Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 14:03:30 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: FAKETEN DOLAYI BANLANANLAR  (Okunma Sayısı 3365 defa)
TRiagovia
Administrator
Muttefik

White Wolf of the Dark (K)Night

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 20 Temmuz 2007, 18:33:55 »

ehüehüe goame tr de haksız engellenmemek :d

forumdaki hareketimden dolayı 2 hesabım kapatıldı

hareketim oyuncunun tekine ( belki biliosundur bilmeyen yok : ferhan bala )
çıban başı dediğimı ( FORUMDA bak başka yerde değil )  sonuç> asi üstüne alındı >2 tane hesabım kapatıldı
forumdan TT-IP ban yedim

hesaplarımı  ahahaahahah  burda yazabiliyorum  anasına bolca küfrettiğim  asi.avcısı kapadı 
( ah şuraya keşke ... 'nun asi avcısı yazabileseydim ama gelin görün ki > "ben olmasam napcaksınız siz Dil çıkaran" repliği )

olayı açıkladığımızda arkadşaın teki buna maille bol bol laf giydirdiği için ( e35 cadı )  onu banladı ( BAKIN "eMaille" ) benm hesabı açtı

neyse forumdaki işimizi de bebeto ya götürdük
bana ne burası forum beni oyun cezanız ilgilendirmez dedi...

biz burayı bir sinerji içinde ( nekadar bol bol kavga da etsek  birbirimzii severek ) anlayışla  olaylara pozitif açıdan bakarak yönetmeye çalışıyoruz

ayrıca eft msjların iletilmesi konusunda da sana  hak veriyorum Dil çıkaran

« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2007, 18:35:46 Gönderen: TRiagovia » Logged

TRi müttefikte operayı öneriyor > www.opera.com
nAso
Muttefik
*

sonsuzun sonunu getirmekteyim....

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : 20 Temmuz 2007, 22:13:18 »

biz burayı bir sinerji içinde ( nekadar bol bol kavga da etsek  birbirimzii severek ) anlayışla  olaylara pozitif açıdan bakarak yönetmeye çalışıyoruz

ehehehehü bu kısmı güzelmiş

Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:

"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
rapime paha biciniz yaa
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 08 Ağustos 2007, 14:06:10 »

banlamak ne demek acaba ve modlamak

Kimse bana fark cekemez bu yilin sampiyonu benim muahahahahhahahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahahahahahahhaahahhaahaha klavye bozuk plaga dondu
ugur_sipahi
Muttefik
*

T.C.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : 12 Ağustos 2007, 20:56:52 »

Ban ülkeyi belli süreliğine yada sürekli olarak engellemek anlamında. Yani ban yediğinde hiç birşekilde forumlara giremiyorsun kullanıcı adın ya kısıtlı zamanda yada sürekli engellenmiş yada silinmiş oluyor.
Mod diye kısaltılan modatorluk Oyun yada forumlara yön veren yanlışları görmek için görevlendirilmiş disiplin görevlileri diye adlandırabileceğimiz kişiler oluyor. Hepsi disiplini sağlamak zorunda değil tabiği ama görevleri disiplin diyelim.

rapime paha biciniz yaa
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 13 Ağustos 2007, 09:33:15 »

TESEKKURLER... Masum

Kimse bana fark cekemez bu yilin sampiyonu benim muahahahahhahahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahahahahahahahhaahahhaahaha klavye bozuk plaga dondu
Netiragent
Muttefik
*

Doma Arigato..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : 17 Ağustos 2007, 04:20:39 »

Bazı modlar bırakın sopalı disipline etmei, birer sewgi kelebeğidirler.. Söwersin döwersin wurursun gık demezler alttan alırlar sewerler bütün oyuncuları eşit kabul ederler we kucaklarlar.. Bunlarada admin denir...
TRiagovia
Administrator
Muttefik

White Wolf of the Dark (K)Night

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 17 Ağustos 2007, 11:43:21 »

netjer5      _________________________________                         gün 
uyumlu oldu Dil çıkaran

TRi müttefikte operayı öneriyor > www.opera.com
ugur_sipahi
Muttefik
*

T.C.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : 17 Ağustos 2007, 12:46:05 »

valla ne kelimeler var helal olsun. Bende kucaklanmak istedim bu arada. Bir kardeş bir arkadaş gibi.  ( yorumlar değişmesin diye kardeşliği ekledim çok fitne var arada çünki Gülümseme
 admine duyurulur :p

...RiGoR MoRTiS...
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 18 Ağustos 2007, 01:17:39 »

Bazı modlar bırakın sopalı disipline etmei, birer sewgi kelebeğidirler.. Söwersin döwersin wurursun gık demezler alttan alırlar sewerler bütün oyuncuları eşit kabul ederler we kucaklarlar.. Bunlarada admin denir...

