Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #15 : 23 Şubat 2007, 15:57:31 » |
|
Fake olayına karşı birleşelim arkadaşlar. Deneme oyununu bile bıraktırdılar. Bu kadar pislik olmaz inanınki
|
|
|
|
|
|
Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM 
|
|
|
|
Albay William
|
 |
« Yanıtla #16 : 23 Şubat 2007, 16:01:06 » |
|
fake sözcüğünün geçtiği her yerde saidi bulabilirsiniz bütün olay onda bitiyo onunla konusulsun fake make kalmaz oyunda!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #17 : 23 Şubat 2007, 16:02:34 » |
|
Said... Ve Türevleri  Şu işe el atın. 100 oyuncu olsun temiz olsun... Eskisi gibi topraklar 5-6 kişide dönsün
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #18 : 23 Şubat 2007, 16:04:43 » |
|
fakeye hayır yawssss...fakenin olduğu oyunda zevk olmaz  (söleyene bak:))
|
|
|
|
|
|
Northern Lights ~ Bilge Kağan !
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #19 : 23 Şubat 2007, 16:08:14 » |
|
fakeye hayır yawssss...fakenin olduğu oyunda zevk olmaz  (söleyene bak:)) NEyse sizin muhabbete doyum olmaz. Okul uzatmış biri olmama rağmen ders çalışmam lazım... Hadi eywallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sürgün
|
 |
« Yanıtla #20 : 23 Şubat 2007, 16:32:29 » |
|
Bu oyunun köklü klanlarının belkide sonuncusu diyebileceğimiz Northern LightS klanıda artık yok.... Yeni oluşumlar yeni klanlar bakalım neler olacak hep beraber görelim... Herkese yeni dönemde başarılar...Aman ALLeN e dokunmayın çok hırsLı 
|
|
|
|
|
|
Yaşamaz ölümü göze almayan Zafer, göz yummadan koşar da gider. Bayrağa kanının alı çalmayan Gözyaşı boşana boşana gider!
|
|
|
|
return of the king...
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #21 : 23 Şubat 2007, 16:45:43 » |
|
oyun değişmiş abi ya :=)
artık bende bilmiyorum oyunu herkes eşit :p
oyunu adam gibi oynamayacak herkese hırslıyım :=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BabySitter
|
 |
« Yanıtla #22 : 23 Şubat 2007, 16:48:28 » |
|
Oyun değişmişse avantajlı başlayacağız demektir..Rehberi okuyup anlayabilecek sayılı insan kaldı şu oyunda : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #23 : 23 Şubat 2007, 18:34:55 » |
|
Zaten North Misyonunu Şubat 2006 da tamamlamıştı.. O günden Sonra klanı tekrardan kurmayacaktım.. Ama dostlarım ve Rakiplerin Güzel oyunalr için Kur Baskısı için klanı kurdum..Allendende bu kurulmaması yönündeki laflarını en son klan dağıldıktan önce hiç duymadım..son kez kurulmasında kendisinin etkisi vardır..evet son zamanlarda oyunla ilgilenemedim çünkü okuduğum okul dapın başında ve sabah gittiğimde ancak aksaşm dönebiliyorum ve akşamda her gün boş olmuyorum nete girmek için vaktim olmuyor..
Her Neyse.. Bir Zamanlar vardı şimdi yok..Ama beni Üzen su forumda okuduklarım.. Rakiplerimiz hep övgüyle söz etmişler klandan hepsine teşekkür ederim ama dostlarımın bu acı sözleri beni derinden yaralıyor.. bunlar gerçek bile olsa söylenmemsi gereken sözlerdir.. Neyse North Kurulmadı Kurulmacakta.. Herkese başarılar DileriM.!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azir
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #24 : 23 Şubat 2007, 19:29:32 » |
|
Nort yok artik ilk oyuna basladigim klan yani oyunu ogrendigim klan..nese guzel gunlerdi ama msnde de hala dvm ediyor.. Albay yanliz seni goremiyorum msnde bi ara gel msne..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albay William
|
 |
« Yanıtla #25 : 23 Şubat 2007, 21:41:16 » |
|
azir senin oyuna basladığın clan ama aynı zamanda oyunu birtürlü öğrenemediğin clan... burdan çöm saide sesleniyorum biz north için bir baskandan daha cok sey feda ettik bir zamanlar!!:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albay William
|
 |
« Yanıtla #27 : 23 Şubat 2007, 21:57:37 » |
|
azir senin oyuna basladığın clan ama aynı zamanda oyunu birtürlü öğrenemediğin clan... burdan çöm saide sesleniyorum biz north için bir baskandan daha cok sey feda ettik bir zamanlar!!:D:D
ahaha ) helal albay olm bi kuzeyli olmayı bi anarşik olarak hiç kabullenemdin dimi ) ahaha koptum..her dönem yılmadan kuzey için dövüştük ama sen bizi hep yalnız bıraktın!herzaman hilekarlık bi düzenbazlık gözün dönmüştü artık seni tanıyamaz olmustuk ve olan oldu sen clanı kendin batırdın alakasız kişilerle polemiklere girerek herkesi bize düşman ettin clan ömrünü tamamladı nihayetinde! herzaman kuzeyliyizzz:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albay William
|
 |
« Yanıtla #29 : 23 Şubat 2007, 22:05:22 » |
|
said silah arklarından özr dilemeyi unutmuşsun ama daha radikal olmalısın!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|