Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 13:21:37 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyunda ki Dugumlenmenin Cozulme Calismalari ~ Nerde O Eski Muttefikler Diyenler  (Okunma Sayısı 2485 defa)
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #30 : 25 Şubat 2008, 20:20:55 »

+1

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 25 Şubat 2008, 20:22:53 »

Lig sistemi oluştuktan sonra buna en cok karşı cıkan klanların başında Muhafız klanı geliyordu..Şöyleki,
Lig sistemine göre 1. ligde en fazla 150 hesap olması gerekiyordu ve Klan max sayısı da 12 idi yanlış hatırlamıyosam
Rakamlarla aram pek iyi deildir hatırladıgım kadarını söylüyorum..
Lig sisteminin gelmesi üye sayısı fazla olan klanları zor durumda bırakmıstıki Muhafız klanı bölünmek istemiyor tek Klan adı altında topluca kalmak istiyolardı..
Bu mümkün değildi cünkü max sayı 12 iken klana 12 nin üsütünde üye alınamıyordu.
Sonra ne oldu ? Gold Üyelik geldi, gelmesiyle birlikte Gold lara türlü avantajlar sunuldu..

Gold üyeliğin gelmesiyle artık klan sayısını 12 de sınırlama gibi birşey de kalamadı cünkü gold klan olanlar üye sayısını 20 lere hatta 25 lere kadar cıkarabiliyordu..

Güzel bir uygulamaydı ama mağdur üye sayısı da epey fazlaydı.. Gold olmayan üyeler ve klansız oynamak isteyenler yada sayıca diğer klanlardan az olan klanların,üyelerin çaresizliklerine tanıklık ettik.

Şimdi, suistimal varken,haksız rekabet varken,hile,hurda, avantaj varken oyunun gold olmayan klansız olan yada oyuna yeni başlayanların nasıl başarılı olacağını? ilerleme kaydetmeden fake acc acmaya zorunlu hissedenlerin sonunu hepimiz tahmin edebiliyoruz..
Eski yada yeni üyeler oyundan kopmakta, tadı tuzu kalmamış mazisini mumla arayan arkadaşlıkların kaynağı olan bi strateji oyununun bu hale gelmesi gercekten üzücü..

Çare :   Tek çare eski sisteme geri dönmektir.. Oyuna moderator sokulmalı ve bu moderatorler oyunu gercekten seven, saygınlıgını yitirmemiş en eskilerden değilde, eski,yeni çoğu üyeyi yakından tanıyan, zaman sıkıntısı olmayan güvenilir kişilerden oluşmalıdır..

Lig sistemi çökmüştür.

Artık ısrar etmenin bi manası yok.. Daha fazla üye kaybetmeden,kimseyi oyundan küstürmeden,hilenin, bug ın, fake in önüne gecilmesi zamanıdır..
Benim gibi düşünen arkadaşlar da bu yazının altına görüşlerini bildirmelerini diliyorum..

hiç bıse eklemeden katılıyorum...        +1

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

"  Fatih SuLtan Mehmet Han  "

Northern LightS ~  sinék - vaLe

FB
nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #32 : 25 Şubat 2008, 21:14:29 »

oyunun ilk haline dönelim o zaman. banka yerine tefecilerin olduğu dönemler. oyunun ilk dönemlerindeki hali. oranlar sabit kalsın. hatta bide klansız savunması gelsin elf'ler yine hörgüç olayına girsin. Kahkaha

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
TRiagovia
Administrator
Muttefik

White Wolf of the Dark (K)Night

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : 25 Şubat 2008, 22:27:12 »

oyunun ilk dönemlerine dönde bakalım seni bi ikiş 15 daka içinde yıkıyomu yıkmıyomu...
şu an fake le ilgilenilmiyor diye durum böle

ilgilenildiğinde ortada fake olayı kalmayınca sorun çözülür...

bak said başlığınd atekinde sölemiş
ilk 10daki 5 hesap baburundu diye

ayrıca dönülürse her dönem birinci olurum sölemedi demeyin !

sırf pislik olsun diye 1000lerce fake açarım
taner banlayana kadar sizin ülkeleri perişan ederim !

ayrıca katılanlarınkini de perişan ederim
hergün başka bi ülkemi yukarda görürsünüz...

ilk dönelerdeki fake miktarlarını bilmeyenler kullanmayanlar ötüyo

serdar sölesene ateş topu manyağı olduğun günleri !?

konuşup konuşupğ duruyodunuz fake war fake war diye

iki kuruşluk adamlarlarla başa çıkamadınız şimdi de ağlıyosunuz.

bak oynayanlara 3 kişi yukardan hergün birilerini çekiyolar

organize olamadınız durum bu

ha süper zekanın teki de tanere klansız savnmasını kaldırttı
sonuç bu oldu
güle güle kullansın şimdi o şahsiyet hernerdeyse

TRi müttefikte operayı öneriyor > www.opera.com
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #34 : 25 Şubat 2008, 23:55:50 »

Ender, güzel konusmussun yazmıssın örnkelmişssin felan ama ne geldiyse cok konusanlardan geldi başımıza.. Öneri yapanlar arasında o kadar cok sivri zekalı insanlar vardıki klansız savunmasının kaldırılması, büyücü saldırılarına sınırlama getirlimesi, gold olmayan üyelere sayfa görüntüsü kısıtlaması da bu sivri zekalı insanların sayesinde aktif oldu..

