Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
05 Aralık 2008, 10:36:21 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyunda ki Dugumlenmenin Cozulme Calismalari ~ Nerde O Eski Muttefikler Diyenler  (Okunma Sayısı 2606 defa)
YALCOO
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #45 : 14 Nisan 2008, 10:53:27 »

bıraktımı oyunu

***KARACALAR***
kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #46 : 20 Nisan 2008, 17:27:09 »

o bırakalı oyunda neler değişti neler thedream lig sisteminden önce kıran kırana savaşların olduğu dönemden kalma bir oyuncu.

ah ulan ah:D

ne savaşlardı ne diplomasiler şuan kendi klanımda çok azda olsa yaşıyorum ama diğer klanlarla değil ne yazıkki kendi içimizde eğleniyoruz

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
He-Man
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : 13 Ağustos 2008, 03:00:32 »

Oyunda taktik isteyenler yani eskiler isyan eder...

Forumdan sadece Enfüstri taktiğini kapanlar var Gülümseme Onlarda isyan eder...
Oranlar değişir buglar kaybolur... Bugcular da isyan eder Gülümseme

Bu iş aha böyle uzar gider. Allah sabır versin...
Ama çok eski dönemler az oyuncuyla daha güzeldi

adasım ıyı tespıt 113 kısıyle oynadıgımızı hatırlıorum tabı bunun % 15 ı fake olsa 80 kısı eder neler geldı neler gectı bu oyundan bı fablo wardı ılyas vardı bunların karısısında saıd vardı yusuf vardı babur vardı soan vardı serdar vardı o zamanlar ben aradan sıyrılmıs gelıodum adem yıne yırtık dondan cıkmıs gıbı oyunun ıcındeydı Kahkaha

klan olarak mezar vardı hero vardı anarsı vardı med vardı north vardı ay-mcd avrdı sonra bow kuruldu falan fılan fesmekan derken oyunun boku cıktı..

ıyı dostlklar kaldı gerıye bazende dusmanlıklar ama yıne de soverken bıle eglenırdık bırbırımıze hatırlıyorum da caner ademe soverken butun kafe ademın basına toplanıp kufurlerı okur gulmekten yerlere yatardık ben hala soverım saıde Kahkaha aklıma geldıkce Dil çıkaran

aslında bu oyun hayatı ogretıor ınsana dostlugu arkadaslıgı bazende satılmayı arkadan wurulmayı... ama en onemlı gorevıde kazanma duygusunu bastırması lıderlık hazzını yasamk bunun ıcınde her turlu yola abs vurmk evet kabul edıorum bende bır zamanlar fake accler kullandım hatta oyundan cekılen anarsıyı yusufla beraber yenıden kurmustk ıkımız ılk onda 3 ulkeyle oyun bıtırdım bu adam sadece 52 toprakla nasıl bırıncı kalabılıor dıe soruolardı ama yardım yagıordu ulkeme hem kendımden hem arkadaslarımdan ıste bunu ogrettı bıze muttefık kazanma hazzımızı tatmın etmeyı ve arkadaslıgıı....

MaNiacsS''
imperiussss
Muttefik
*

M3taLicH

12345678 sT.Kripton@hotmail.com bilenbilir bunudabilenbilir
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #48 : 13 Ağustos 2008, 10:20:59 »

Ağlayan

[ GHOSTBUSTER (#57458) ]

Karagezgin
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : 14 Ağustos 2008, 15:52:51 »

Selam Yalçınn!!!! Eğer okursan bu yazımı ilk bilmen gereken şey sana ne kadar sövdüğüm olsun!! Kahkaha
3-5 tane olan mesajlarımın çoğunda eskinin tadını üstü kapalı yazdım. Nasıl şeyler dönmüşse klanımın adı fazla geçmiyor unutulmuşuz! Bu beni üzdü. Eski oyuncular bile unutmuşlar! Neyse sitem kısmını atlıyorum!
Oyunda bir çok yeni oyuncu var ve maalesef bu arkadaşlar forumlardan bile öğrenemiyor o günleri!! Eski günlerde olsaydım çok şeyler yazardım!
Yalçın ve Tri çok haklı.
Yalçın haklı çok uzun yazmış yine! :p Ama yine doğruları yazmış. Tanımayanlar belki farketmişlerdir TheDream ne kadar dikkatli ve analizci olduğunu.. Biz böyle savaşıyorduk! Çok iyi hatırlarım elimde kalem önümde defter ülkeleri tek tek incelerdim. Kim ne zaman ne yapmış. Sadece düşman değil dostları da!! 3 aşağı 5 yukarı bina sayısını bile bilirdik... Casuslar vardı.. Hatta klan bile olmuşlardı. Sabahlara kadar oturur plan proje yapardık. Ortada dönen politikanın haddi hesabı yoktu. Hızlıydık. Tri'nin dediği gibi o zamanki enerji sinerji kimsede yok. Aslında tekrar yakalanabilinir enerji eskisi kadar olmasada! Bunun için oynayanların çaba göstermesi lazım! Klanın değerini bilmeleri lazım başta. Adminlerinde oyunu bu yönde sevk etmeleri elbette şart! Bizde herkesin iyi olduğu askeri bir birim vardı ona abanırdık ama diğer birimlerde hatırı sayılır derecede olurdu. Okçu kuleleri vs.. İlk 100'e giren tırsarak girerdi. 50'ye giren diken üstünde dururdu. Tabela dakileri siz düşünün. Tabelada olanlar düşman klanlara standart saldırırdı! Buna da herkes cesaret edemezdi bile!  Gözümüzün biri oyunda diğeri forumda olurdu! Ki o forumlar bir çok insanı ilk forumdan sonra da oyundan soğuttu!!
Madem bu kadar güzeldi de neden mi bıraktık?! Gülümseme Kısa ve öz : Fake ülkeler, basit oyuncular ve bazılarının çok pis kayrılması, emeklerimizin hiçe sayılması..
Güzel günler geçirmemin hatırına bakınıyorum arada soğumama rağmen.
Bu dönem Kampçıların hatrına başlayım dedim... Nasib olmadı.. Sanırım kolay kolay da olmaz heralde.. Ama Yalçın oynarsan oynarım!! Kahkaha Ya senin klanında ya da tıpkı eski günlerdeki gibi yanyana!!!

Eski topraklardan gelen...
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #50 : 14 Ağustos 2008, 15:59:32 »

Oyunu hiç bilmeyen, 20-54 yaş arası 200-250 tane adamı yerleştireceksin Müttefiğe, bak o zaman nasıl dönüyor oyun eski günlere.
_cernstorm_
Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 14 Ağustos 2008, 16:00:17 »

Gülümseme
. . . FiGaRo . . .
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #52 : 14 Ağustos 2008, 20:36:20 »

öyle diyorsunda arkadaşlarıma atıyorum bi bakın diyorum adamların hiçbirii üye olmuyor olanda ben anlamam deyip çekip gidiyorr
yanii dediğinde zor bilmeyenlerin gelmesii falan

Tam bayılacakken para sayılacakken
kafa dağılacakken ama kayılacakken
Baktık basemode Un gözleri kayık
anlaşılan sadece onlar ayık
Tam yazılacakken zar tutulacakken
para saçılacakken kafa koparacakken
Baktık sizlerin ömrü az ama
az zamanda size çok şey yaşatacaz

#YEniMAhalLE#
He-Man
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : 05 Eylül 2008, 13:29:38 »

öyle diyorsunda arkadaşlarıma atıyorum bi bakın diyorum adamların hiçbirii üye olmuyor olanda ben anlamam deyip çekip gidiyorr
yanii dediğinde zor bilmeyenlerin gelmesii falan

Zamanında yaptık yınede yaparız ama eskı muhabbet gerek adamım..

MaNiacsS''
. . . FiGaRo . . .
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #54 : 05 Eylül 2008, 19:37:47 »

önÇe adamlarıı bulunda sonra muhabbeti kurarsınız  Göz kırpan

Tam bayılacakken para sayılacakken
kafa dağılacakken ama kayılacakken
Baktık basemode Un gözleri kayık
anlaşılan sadece onlar ayık
Tam yazılacakken zar tutulacakken
para saçılacakken kafa koparacakken
Baktık sizlerin ömrü az ama
az zamanda size çok şey yaşatacaz

#YEniMAhalLE#
He-Man
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : 05 Eylül 2008, 23:34:47 »

önÇe adamlarıı bulunda sonra muhabbeti kurarsınız  Göz kırpan

Bu oyunda her adamla aynı muhabbetı yapamassın ogrencı adamla vızelerı fınallerı konusrsun Evlı Barklı ınsanlarla cocuklarının okullarını yada ıslerının ıyılıgını kotulugunu ulke meselerını Hocalarla dershane paralarını Kahkaha v.s v.b yanı her dılden muhabbet kurmak gerekır..

Saıdle konusurken sovmek Ademle konustukdan sonra dovmek gerekır anlıcagın yanı herkes bır degıl sen getırcen ben getırcem o getırcek bu getırcek once saglam bı adam olmayı ogrencekler ama geldım kaptım degıl saatlerce okucaklar o mtfnın s.s.s larını sonrada oyunu cozmeye calıscaklar tadını alcaklar 3 donem sonra bırakıp gıtcekler bu yuzden en ıyısı oyunu tek lıg halınde Ve cok klanlı oynamak gerek  yıne !!

MaNiacsS''
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
*

KRaL_GüCü

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #56 : 27 Ekim 2008, 16:23:36 »

Müttefik eskisi gibi olacak...
Kimsenin şüphesi kalmasın

Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM

tuz_buz
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : 27 Ekim 2008, 23:22:44 »

Müttefik eskisi gibi olacak...
Kimsenin şüphesi kalmasın

sen oldukta sonra Gülümseme la gold olup geliyom yanına yusuf ikimiz yeteriz Gülümseme

the K.G...
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
*

KRaL_GüCü

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #58 : 28 Ekim 2008, 12:23:35 »

he bende gold olup lig2 ye geçiyorum. Lig2 ye geç mehmet Selçuk da oraya geçiyorlar Gülümseme

Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM

kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #59 : 05 Kasım 2008, 01:30:29 »

eğer müttefik eskisi gibi olsun diyorsanız illa eski oyuncuların dönmesi gerekli diye birşey yok o ortamı sağlamak önemli olan örneğin klanın önemi arttırılacak ve  kapasite artacak bence. son hafta kurallarına adam çıkarma yasağı gelecek( nie derseniz genelde son gün adam çıkarılıyor klandan bu sayede ortalama yapılmaya çalışılıyor) ama 1 ay boyunca o adam klana emek veriyor savaşıyor falan filan...

sonra klansız savunması geri dönmek zorunda ama sınır arttırılarak 20 saldırı sınırı az idi...

çağ savunma büyüsüde bence kalkmalı yada başka birşeye dönüştürülmeli savaşı öldüren birşey o...

böylece daha keyifli vurdulu kırdılı bi oyun olur... yoksa bu iş biraz zor

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.071 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu