Bombacı_MülayiM
Muttefik
Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR
|
 |
« Yanıtla #15 : 19 Nisan 2007, 23:34:09 » |
|
laa wedat sağlam bi klan kurarsam oynamaya başlıcen mı sende,gelıcen mı benım yanıma...sen gelırsen kurarım klanı...olm hazır ol cok yakında bi sürprizimiz war mtf alemıne...eger dusunduklerımız gerceklesırse tam süper olacak:))
|
|
|
|
|
|
!!İntik@M!!
Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM
Forever 21 klanı yeni başkanı...
|
|
|
|
WeDaT
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : 19 Nisan 2007, 23:36:33 » |
|
le olum benı bılmıyon mu oyunda oynuyacagım tek klanın muhafız oldugunu . yınede teklfın ıcın tskler kardesım süprizlerini merakla beklıyorum  yoksa benı yıkmaya mı gelıcen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bombacı_MülayiM
Muttefik
Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR
|
 |
« Yanıtla #17 : 19 Nisan 2007, 23:45:50 » |
|
la olm benım senınle bi derdim yok neden yıkayım yada bole bi işin içine gireyim...bence adamı yıkmak değilde mesela 1k nın altında bırakmak daha kotu bişi..ulkeyı tekrar toplaması ıcın cok uğrasması lazım cok...bence olesi daha gusel oluyo
|
|
|
|
|
|
!!İntik@M!!
Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM
Forever 21 klanı yeni başkanı...
|
|
|
|
WeDaT
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : 19 Nisan 2007, 23:47:26 » |
|
yok kardesım ya oyle cok bıraktık sankı adam benı yıkmıyor bunlar dıyor tekrar toparlıyor en ıyısı yıkım a kalktın mı yıkmak  keyıflı oluyor helal olsun yıktın dıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2007, 13:13:26 » |
|
NortherN LightS ayrıcalıklarını göze alıcaksın tabi =) North dan transfer zordur Adem ne adamsın ya 1 saat pazarlık yapmadın mı su elfce isim icin yok uzunu alır şöle yaparım kısayı alırsam böyler olur icinde bi tane Türkçe isim varmıydı ? =) benim RespeCt & HonouR um kalsın yeter ister Türkçe ister ingilizce ister latince ister baska dil manası yeter :=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #22 : 22 Nisan 2007, 13:27:05 » |
|
North böyledir olm işte aylarca tanıyamadınız herseyı degiştirirz biz ...zıt kutuptaysa bile birleştiririz ...kötüyü değiştiririz...
imkanısız basarırız...3 koyar 1 sayarız =) böle gider bu sonu kötüye gitmeye basladı =))
neyse eski düşmanım AKINCI SPARTACUS yeni dostum öyle böyle ismin hakkını vericez =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #24 : 22 Nisan 2007, 13:36:14 » |
|
kurbaaalar dan kim kaldı olm =)) senaten ?...
benm taktigim bu Adem polat misali girer yükselirim ilk North a girdigimde Said klana almıstı şimdi ben North kurarım kadroyu toplarım Saidi almam klana o derece =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #25 : 22 Nisan 2007, 13:37:26 » |
|
zaten adam oyunu artık oynayamadıgını fark etti adam oyunu degiştirdi kendine göre olm =) koca Said ne hallere düştüm lem =) buna klanda bi görecv verelim boş gezmesin Adem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #27 : 22 Nisan 2007, 13:44:48 » |
|
otto muydu o ? =) eheh akıncı baskanını mı attım şimdi olm ben baskanken Saidi atmadım klandan daha ne yapayım muttefik icin hadi oynayamıyor edemıyor ama eski günlerın hatrı var dedim atmadım adamı..Saidi atmadım bak düsün bi walla menzo benden cok cekmıstı gerisini bilmemde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|