|
|
Red Eye
Muttefik
Redist
|
 |
« Yanıtla #136 : 20 Ağustos 2007, 20:55:23 » |
|
mad4ever out
north4ever in
Kaderde North lu olmakta varmış . . .
Hoşgeldim, hoşbuldum . . . 
|
|
|
|
|
|
Varabildiğin yere kadar var, var, var !
Northen Lights ~ Red Eye
|
|
|
|
|
|
Albay William
|
 |
« Yanıtla #138 : 22 Ağustos 2007, 11:32:11 » |
|
Gazi Albay William;
Tüm North üyelerine... north u basarıdan basarıya kosturmanız için gerekli olan sey damarlarınızdaki asil kanda mevcut!:Dama ben her ihtimale karsı tüm manevi desteğimi veriyorum size...ne kadar zor duruma düşerseniz bile zafere olan kayıtsız inancınızı kaybetmeyin arkanızda sizi destekleyen bir Albayınız var:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Red Eye
Muttefik
Redist
|
 |
« Yanıtla #139 : 22 Ağustos 2007, 18:37:10 » |
|
Gazi Albay William;
Tüm North üyelerine... north u basarıdan basarıya kosturmanız için gerekli olan sey damarlarınızdaki asil kanda mevcut!:Dama ben her ihtimale karsı tüm manevi desteğimi veriyorum size...ne kadar zor duruma düşerseniz bile zafere olan kayıtsız inancınızı kaybetmeyin arkanızda sizi destekleyen bir Albayınız var:D:D:D
Eyv. Albayım 
|
|
|
|
|
|
Varabildiğin yere kadar var, var, var !
Northen Lights ~ Red Eye
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #140 : 23 Ağustos 2007, 01:22:40 » |
|
Gazi Albay William;
koptum gidiyorum ben o zaman  hep gaz hep gaz hep kornerden takılıon bi sahaya indigini görmedik albay 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albay William
|
 |
« Yanıtla #141 : 25 Ağustos 2007, 01:17:22 » |
|
Allen im silah arkadasım artık yasladım müttefiğin yorgunluğunu bedenimde hissetmeye basladım:P:P genc adamların önünü acmak adına cephe gerisinden destekliyorum sizi:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #142 : 25 Ağustos 2007, 02:12:18 » |
|
gelicem yanına yakında bekle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sananecik
|
 |
« Yanıtla #144 : 22 Eylül 2007, 17:30:35 » |
|
herkess basarlıar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #149 : 26 Eylül 2007, 13:47:53 » |
|
North KARa bir klandır  Başındaki de Kapkara dır  Sizi KAra listeme ekleyimde görün bakalım  Allen sana beni püskürtmek neymiş gösterecem hele 
|
|
|
|
|
|
Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM 
|
|
|
|