---Northern Lights
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Mayıs 2007, 00:25:50 » |
|
olablir kimse dalga geçmedi
gel oyunu öretelim dedik ne war bunda
iki gü sonra başkası musallat olursa nolcak ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canerpasa123
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #12 : 08 Mayıs 2007, 13:32:57 » |
|
heyt açılın ordan 4.lig bana düşer  dermişimmmm  34 nolu ülkeme böyle can çekişeninden ezilenine kızarkadaşdaın ayrılanından hayatın anlamını bulamayanına kadar herkes mesaj atabilir.  alo güzin abi (canerpaşa)  zuahahahaha. trigovia üstadımız bu yardım konusunda hakikaten çok müstesna bir kişiliktir önce ona onu bulamazsanız bana sorabilirsiniz. 4.lig de sorunları olanlar yazabilirler elimden geldiğince yardım ederim. diğer liglerde kendi liglerinin modlarına yazarlarsa daha ilgili bir destek alırlar. Can çekişme memoooo yetiyom gariii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TRiagovia
|