|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #150 : 26 Eylül 2007, 17:34:25 » |
|
=)) oyunda herkesi püskürtebilirim az kişide toprak alabilir...bu böyle gelmiş böyle gider illa benden toprak alcaksın die kendını sartlarsan püskürünce üzülür sonra hırs yapar gelir benden alırsın bişey diyemem =) u oyunda herkes kafasına koydugu herseyı yapabılır bu toprak oranı ile...girmişler zaten...ama klanınızdan 3 kişininde deneyip görüntü alamaması enteresan bence büyücülerinizi biraz uyarın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #152 : 30 Eylül 2007, 09:15:01 » |
|
Said sana sözüm var seni benden beter yapacam 9,9K ya indirecem  :D Boş yere uğraşma  Allen hırs yapmıyorum yaw  Ama alacam  Büyücülerin kulaklarını çekdim zati meraklanmayın 
|
|
|
|
|
|
Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM 
|
|
|
mystorm
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #153 : 28 Ağustos 2008, 21:38:36 » |
|
Yeni sezon itibariyle Northern LightS (resmi olarak) yeniden oyuna başlama kararı almıştır(Herkesin malumu Şemal ismiyle bir ısınma dönemi geçirdik ve bu dönemi başarıyla 1. olarak tamamladık). Ama ne yazıkki as kadromuzdan Said - Rami - Sir Diablo ve Albay gibi isimler bu sezonda da aramızda bulunamayacaklar. Biz her şeye rağmen North klanı oyuncuları olarak her zaman zirveye oynayacağız. North müttefik tarihi boyunca oyunda aktif olarak bulunduğu tüm dönemlerde zirveye oynamıştır ve bir kaç sezon dışında zirveyi belirleyen isim olmuştur. Her zaman düşmanlarına korkulu bir düşman olmuş, dostlarına en yakın dost olmuştur. Biz North'un hiç bir geleneğinden taviz vermeden bu dönemde de North'un büyüklüğünü herkese göstereceğiz. Şimdiden yeni sezonda tüm rakiplerimize bol şanslar. Çünkü gerçekten de bolca şansa ihtiyaçları olacak..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2008, 23:10:23 Gönderen: mystorm »
|
|
Northern LightS ~ Light of Hate (#7)
|
|
|
Infantry
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #154 : 28 Ağustos 2008, 21:47:53 » |
|
Yeni sezon itibariyle Northlern LightS (resmi olarak) yeniden oyuna başlama kararı almıştır(Herkesin malumu Şemal ismiyle bir ısınma dönemi geçirdik ve bu dönemi başarıyla 1. olarak tamamladık). Ama ne yazıkki as kadromuzdan Said - Rami - Sir Diablo ve Albay gibi isimler bu sezonda da aramızda bulunamayacaklar. Biz her şeye rağmen North klanı oyuncuları olarak her zaman zirveye oynayacağız. North müttefik tarihi boyunca oyunda aktif olarak bulunduğu tüm dönemlerde zirveye oynamıştır ve bir kaç sezon dışında zirveyi belirleyen isim olmuştur. Her zaman düşmanlarına korkulu bir düşman olmuş, dostlarına en yakın dost olmuştur. Biz North'un hiç bir geleneğinden taviz vermeden bu dönemde de North'un büyüklüğünü herkese göstereceğiz. Şimdiden yeni sezonda tüm rakiplerimize bol şanslar. Gerçekten de bolca şansa ihtiyaçları olacak..
başarılar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lord_Of_Gölge
|
 |
« Yanıtla #156 : 28 Ağustos 2008, 22:04:02 » |
|
ne diyelim başarılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cernstorm_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #157 : 28 Ağustos 2008, 22:06:00 » |
|
ben neden korkmuyom ilginç  nese bol şanslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #158 : 28 Ağustos 2008, 22:24:14 » |
|
başarılarrr....
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #159 : 28 Ağustos 2008, 23:29:21 » |
|
ahah. ben yokken north kurulmuş  gittikte dış kapının dış mandalı gidi hissetmeye başladım lan kendimi. ay çok duygusallaştım. ühühühü  amaaan ben tek başıma north'um zaten. takılın siz yerimi boş tutun len ansızın çıkıp gelebilirim. belki yarın belki yarından da yakın  başarılar onurlu savaşcılara....
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #160 : 29 Ağustos 2008, 16:32:42 » |
|
kolay gelsin .. basarılar ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
mystorm
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #161 : 29 Eylül 2008, 01:14:26 » |
|
Evet arkadaşlar başarıyla biten bir sezonun ardından yeni sezonda da North fırtınası tüm hızıyla devam edecek!! Eylül sezonundan öncede söylediğim gibi:North müttefik tarihi boyunca oyunda aktif olarak bulunduğu tüm dönemlerde zirveye oynamıştır ve genellikle zirveyi belirleyen isim olmuştur. Biz North'un hiç bir geleneğinden taviz vermeden bu dönemde de North'un büyüklüğünü herkese göstereceğiz. Bundan sonra da hiçbir şey değişmiyor. Daha güçlü bir şekilde yeni sezona geliyoruz. Yeni sezonda tüm rakiplerimize bol şanslar. Gerçekten de bolca şansa ihtiyaçları olacak..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2008, 01:31:59 Gönderen: mystorm »
|
|
Northern LightS ~ Light of Hate (#7)
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #162 : 29 Eylül 2008, 03:01:52 » |
|
tebrik ederiz gercekten,ii bir sezondu sizin adınıza ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
Said
|
 |
« Yanıtla #163 : 29 Eylül 2008, 13:30:59 » |
|
Ouyuna döner dönmez.. 1. olduk.. Yine 1. yiz.. Bundan Sonrada hep Böyle olacak.. Hep Söyldiğim birşey var.. Su an oyun oynayanlar karşısında 1. olmak gercekten çok kolay.. Hiç Kimse Organize olmuyor..Hiç Kimse Planlı Hareket etmiyor.. North Klanı Hiç Dostu Olmadan 1. olabiliyorsa.. Ki Elf oynayarak.. Diğer oyuncular ve klanlar biraz düşünmeliler biz nerde hata yapıyoruz demeliler.. Neyse Saglık olsun.. Biz 1. liğimizi daha çok savaşarak almak istiyoruz.. Bu yüzden Diğer klanların daha organiz olmasını istiyorum.. Yazılarım yanlış yerle çekilmesin.. .. Kardeşlerimi Tekrar Tebrik ediyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lord_L5
|
 |
« Yanıtla #164 : 29 Eylül 2008, 13:50:56 » |
|
Ouyuna döner dönmez.. 1. olduk.. Yine 1. yiz.. Bundan Sonrada hep Böyle olacak.. Hep Söyldiğim birşey var.. Su an oyun oynayanlar karşısında 1. olmak gercekten çok kolay.. Hiç Kimse Organize olmuyor..Hiç Kimse Planlı Hareket etmiyor.. North Klanı Hiç Dostu Olmadan 1. olabiliyorsa.. Ki Elf oynayarak.. Diğer oyuncular ve klanlar biraz düşünmeliler biz nerde hata yapıyoruz demeliler.. Neyse Saglık olsun.. Biz 1. liğimizi daha çok savaşarak almak istiyoruz.. Bu yüzden Diğer klanların daha organiz olmasını istiyorum.. Yazılarım yanlış yerle çekilmesin.. .. Kardeşlerimi Tekrar Tebrik ediyorum..
North Klanıyla ilgili msnde bir toplu konuşmaya dvt edildim; Bu abililerimin ve üstatlarımın nasıl organıze vede nasılbir çıkış yaptıklarını gördüm inanamdım hayatımda hiç böle bir klanın böle inanılmaz çıkış yaptığını bilmiyordum hiçbir, klanın bu kdr organize olduğunu görmedim! Sizi yine içtenlikten kutlarım!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2008, 13:52:55 Gönderen: Lord_L5 »
|
|
Eğer İstersen Başarırsın Kendini Başarıya Adayan Klan İşte O Korsan
|
|
|
|