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
KAOS
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Kayıp Gençlik Muhafızları

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : 12 Kasım 2007, 23:03:21 »

bence bu konu altında artık boş boş yorum yapmaktan başka icraat lazım açıkcası bence yapılması gereken bug şüphelisi olan herkes banlanmalı %50 yapılıyodur dediğin ülkeye banned ondna sonr agiden gider en azından esas oyuncular kalır ve zevkli bir oyun olur eskisi gibi yeter denip durdurulmalı göz yumulmamalı artık bence

It has been said that someting as small as the flutter of a butterfly's can ultimateley cause a typhoon halfway around the world.
Chaos Theory

KIYAMET
KAOS

BEN MEVLANA DEĞİLİM ADAM OLUNDA GELİN
gcinkaya
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 18 Aralık 2007, 22:10:57 »

arkadaslar ben gfsa61 adlı ulkeyı yonetıyordum.fakat ıkı gun once ulkem banlandı.gerekce olarak bırden fazla ulke acmısım.ben sadece sunu soylemek ıstıyorum.ben su ana kadar  bu oyunu en layıkı ıle oynamaya calısan bırıyım.sadece sunu soylemek ıstıyorum.ben ıkıncı bır ulke acmadım.hatta acan bır kac kısıyı modlara ılettım zamanında.her neyse sadece bu oyunda hakkım yendıgı kanaatındayım.ıstedıgınız her seyın ustune yemın ederım bu konuda.dıyeceksınızkı oyun ıcın bu kadar buyuk yemın edılırmı.hayır edılmez.ama konu benım bu oyunu durust bır sekılde oynamama gelınce evet.sadece bunu bılmenızı ısterım.oyunu daha yenı yenı ogrenmeye baslamısken boyle bır olayın basıma gelşmesı bu oyunun  benım ıcın sevkını kırdı.bunları bılmenızı ıstemıstım sadece.hepınıze ıy oyunlar ıyı eglenceler.
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : 19 Aralık 2007, 00:23:24 »

1. lıgdekı 61 lerde oyle dıyor, ne tesaduf...

*1   cingene * wEyCeLL (#11)   903,598    1,111,111,111   WoRLd~~   Goblin   Son

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #42 : 19 Aralık 2007, 02:36:32 »

aynıIP den giren oyuncuların organize saldırı yapmaları yasaktır...

bana kalırsa bu çok saçma bir kural. sonuçta benle aynı ip den giren abim olur kardeşim olur o olur bu olur sonuçta tanıdığım olur.
benle aynı klanda olur. benle aynı amaçta olur. istediğimizide yaparız sonuçta. aynı adama da dalarız. aynı adamıda indiririz bunun ip yle ne alakası var.  başka yollardan kanıtlarlar farklı kişiler olduğunu. tc kimlik no istersin verirler. tutarsa da gıkını çıkaramazsın.bende yaptım vakti zamanında moderatörlük oyunda. bildirmişsem sizde tamam demişseniz istediğine saldırır o ülkeler. toplu saldırıyı kanıt olarak sunamazsınız.

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : 19 Aralık 2007, 02:39:42 »

arkadasım ınternet cafeyı hıc duusnmuyorsun sanırım...gıderım cafeye   5 tane masa actırım 5 kısın de hesabını alırım ya da kendı fake ım olur her neyse 5 ulke de elımde olur kısacası, sonra  baslarım adam yıkmaya ya  da  bırılerını ındırmeye ya da  kendıme para toprak aktarmaya dusun artık aklına ne gelırse ...

*1   cingene * wEyCeLL (#11)   903,598    1,111,111,111   WoRLd~~   Goblin   Son

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
gcinkaya
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : 19 Aralık 2007, 15:44:06 »

1. lıgdekı 61 lerde oyle dıyor, ne tesaduf...

kardes hersey bır yana aklınca espırı yapıyorsun.benı dıger 61 lerle kıyaslama.bıraz durust ol.ben  oyunu duzgun oynamaya calısanlardanım.daha dogrusu ncalısanlardandım.artık ısteselerde oyuna dahıl olmam.kaldıkı mod veya admın mıdır nedır onlar bıle bu konuda cevap belırtmedıler..
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.077 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu