Selam Yalçınn!!!! Eğer okursan bu yazımı ilk bilmen gereken şey sana ne kadar sövdüğüm olsun!!
3-5 tane olan mesajlarımın çoğunda eskinin tadını üstü kapalı yazdım. Nasıl şeyler dönmüşse klanımın adı fazla geçmiyor unutulmuşuz! Bu beni üzdü. Eski oyuncular bile unutmuşlar! Neyse sitem kısmını atlıyorum!
Oyunda bir çok yeni oyuncu var ve maalesef bu arkadaşlar forumlardan bile öğrenemiyor o günleri!! Eski günlerde olsaydım çok şeyler yazardım!
Yalçın ve Tri çok haklı.
Yalçın haklı çok uzun yazmış yine! :p Ama yine doğruları yazmış. Tanımayanlar belki farketmişlerdir TheDream ne kadar dikkatli ve analizci olduğunu.. Biz böyle savaşıyorduk! Çok iyi hatırlarım elimde kalem önümde defter ülkeleri tek tek incelerdim. Kim ne zaman ne yapmış. Sadece düşman değil dostları da!! 3 aşağı 5 yukarı bina sayısını bile bilirdik... Casuslar vardı.. Hatta klan bile olmuşlardı. Sabahlara kadar oturur plan proje yapardık. Ortada dönen politikanın haddi hesabı yoktu. Hızlıydık. Tri'nin dediği gibi o zamanki enerji sinerji kimsede yok. Aslında tekrar yakalanabilinir enerji eskisi kadar olmasada! Bunun için oynayanların çaba göstermesi lazım! Klanın değerini bilmeleri lazım başta. Adminlerinde oyunu bu yönde sevk etmeleri elbette şart! Bizde herkesin iyi olduğu askeri bir birim vardı ona abanırdık ama diğer birimlerde hatırı sayılır derecede olurdu. Okçu kuleleri vs.. İlk 100'e giren tırsarak girerdi. 50'ye giren diken üstünde dururdu. Tabela dakileri siz düşünün. Tabelada olanlar düşman klanlara standart saldırırdı! Buna da herkes cesaret edemezdi bile! Gözümüzün biri oyunda diğeri forumda olurdu! Ki o forumlar bir çok insanı ilk forumdan sonra da oyundan soğuttu!!
Madem bu kadar güzeldi de neden mi bıraktık?!

Kısa ve öz : Fake ülkeler, basit oyuncular ve bazılarının çok pis kayrılması, emeklerimizin hiçe sayılması..
Güzel günler geçirmemin hatırına bakınıyorum arada soğumama rağmen.
Bu dönem Kampçıların hatrına başlayım dedim... Nasib olmadı.. Sanırım kolay kolay da olmaz heralde.. Ama Yalçın oynarsan oynarım!!

Ya senin klanında ya da tıpkı eski günlerdeki gibi yanyana!!!