|
|
|
eL_akSa
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2007, 22:36:21 » |
|
kuruldugu gönden beri oyunun kaderini derinden etkileyen bir klan artık oyunda olmaması üzücü yeni dönemde tüm projelerde northern lights oyuncularına başarılar dileriM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
return of the king...
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2007, 22:49:32 » |
|
saol said abi izin werdigin icin northern lights baskanıymıs 1 tane baskanı var bu klanın hey gidi hey... northern lights in ilk 10 dakı tek adamı son dönemlerde saygıyla anıyorum AlleN i :=)) herkese başarılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albay William
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2007, 00:05:49 » |
|
sonunda söylenenlere kulağını verdi ve north clanını kurmicak köklü bir clanın adını kurucusu mu batırır=?en doğru kararı verdi kendisi north clanı tarihin tozlu sayfalarında kaldı artık yeni misyon lazım!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
return of the king...
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2007, 03:31:27 » |
|
ewet birefsaneyi çökertmek yetenek ister...heleki ilgisizlikten ...heleki kaliteli oyuncularını çoluğun çocugun yanında zor durumda bırakacak şekilde...said kızmazsın sanırım bunlar her ortamda söylediğim şeyler sanada söyledim....
bencede en güzel karar olmuş zaten daha öncede Albay William , BabursS , Land of Light , Sir Diablo isimleri olmadan kurulsa bile oynamıcağımı söylemiştim...
keşke ilgisizlikten dağılmış deilde en güzel günlerinde bırakmış bir klan olarak kalabilseydi...
neyse önümüze bakıcaz artık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaraKartaL
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2007, 12:55:58 » |
|
LightninG siz kac donemdır elınızden gelenı yaptınız umarım sızden sonra gelıcke olan klanlarda sızın gıbı basarılı olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BabySitter
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2007, 15:28:48 » |
|
Bırak klan halini bireysel oyuncularının bile 3-5 fake klandan daha değerli olduğu oyunun görüp görebileceği,bir elin parmaklarını geçmeyecek sayılı köklü klanlarından birisiydi..Belki de kurulmaması en iyisi çünkü North ve diğer klanlar eski savaşlarını asla yaşayamayacaklar..İşin ilginci Akıncı'ya olan hayvani düşmanlıklarına rağmen klanlar dağıldıktan sonra iki klan üyelerinin bireyselde birbirleri için çabalamasıydı..Tekrar birbirimizi yiyemeyeceğimiz ne kadar üzücü : )'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
return of the king...
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Şubat 2007, 15:40:53 » |
|
iki klan üyesinin biribiri için çabalaması :=) ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2007, 15:45:44 » |
|
Kimimle savaşacağız biz şimdi...
YandYeter
|
|
|
|
|
|
Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM 
|
|
|
|
BabySitter
|
 |
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2007, 15:48:00 » |
|
iki klan üyesinin biribiri için çabalaması :=) ?
Biz çabaladık..Hatta başkanınla çabaladık..Sen o zaman standart saldırılarla boğuşuyordun : ) (Saidi getirin! )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2007, 15:49:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
Northern Lights ~ Bilge Kağan !  
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2007, 15:51:54 » |
|
.Okulu uzattım tek dersten uğraşman benimle 
|
|
|
|
|
|
Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM 
|
|
|
|
return of the king...
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 23 Şubat 2007, 15:53:42 » |
|
burdan bişey duyuruyorum....biri sadece kimse kusura bakmasın sadece adiligine birine standart cekerse sadece 1. olmasın die...
gerekirse 40 tane fake acarım butun klanına standart ın kralını atarım...
bu konuda bu kadar kararlıyım...gerekirse ban da yerım hesabımıda silerim yine yaparım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #14 : 23 Şubat 2007, 15:55:28 » |
|
yandınız valla...korkun Allen abiden..    burdan bişey duyuruyorum....biri sadece kimse kusura bakmasın sadece adiligine birine standart cekerse sadece 1. olmasın die...
gerekirse 40 tane fake acarım butun klanına standart ın kralını atarım...
bu konuda bu kadar kararlıyım...gerekirse ban da yerım hesabımıda silerim yine yaparım...
|
|
|
|
|
|
Northern Lights ~ Bilge Kağan !  
|
|
|
|