Fake lerden şikayet etmişimdir .. doğrudur..
Herkez gibi bende fake hesaplara karşıydım .. fake lerden yediğim ateş topları fakelerin durmaksızın süren büyücü saldırlarından gına geldiği zamanlarda ben cıkpta şunu yapın bitsin fake, bunu yaıp bitsin fake, olmadı bunuda yapın büyücüler bana dalamasın demedim..

İlk post da söledigim gibi lig sitemiydi güvenlik aparatıydı yok büyücü saldırı sınırıydı falan artık bişey ifade etmiyo benim icin.. Lig sisteminin çöktüğünü ve nasıl bi durumda oldugumuzu siz forum üyelerine ve oyuna dönmek isteyen ama dönemeyen eski oyunculara.. foruma, oyuna üye olmamış ama oyunu incelemkle mesgul yeni arkadaslarımzza sıkıntılarımı yazdım..

Bana katılan olur veya olmaz önemli değil ama eğer lig sistemi ile devam edersek yakında ne sen ne ben nede msn imdeki mtf aleminden kimse kalmıyacak.. Umarım anlıyosundur.

Northern Lights ~ Binboan
Bombacı_MülayiM
Muttefik
*

Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : 26 Şubat 2008, 00:15:52 »

Binboan ın soledıklerıne katılıyorum... ilk basta iiydi yanı değişiklik oldu fake onlendı falan filan... oyuna yenı bı heyecan geldı bşii ıcın 1 e cıkmak ıcın ugrasıyosun falan 3-4 ay değişiklik ii oldu ama uzun wadede düşünürsen bu sistem artık fayda etmıyo yanı en azından oynayan oyunculara artık zewk wermıyo... liglerde oyuncu sayısı bence yetrsız cok az gelıyo...

lig 1 de oynadıgım zamanları hatırlıyorum toprak yok bişi yapamıyosun seferın dolu cıkıs yapacaksın ama cıkıstan zewk alamıyosun cunku emegın caban bosa gidiodu... cıkıs yapıyosun asker uretmek ıcın puan yapmak ıcın ama olmuyo alabildiğin toprak 250 seferle 4*5k oluyodu... şimdi  durum nedir bilmıyorum lig 1de yada diğer liglerde...

5nci ligde tekrar oynamaya basladım toprak war oynayan oyuncu sayısı cok eskı donem gibi ama biliyorum kı ust lıge cıkıcam aynı kısır dongu baslayacak gene, gene toprak olmayacaksın oyundan zewk alamayacaksın... bu oyunun amacı sawasmak toprak almak asker uretmek puan yapmak değilmi, ewet oyle ama su sartlarda bu yapılamıyo...

fake için yapıldı bu lig sıstemı diosanız eger fakeyı onlemek ıcın lıg sıstemıne gerek yok...  bi kaç yazılımı değiştirerek bu engellenebilirdi agtra bunu cok ıı biliyo istedikten sonra herseyı yapabilir bunu sende biliyosundur TRi... ama sadece oyuna yenı bi hawa katsın değişiklik olsun yenı bi heyecan gelsin die yapıldıysa bence eskı sısteme donmek cok mantıklı olur... baksanıza forumda eskıye dair zewk alamamayla ılgılı konular acılıyo hep bu konusuluyo...herkezın ıstediği bu sanırım...
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2008, 00:19:10 Gönderen: Bombacı_MülayiM » Logged

!!İntik@M!!

Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM

Forever 21 klanı yeni başkanı...
TRiagovia
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 26 Şubat 2008, 00:39:49 »

Ender, güzel konusmussun yazmıssın örnkelmişssin felan ama ne geldiyse cok konusanlardan geldi başımıza.. Öneri yapanlar arasında o kadar cok sivri zekalı insanlar vardıki klansız savunmasının kaldırılması, büyücü saldırılarına sınırlama getirlimesi, gold olmayan üyelere sayfa görüntüsü kısıtlaması da bu sivri zekalı insanların sayesinde aktif oldu..

Fake lerden şikayet etmişimdir .. doğrudur..
Herkez gibi bende fake hesaplara karşıydım .. fake lerden yediğim ateş topları fakelerin durmaksızın süren büyücü saldırlarından gına geldiği zamanlarda ben cıkpta şunu yapın bitsin fake, bunu yaıp bitsin fake, olmadı bunuda yapın büyücüler bana dalamasın demedim..

İlk post da söledigim gibi lig sitemiydi güvenlik aparatıydı yok büyücü saldırı sınırıydı falan artık bişey ifade etmiyo benim icin.. Lig sisteminin çöktüğünü ve nasıl bi durumda oldugumuzu siz forum üyelerine ve oyuna dönmek isteyen ama dönemeyen eski oyunculara.. foruma, oyuna üye olmamış ama oyunu incelemkle mesgul yeni arkadaslarımzza sıkıntılarımı yazdım..

Bana katılan olur veya olmaz önemli değil ama eğer lig sistemi ile devam edersek yakında ne sen ne ben nede msn imdeki mtf aleminden kimse kalmıyacak.. Umarım anlıyosundur.

büyücü saldırısına sınırlamanın getirilmesini ben istedim hatta uygulamasını da bizzat yaptım
300 k toprağın warken 30 k lık 3 ülke aşşa çeker anlarsın niye böle dediğimi...

sayfa görüntüleme de
hem serwerın yükünü azaltmaya ( ki bunu sağlamadı çünkü yeterince fazlaydı )
hem de gol üyelik almaya yönlendirici bi olguydu. en azından öle olması istendi

yok ben lig sisteminde oynamak istemiyorum diyen kıyar 5 milyonuna... gelir istediği lige
o dediğin oyunculardan hiç biri 5 milyonuna kıymaıycak düzeyde deil
olan warsa sölesin onun 5 milyonunu ben kendi cebimden vericem

şimdi konuya dönersen bimek bilmeyen büyüü saldırıları demişsin
baırmadım çaırmadım demişsin
sence iyi bişimi bu ?
bence deil
hem yapılması iyi bişi deil
hem snn sesini çıkarmaman iyi bişi deil
ha iyi bişi diyosan devam et...

ha lordla north gitmden önce çatır çatr savaşlar oluyodu da şimdi mi bitti
ne değişti o günden bu güne ?

bence sebep sizsiniz...
suçu siseme atmak her zaman kolay
ama bu sistem çok güzel savaşlar da gördü...  unutma...  bi sistem çökmüşse bunun sebebi o sistemi oluşturan parçalardır

bence oyunu oynayan sayısı çok azaldı esas sorun bu...
oynayan derken doru düzgün oynayan sayısı...

çünkü seviye çok düştü..

@ bombacı
oynayan oyunculara zevk vermemesinin sebebi çekişmenin olmaması
ha ben çok toprak deli gibi puandan çok zevk alıyorum dersen
ona çözüm içi saat başı toprak uygulması yaptık hatrlıosan
fakat hiç bişi deişmedi.

ha gerçi sen saten ben toprak yapıp asker basmaktan zevk alıyorum demişsin
toprak varken bu oyunu oynamak sence de çocuk oyuncağı deilmi ? 
( açıkcası böle kismede toprak yokken yukardakileri indirmek için hiç bişi yapamamam
formuller üretmeye çalışmam planlar yapmam benm hoşuma giden şeydi oyunda )
L1'e gelmiş bi oyuncunun böle düşünmesi bana garip geliyor...
sonuçta bu lig oyuncuların EN ÇOK zorlanacağı lig...
ogame girip de metal madeni 15 kristal 12 deut 9 
3 5 gemiyle etrafa saldırmak deil olay 

bu ligde olması gereken uzun süreli planlar ve uygulamalar
organize klanlar ..
yani dediğin gibi oynamak istiyosan L3 war L4 war
o liglerde oyun hala eskisi gibi
bol toprak bol asker bol yemek bol para...

fake i bitirmek için yıllardır konuşuyoruz burda sen de biliyosun
elle tutulur bi öneri getir
yapılabilcek
insanları ürkütmeden uygulanabilecek bişi ??

hatta böle mükemmel bi önerin warsa
diğer online oyunlara da sat ki zengin olasın

sırf rapidshare bile bu önerine seve seve 100.000 $ werir...

TRiagovia
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : 26 Şubat 2008, 00:40:41 »

böle her gördüğünüz uzun msjın altına da
+1 yazmayın...

klansız savunması kalksın diyen oyuncular da yazdılar 3 ay sonra gördüler tersten...
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2008, 00:43:32 Gönderen: TRiagovia » Logged

Bombacı_MülayiM
Muttefik
*

Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 26 Şubat 2008, 00:54:33 »

tamam lig 1 de organıze olacaksın birlikte hareket edeceksın diosun klan olarak... pekı klansız kısılerın bu oyun u oynamaya oyundan zewl almaya hakkı yokmu??

oynayacaksan bişi yapacaksan ılla klanın olacak mantık bumu,bence bu olmamalı!!!

fake olayında ise ben senı yazılım işi yaptın sanıyodum yanı ole hatırlıyodum ama yapmamıssın sanırım,solediğinden bu anlasılıyo bazı kodları değiştirip bazı yenı kodlar ekleyerek yapılabilir... benım makınamın bazı numaralarını değistirilemeyen bazı numaralarını alarak bu engellenebilir... bunlar daha oncede konusuldu nelerın yapılabileceği, onceden bu oyunda cok bilgisayar programcısı wardı we bir cok onerıde bulunuldu we hepside mantıklı yapılabilecek we %90 sonuca ulaştırabilecek onerılerdı hiç birisi uygulanmadı...

bi seyi cok merak edıyorum bu oyuna gırerken karsımıza cıkan güwenlık aparatı ne işe yarıyo...onunla ne yapabiliyosunuz...gercekten merak ettıgım ıcın soruyorum...

nese onu bnu bırakalım ben kısısel gorusum olarak sunu solım o zaman sadece yapılanlara yorum olarak eleştiri olsun die değil soledıklerım ama bence lig sistemı ii olmadı cunku zewk alamıyosun oyundan(kişisel düşüncem)...

dersenızkı bi kişinin gorusu dusuncesi zewk alıp alamaması onemlı değil,oyunun genelıne bakarıs biz, o zama ayrı tabı... bole yapmakta sonuna kadar haklısınız

+1 konusunda ıse o kadar uzun yorum yapmak uzun uzun bişiler yazmak ıstememıstım ılk anda ondan ole yaptım... sanırım bole yapmak yasak değildir...

(tüh yaa buraya yazı yazıcam die ckıs yapmayı unuttum kaldı sefer ole)
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2008, 01:02:42 Gönderen: Bombacı_MülayiM » Logged

!!İntik@M!!

Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM

Forever 21 klanı yeni başkanı...
TRiagovia
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : 26 Şubat 2008, 01:03:51 »

yok +1 sitemim sana deil
anlayan anlar yarın baktığında

ben hala klansız oyuncuların savunulması görüşündeyim

klan savunması kalkarken herkes +1 yazıyodu
şimdiki durumu görüyosunuz

aparat konusuna gelince ben o konudan pek emin değilim ne yapıyo ne yapmıo ne kadar kırılabilir nekadar deil...

ayrıca eleştirilerinize her zaman açığız biliyorsunuz.
eleştiri olmadan ilerleme olmaz..

herkese iyi geceler arkadaşlar

mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 26 Şubat 2008, 01:14:43 »

Bende klansız savunmasının geri gelmesi taraftarıyım..

Northern LightS    ~    Light of Hate
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #41 : 26 Şubat 2008, 17:32:29 »

lig sisteminde fake olayı daha kolay takip edilebileceğini düşünüyorum
bütün ligler ayrı taglarda olduğu sürece ipler uyarı veriyormu bunu merak ediyorum
aparatın verdiği koda gelince bence pek işlerliği yok
fake yapmak isteyen birisi kodları yanyana koyup
belli bi süre incelediğinde onunda icabına bakacaktır.

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
aMd
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : 14 Nisan 2008, 09:01:51 »

Valla Yalçın eskiden olduğu gibi yine uzun yazmışsın yine sonuna kadar okudum, bazı arkadaşlar çok güzel şeyler yazmış bende geçerken bi uğruyayım dedim senin yazını gördüm bikaç bişide ben ekliyeyim dedim.
Eskiden taaa ilk müttefik zamanlarında hatırlarım vizelerim finallerim olurduda 10 dk. da bir bi bakayım saldırı varmı die , evet hatırlıyorum geceleri klandan birinin her gece nöbetçi kaldığını, gece saat 3 te bütün klanı toplayıp ilk 10 dakilere ülkeyi yıkmak uğruna saldırı yaptığımızı, sabahlara kadar diplomasi yaptığımızı vay bea  ne zevkliydi ama bi ara bi bozuldu ondan sonra bi daha toplayamadı müttefik.com inşallah toparlarda bizim aldığımız zevki herkes alır....

Herkese başarılar,
eski AKINCILARA selamlar..
YALCOO
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #43 : 14 Nisan 2008, 10:20:39 »

yalçın??? adaşımmı var Kahkaha tanışmak isterim mümkünse...sonra fake yapıyo demesinler Sırıtan Sırıtan

***KARACALAR***
aMd
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : 14 Nisan 2008, 10:39:41 »

yalçın??? adaşımmı var Kahkaha tanışmak isterim mümkünse...sonra fake yapıyo demesinler Sırıtan Sırıtan

eskilerden çok eskilerden.....
thedream = Yalçın

Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.114 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu