Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
05 Aralık 2008, 10:20:37 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: D'aerthe- Respect & HonouR  (Okunma Sayısı 2320 defa)
Bombacı_MülayiM
Muttefik
*

Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 19 Nisan 2007, 23:34:09 »

laa wedat sağlam bi klan kurarsam oynamaya başlıcen mı sende,gelıcen mı benım yanıma...sen gelırsen kurarım klanı...olm hazır ol cok yakında bi sürprizimiz war mtf alemıne...eger dusunduklerımız gerceklesırse tam süper olacak:))

!!İntik@M!!

Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM

Forever 21 klanı yeni başkanı...
WeDaT
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 19 Nisan 2007, 23:36:33 »

le olum benı bılmıyon mu oyunda oynuyacagım tek klanın muhafız oldugunu . yınede teklfın ıcın tskler kardesım süprizlerini merakla beklıyorum Kahkaha yoksa benı yıkmaya mı gelıcen Dil çıkaran
Bombacı_MülayiM
Muttefik
*

Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 19 Nisan 2007, 23:45:50 »

la olm benım senınle bi derdim yok neden yıkayım yada bole bi işin içine gireyim...bence adamı yıkmak değilde mesela 1k nın altında bırakmak daha kotu bişi..ulkeyı tekrar toplaması ıcın cok uğrasması lazım cok...bence olesi daha gusel oluyo

!!İntik@M!!

Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM

Forever 21 klanı yeni başkanı...
WeDaT
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 19 Nisan 2007, 23:47:26 »

yok kardesım ya oyle cok bıraktık sankı adam benı yıkmıyor bunlar dıyor tekrar toparlıyor en ıyısı yıkım a kalktın mı yıkmak  Kahkaha keyıflı oluyor helal olsun yıktın dıyor Kahkaha
BabySitter
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : 22 Nisan 2007, 13:09:25 »

@ Yusuf
Ben dedim Türkçe yapalım diye bu Allen Zorthlu ya,asi çocuk ayağı yapıyo..Ne nazını çekiyorum bi bilseniz..
Ayrıca kısa isim Elfçe  Dil çıkaran

AlleN
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2007, 13:13:26 »

NortherN LightS ayrıcalıklarını göze alıcaksın tabi =) North dan transfer zordur  Kahkaha

Adem ne adamsın ya 1 saat pazarlık yapmadın mı su elfce isim icin yok uzunu alır şöle yaparım kısayı alırsam böyler olur icinde bi tane Türkçe isim varmıydı ?  =)

benim RespeCt & HonouR um kalsın yeter ister Türkçe ister ingilizce ister latince  ister baska dil manası yeter :=)
BabySitter
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : 22 Nisan 2007, 13:19:11 »

Öğrendik transferin zorluklarını..
Ulan Shades yapmış Honour dan bahsediyo..Zıt kutuplarla klan mı kurulurmuş,belli Zortdan geldiğin  Dil çıkaran

AlleN
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 22 Nisan 2007, 13:27:05 »

North böyledir olm işte aylarca tanıyamadınız herseyı degiştirirz biz ...zıt kutuptaysa bile birleştiririz ...kötüyü değiştiririz...

imkanısız basarırız...3 koyar 1 sayarız =) böle gider bu sonu kötüye gitmeye basladı =))

neyse eski düşmanım AKINCI SPARTACUS yeni dostum öyle böyle ismin hakkını vericez =)
BabySitter
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : 22 Nisan 2007, 13:29:37 »

İşte Akıncı da böyledir..
Zıt insanları alır,doğru yola sokar  Dil çıkaran
Hep uzlaşma yanlısıydık biz,ne olsa uyardık,bak yine uyduk sadece kısa isim aldık gerisi sizin,başkanlığımdan bile devirdin lam..Gerçi sen onu Saide de yapmıştın,sende bağışıklık olmuş girdiğin klanın başkanını devirip yönetimi almak  Dil çıkaran
Bak klanımızda Tospaa'lar da var hiç ses çıkarmıyolar  Dil çıkaran

AlleN
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 22 Nisan 2007, 13:36:14 »

kurbaaalar dan kim kaldı olm =)) senaten ?...

benm taktigim bu Adem polat misali girer yükselirim ilk North  a girdigimde Said klana almıstı şimdi ben North kurarım kadroyu toplarım Saidi almam klana o derece =))

AlleN
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 22 Nisan 2007, 13:37:26 »

zaten adam oyunu artık oynayamadıgını fark etti adam oyunu degiştirdi kendine göre olm =)

koca Said ne hallere düştüm lem =) buna klanda bi görecv verelim boş gezmesin Adem  Dil çıkaran
BabySitter
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : 22 Nisan 2007, 13:39:53 »

İşte olm Zorth değil mi hepiniz aynısınız..Makina gibi yaşıyonuz,duygularınız yok sizin..
Ben Otto'yu aldım klana 50m lik klan ortalamasında 13m le duruyodu atmadım,bana darbe yapar yapmaz attın adamı  Dil çıkaran

Tospaa'lara gelince sadece Senaten deme olm,zaten Senatendi Tospaaların %90'ı  Dil çıkaran
Hava generalliği kolay iş mi lem  Dil çıkaran
Menzonun,Uzinin küfürlerini o yerdi,adam alımlarını o yapardı,savaşlara o girerdi,vuran ona vururdu  Dil çıkaran Boru mu olm onun işi..

AlleN
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 22 Nisan 2007, 13:44:48 »

otto muydu o ? =) eheh akıncı baskanını mı attım şimdi Kahkaha

olm ben baskanken Saidi atmadım klandan daha ne yapayım muttefik icin hadi oynayamıyor edemıyor ama eski günlerın hatrı var dedim atmadım adamı..Saidi atmadım bak düsün bi Kahkaha

walla menzo benden cok cekmıstı gerisini bilmemde Kahkaha
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : 22 Nisan 2007, 13:44:52 »

Ulen allen yemedik yedirdik içmedik içirdik Gülümseme)
sacasmadık savastırdık puahah Gülümseme)
kolotuğumuzu verdik Gülümseme
oyunu öğrettik Gülümseme
adam darbe yaptığı yetmişiyomuş gibi kenan evren gibi car car car  konuşuyo Gülümseme)
ehuhe
saka bi yane yeni klanınızı hayırlı olsun
Farklı iki grup arkadaslarımına rkadas olmasını ve aynı klanda savasmasını oyundaki dier tüm klanalra karsu tek vucud carpışmanı zevkle izleyeceğim
hayırlı olsun hade:)
Adem bu arada Senaten tmm ama Kampcılarıda unutma cocuk menzo ile uzinin baskasından bi ara bize kaçma hesapları yapıyodu Gülümseme) ahaahah

Northern LightS ~~~~ LightninG ~~~~ [ 4 ]

http://north.muttefik.com ~~~~ Web Sitesi

http://northernlights.gamerclan.org ~~~~ Forum

Kimse Tanrının Müsade ettiğini , Bana Yasaklayamaz.!
BabySitter
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #29 : 22 Nisan 2007, 13:47:51 »

Olm sen gizli entrikayı bilmiyon..Bu kampçılar liseli değil miydi?
Senaten de lisedeyken izci lideriymiş..Kamptam kampa koşar,çılgınlar gibi eğlenirlermiş..
Düşünün bunu,bağlantı kurun  Dil çıkaran

Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.084 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu