Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
05 Aralık 2008, 10:39:16 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyunda ki Dugumlenmenin Cozulme Calismalari ~ Nerde O Eski Muttefikler Diyenler  (Okunma Sayısı 2607 defa)
thedream
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« : 17 Nisan 2007, 04:50:52 »

Oncelikle herkese slmlar.. Su anki oyuncularin % 90 i beni tanimaz… Cok uzun suredir oyunu oynamamaktayimdir… Ne aciklidir ki su anki oyununda pek oynanacak kismi yoktur.. Muttefigin kuruldugu gunlerden bu yana elimizden geldigince ( klanimdaki butun sahislar dahil ; ki bunlarin cogu benim gibi 30 lu yaslara yakin ve asmis kisilerdir.. ) oyunu gelistirici ve yayginlastirici bir katkimiz olsun diye cok caba sarf ettik.. Bir ara gercekten cok guzel adimlar atildi , sonra bazi problemlerden dolayi tekrar kendi kabuguna dondu muttefik… O gunlerde gercekten herkesin bir umudu vardi.. Belki sans belki deneyimsizliklerden dolayi su an ` ogame ` gibi turkiye nin ismini bildigi bir oyun ve hatta daha da ote yaygin bir oyun olmanin esiginden donuldu.. 

Neyse bunlar mazide kaldi.. Ancak oyunu uzaktan inceledigim kadariyla gercekten zamaninda omrumuzun bir kismini verdigimiz bu oyunun bu durumlarda olmasini uzuntuyle karsiliyoruz…
Goruyorum ki yetkililer ellerinden geldigince oyunu guzellestirmek icin ugrasiyorlar.. bu cok guzel birsey ancak muttefikteki zevk aliminin eski zamanlara gore minimuma indiren bazi kanayan noktalar var.. bunlari zaten hepimiz biliyoruz ancak elden gelmediginden midir nedir birturlu bazi seyler degistirilmedi..

Bu oyuna kayit olurken size bir ulke veriyorlar.. Ulke dedigin , vatan dedigin toprak
parcasidir ; ancak bu oyunda topragin artik bir onemi kalmamistir... Herkes dwarf alip amele gibi ` su kadar demirci koyayim , su kadar tarla da koydum mu ; ohh bide 100 seferi endustriye dayadim mi ohh siralamanin .muna koydum ` dusuncesinde .. Adam ilk onda bakiyosun savunmasi %5-10 insan sasiriyor~guluyor tabi oyunun eski donemlerini dusununce.. Bu oyunun belkide en cok ilk onunda sure gecirmis ( ki bundan bir gr memnun deilimdir oyun dedigin alttan gelip ustekini indirmek demektir ) birisi olarak ki eski dostlarda buna katilacaktir ; biz .otumuzu yirtiyorduk savunma yapicaz diye.. yukarda kalmak istiyorsan kafadan %75-80 savunman olmaliydi.. Simdi bakiyorum adamin ulkesinin 3 te 1 biri gitmis adamin keyfi tikirinda.. O adam dusunuyorki ` Beni 10 k da biraksinlar ben gidim gidim basayim orduyu` .. Adam 8k ya dustumu uzuluyor.. Artik ordu bas dusuncesi o kadar kafaya yerlesmiski ; adam kendine saldirildiginda topragim giderken ordum gitmesin diye muttefik klanlarina ` Bana buyuden dal ` diye msj yolluyor.. Simdi gelmisiz ondan sonra bu oyundan zevk almaktan bahsediyoruz..

Bu oyun ne zaman .oka dondu diye dusunuyorum kendi kendime sole bir cvp aklimda canlaniyor ;  ne zaman oyuna artik 2 gunde bir ( seferler doldugunda ) girme gereksinimi duydugumda oyun bitmistir o zaman.. Oyun zaten 30 gun suruyor sen 2 gunde bir giriyorsun , onda da sanki arkandan kovaliyan varmis gibi 5 dk icinde 250 seferle saldiri yapip basiyorsun ordunu.. Bu dongu 15 kere tekrarlaniyor ( ki bunun da kafadan baksan 5 inde de seferler .otunde patliyor  ve ordu basamiyorsun ) Yani oyunu bir ayda toplam 15*5 = 75 dk oynuyosun … Ondan sonra monn monn ekrana bakiyosun..  Sonra uzaktan bakiyorum ve ` bu insanlar deli mi ` diyorum..

Oyunun adi ` muttefik ` yani bir klan olgusu uzerine kurulmus bir oyun.. Ancak oyunda artik klan kavraminin hicbir anlami yoktur.. Oyun tek kisilik sanki evinizde computer e karsi oynadiginiz bir oyuna donmustur.. Oyuncular bireysellesmistir.. Ortada koruncak birsey yokturki ben niye abidik~gubudik klanlarla muttefik olayim.. Su oyunda kur bi 7-8 kisilik klan muttefige zaten ihtiyacin yok.. Klan sadece sizi belirsiz  , oyunun acemelerinden gelebilecek kaza saldirlarindan koruyacak bir cati olmustur.. Su anki durumun getirisi de bu oldugundan dogaldir bunlar.. Oyun sirf ofens uzerine kuruludur .. Adam diyorki benim saldiri yuzdem %100 … O adamin yuzune carparcasina sormak lazim savunman kac bilader diye?
Ama toprak diye bir dusunce yoktir ki oyunda su an adamin savunma mantiginin olmamasi normaldir..

*Bu oyunda toprak olgusunun tekrar canlandirilmadigi surece duzluge cikabilecegine sans vermiyorum.. Bu yuzden bence toprak puanin kat kat arttirilmasi gerekir ( yada ordu puan getirisinin katkat azaltilmasi gerekir .. ) 

Bu oyunda zamaninda en onemli olan binalar ; market ve okcu kulesiydi .. Sonra noldu once market olgusu ortadan kalkti.. Ya kardesim bu ne kadar aptalca bir orandir ki ordu satinca sana marketten daha cok para getiriyor.. O zaman gelir-gider olaylari kisaca ulkede ekonomi diye bisey bosuna konmus oraya... Ondan sonra millet basar demirciyi hem ekonomiyi toparlar hemde ordu yapar.. Yapsin yapsinda sonra savunma diye birsey olmaz…

*Mutlaka marketin gelire getirisi kat kat arttirilmalidir.. ( yada kisladaki satilan urunlerin getirileri katkat azaltilmalidir.. )

Yukarida dedigim gibi toprak puaninin artmasiyla insanlar artik savunmayi dusunecek ve illaki okcu kulesini kullanacaklar.. Ve illaki buyu kulesi koyacaklar … Adam da 3 tane buyucu var orda ilk onda duruyor yaziktir gunahtir…
Oyuncuda toprak oldugunda ve bunu elinde tutmaya calistiginda oyuna daha cok baglanacak.. Eski oyunculara sorunuz ( mesela octo : adam geceleri 10 dk da bir ulkesine bakardi acaba toprak aldilar mi diye .. veyahutta huso ; adam kactane saat bozdu geceleri kurup ulkesine bakmak icin … ki boyle yapilmasi gerekliydi.. )  Yani yukarida anlattigim 15*5 = 75 dk sendromuda boylece ortadan kalkicak… Oyuncu oyunun icinde olacak ole misafir gibi 2 gunde bir gelmesi ortadan kalkicak oyunu yakindan takip etmek zorunda kalacaktir..

Oyuncularda toprak oldugunda klan~muttefik kavramida tekrar canlanacaktir.. Cunki savunma hicbir zaman tekbasina yapilamaz… Mutlaka saglam muttefik ve dostlar gerekmektedir.. Yukari cikanlari alttan sindirecek muttefikler gerekmektedir.. Bunlarin cogu ornegi muttefik tarihinde gorulmustur… 
Goruldugu gibi toprak kavrami getirildiginde klan diplomasisi~siyaseti ( ki artik zamaninda kendine klan baskani deyenlerin 1 gr anlamadigi sey ;zatende gerek yoktur.. ) kavramlarinda tekrar ortaya cikacaktir.. Yahu eskiden bir abuk~sabuk ufacik bir klan bile diplomasi~siyaset yapardi bunun ustune 1001 yorum~fikir donerdi.. Oyunun zevki guzelligide buydu.. Herkes birsey yapmaya calisirdi…

Bu gece sirf forumlari inceledim iki baslik cok hosuma gitti.. Oyunun daha ilk haftasi acilmis basliklar da olay su ; oyunun daha ilk gunleri oldugundan bir arkadas aldigi topraklari okcu ve buyucu kulesi doldurmus..  Tabi bizim robotlasmis artik muttefik oyunculari artik ole alismislar ki saldiri %100 e ve savunma yapilmamasina her saldirdiklarinda bu arkadasa ellerinde patlamis… Ondan sonra gelmisler buraya msj ustune yazilar.. yok ` kim bu ` yok ` admin bug var ` vs…
Tabi bu olay herkesin deli danalar gibi endustri yapmadigi donemin ilk gunlerinde olmus.. Ondan sonra ilerleyen gunlerde herkes paso end. kasinca arkadasinda okculari .otunde patlamis o ayri konu…

Iste anlatmak istedigim buradaki ufak olayin muttefik oyuncularini nasil heyecanlandirdiginin ufak bir kanitidir.. Bu olayi sadece donemin ilk gunlerine mahsus deilde tum doneme yaymaktir maksat..
Neyse cok uzun bir yazi oldu .. beni taniyanlar bilir kisa yazamam zaten… Neyse benim istegim oyundaki bu dugumlenmenin ortadan kalkmasi icin yapilmis birkac tespittir.. Biliyorum ki bunlar zaten acik ve herkes tarafindan gorunen seylerdir.. 

Gelecek donem oyun kategorilere ayriliyormus bu da guzel olabilecek bir konu.. Ancak muttefik yazilimindaki bu matematiksel hesaplarin ve verilerin karsiligindaki degerlerin degismedikten sonra su anki durumundan pek bir farki olcagini sanmiyorum… Tabi bunlarin yapilabiliriligi ve yahutta  yapilamicagi adminlerin ve programcilarin isi.. Herkese kolay gele.. Sevgiler..

Not : yazidaki bazi kufurlu kelimelirin ortami en iyi anlatabilecek kelimeler oldugundan ellenmemistir.. Modlardan ricamda ellememeleridir.. Ki konu derin ve allengillidir.. Verilecek cevaplarinda konunun agirligina uygun olmasini dilerim..
Yeri sanirsam yanlis olabilecek olmasidir ki forum kullanicilarinin zihniyetinin ; pek asikar bir sekilde acik  oldugundan oturu buraya acmaya karar verilmistir..

` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi `
 @ retired from Akinci
general
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2007, 05:15:50 »

toprak konusunda %100 katılıyorum oyunda geçirilecek zaman en azından 2 kat artacak verilen önem duyulan heyecan 5 kat çoğalıcakdır çaylakken oyunda bende topraklara dikkat eder okçu kulesi diker savunmaya önem verirdim vs vs taktikği öğrendik millet zaten taktikle uçuyo görüyoruz mecbur başladık endüstriye ama oranlarda oynama yapılıp standart şekilde ülke yönetimi koyulursa yani market dikip para basacaz okçu kuleleri dikecez parayla asker alacaz savunmamızı kuracaz klan savunmasını ayarlıyacaz gibi basit ve çeşitli döngü içinde oynarsak hem daha çok çekişme olur hem oyunda geçirilen vakit artar hem de zorluk seviyesi zevk çoğalır adminler bi düşünsün bence bu konuyu
canerpasa2007
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2007, 07:19:10 »

Bu yazıyı yazan arkadaşımı gönülden tebrik ediyorum baştan sona kadar okudum çoğu arkadaşımız okumaya üşenir ama lütfen OKUYUN!

Hislerime tercüman olmuş valla bu yazı. Bunu yazan arkadaş bu oyunun profesyonellerinden biri kesinlikle buna inanıyorum eski dostlardan yada düşmanlardan biridir mutlaka ama dostta düşmanda olsa böyle bir yazı yazdığı için benim katımda PAŞALAR PAŞASI oldu artık.

Değerli arkadaşım dediklerinin çoğu gelecek dönem uygulanacak tahminimce bu tip eksikler kalkacak. Bunun dışında bu dediklerinin alttabanını oluşturan klan LOGOS hilebazları klanıdır. Sen de eskisin iyi bilirsin bu logoslular ne yaptılar ettiler benim oynadığım dönemlerde canlarına okurduk ya iyice bir oturup düşündüler herkesle dost olmayı kafalarına soktular. Ondan sonra dost olan olana tabii ki. Derken böyle işte kendi kendilerine oynar oldular. Toprak al asker kas açık yerinden büyücüye vurdur. Oh ne ala puanı al birinci ol. Yav anlamadığım bu oyunda bir birinci olacak öyle değilmi bunların hepsi birinci olmaya çalışıyor dost düşman demeden hepsi birinci olacaklarını sanıyorlar. Çok saçma birşey bu. Göreceksiniz logos gibi klanlar yine tabelaya giremeyecek yine savaşan aklını kullanan dürüstler çakallar tabelayı kapacak. Bunlar kendilerini kandırıyorlar bebek gibi oynaya oynaya bu oyunda tabelaya girilemeyeceğini öğrenmemişler. Tamam bundan önceki dönemler girmişlerdir belki ama az da olsa, yav CANER PAŞANIZ geldi sizi tabelada tutarmıyım ben hahahahaha Sırıtan

logosa kızmamın tek nedeni buydu arkadaş çok güzel izah etmiş bir kişide anladı sonunda beni bunada sevindim valla.

Savaş oyunu bu arkadaşlar biz söke söke alırdık toprasğı dalardık yağmalardık talan ederdik ortalığı. Yıkım grupları kurardık düşmanı ezerdik. Bizde ezilirdik yerim geldimi ama ağlamazdık yine savaşırdık.

Okçu kulesi dikerdim 10 k en az gelen giden çarpılırdı kaybettikleri askerleri gördükçe gurur duyardım ülkemle.

DEĞERLİ ARKADAŞIM YAZIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER UMARIM OKUR HERKESTE ANLAR BU SİSTEMİN NE KADAR YANLIŞ GİTTİĞİNİ...
canerpasa2007
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2007, 07:27:28 »

kısaca şöyle bir bakış açısı getireyim. Logoslular politikacı ben ise psikopat bir savaş teknikleri uzmanı Paşayım.

Politikacılar karşıma geçiyor binbir hile binbir konuşma tekniği yapıyorlar beni kandırmaya çalışıyorlar konuşuyorlar konuşuyorlar yok şömyleyiz yok böyleyiz yok böyle olacak yok şöyle olacak. Reklamları bol falan filan ülke gündemindeler dostları çok süperler iyiler.

Ben psikopat bir savaş teknikleri uzmanı Paşa ise tüm garibanlığımla bu politikacıya uzatıyorum kılıcımı ya da g3 seri atar makinalımı tak tak takakak tkakakak tkakaakakakakk takakakakak diye vuruyorum bir bakıyorum politikacıların ağızları böyle olmuş>>>>> Sustum Ağlayan

Savaş budur işte saddamda çok konuştu vururım geleni yıkarım dedi abd bir girdi pir girdi. Sırıtan

Dalarım, söke söke çakarım, vururum, yıkarım, yakarım, yerle bir ederim, çarkınızı bitiririm ona göre savaşcıyız biz sizin gibi politikacı değiliz...SAVAŞACAKSINIZ ZORLA SAVAŞTIRACAĞIM DELİKANLI EDECEĞİM SİZLERİ BEBE LİGİNİZ SIKTI BİZİ Kızgın
TRiagovia
Administrator
Muttefik

White Wolf of the Dark (K)Night

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2007, 10:23:49 »

caner paşa burda en çok ve en büük görev sana düşmekteydi başaramadın ozaman derim ben
çünkü biz şuracıkta sadece zevk için oynayan 6 7 kişiyiz yapabilceklerimiz imkanlarımız belli 
sen o eski günleri gördün ucundan da olsa
neler yapılabileceğini biliyorsun
elinde yeteri kadar iyi oyuncu da war
sonuçta hiç biri oduncu deil
ama hepsi nedense bireysel davranıyor.
sonra ben gelip bu oyun böle oynanmaz dediğimde laf oluyor... adem dediğinde laf oluyor...

ama yapabilrsiniz. biz eski enerjimizi ve maalesefki sinerjimizi kaybettik.
yapabildiğimizi yaptık o an için. ha karabasanın seferleri geldiği hatta taştığı halde oyuna giremedi. huso biras yanlış dikmiş binaları. ama ona rağmen bile yapılanlar ortada bütün oyun ilk 1.5 hafta onları indirmeğe uğraştı.

siz de böle güzel işler yapın ki biz de oynadığımız oyundan zevk alalım...

açıkcası ben kendim oyun bile oynamıyorum bi bakıyorum seferler 250 artı 150 olmuş

içimden girip de sefer harcamak bile gelmio...

bi amaç yok çünkü ortada...

2 dönemdir amacımız wardı... rahat rahat açık ara bi şekilde amacımıza ulaştık...
ve dediğim gibi kasarsak siz kendi aranızda biz kendi aramızda oynamış oluruz. bu oyun tarızyla 40M puanda tıkanırsınız.
çünkü elnizdeki toprağın ulaşacağı puanın bi limiti wra öteye geçemezsiniz.
ayrıca lütfen başlığı kişisel problemlere döndürmeyelim

TheDReaM'in dediklerine kulak verin lütfen...

bu dönemden cacık olmaz artık maalesefki :s

TRi müttefikte operayı öneriyor > www.opera.com
geçerken uğradım
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2007, 11:15:20 »

of be yalçın ım yine döktürmüşsün okurken vallahi zevkle okudum dediklerinin son harfine kadar şiddetle katılıyorum.eskiden bizim klanda gündüzleri 3 ülke beklerdik alacağımızı alır askerimizi kasar okçumuzu dikerdik 50-60 sefer kalana kadar kalan 50-60 seferi de gündüz klana saldırcak biri olursa saldırana standart dalar klanı savunurduk sadece ülkenin toprağını değil koca klanın toprağının başını beklerdik.şimdi öylemi oyun kişiselleşmiş klanlar klan olgusundan çıkmış demirci dikeyim asker kasayım asker satayım yine kasayım nereye kadar bu kısır döngü.ne zevki var onuda anlamış değilim stres ten başka bi faydası yok adama.adam sana saldırıpta patladımı ondan daha zevkli bişey varmı acaba şu mtf aleminde toprak yapmak ne kadar önemliyse onu elinde tutmak ondan daha önemlidir ama nedense bu oyunu oynayan arkadaşlar hala bunun farkında değil deli gibi demirci kasıp deliler gibi asker kasıp sonra satup tekrar basıp hadeeeeee hobaaaaaa nereye kadar arkadaşlar .şu anda birinci olan arkadaşta 50-60m puan var ama demirci dikmeyi bırakıp savunmaya da önem versek değil 50-60 m puan 250-300k toprak 250-300 m puanın olsa daha iyi değilmi.her hesabını açtığında ulan kimde toprak var şu kadar askeri satıp kime saldırsamda toprak alıp gıdım gıdım sattığım askeri bassam üsrtüne biraz daha ekleyebilsem acaba diyemi düşünmek daha iyi yoksa klan olarak onu ellemeyin bu kalsın biraz daha büyüsün sonra ünyanın kaç bucak olduğunu gösteririz mi demek daha zevkli.SİZ HİÇ TEPEDE 250-300K TOPRAKLA OTURAN ALTIM KURU KEYFİM YERİNDE KASMIŞIM ASKERİ DİKMİŞİM BÜYÜ KULESİNİ 60-70K DA OKÇU KLAN SAVUNMASIDA VAR KİMSE GİREMEZ DİYEN ADAMA KLAN(klan dedim fake ülke fake klan değil dikkatinizi çekerim) OLARAK HEM ADAMIN HESABININ HEM KLANIN BİR UCUNDAN GİRİP BİR UCUNDAN ÇIKTINIZMI O ZEVKİ TATTINIZMI TATMADINIZ (tatmadınız cümlesi eski arkadaşlara değil onlar çok iyi bilirler bu zevki) BU GİDİŞLE TADAMAYACAKSINIZDA.herkese iyi stresli oyunlar dilemekten başka bişey gelmiyor elimden sağlıcakla kalın Gülümseme

Charon
Muttefik
*

Welcome to the Jungle

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2007, 17:07:26 »

eheh ağzını öpeyim yalçın  Dil çıkaran
çok mücadelesi verildi o güzel günlere dönmek için..
yöneticiler direndiler duymamakta...
ne zaman ki son sınıra kadar geldi,şimdi ufaktan hareketler var..
Bu konuya da el atılsın hazır değişiklik yapılıyorken..

Kaç aydır söylüyorum,sadece ben değil..

-Kışladan satılabilecek asker miktarı azaltılacak
-Kışladan satılan askerlerin fiyatı düşürülecek
-Market gelirleri arttırılacak
-Demirciden gelen asker sayısı azaltılacak

Duyan yok ki..(veya duymak isteyen)

Not:Ya da kökten çözüm..Asker satmak kaldırılacak..(Onun yerine askeri fazla gelen, isterse askerleri karşılıksız olarak yok edebilecek)

SoYLuLaR*CHaRoN
-------
` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi `
-------
ZeHiR
nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2007, 17:25:10 »

thedream tebrik ediyorum içinde bulunduğumuz durumu çok güzel açıklamışsın. oyunun ciddi anlamda boku çıktı. ama ben umutluyum yen dönemden. bahsettiğin bi çok şey bi nebze olsun yapılacak galiba. market gelirinin arttırılması end oranının azalması kışla fıyatlarının düşmesi vb. yöneticiler gerçekten bi şeyler yapmaya çalışıyorlar... umarım başarırlar...

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
vahsi
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 17 Nisan 2007, 18:01:26 »

thedream öncelikle cok tesekkür ederimm.cok tecrübesi olan bi adam deilim..oyunumdaki ilk dönemimdi 2hafta sora tabloya bakıp ya adamların 18.000 toprakla nası oluyoda 40mil kusur puanı  oluo diodum cünkü bnm 5bn topragım 3mil puanım vardı..sora 2.ayımda örendim olayı,keske örenmeseydim simdi.ilk ay 400 kusurüncü oldum 2.ay 101. sonrakısa sürede olsa tabloya girdigim zamanlar oldu..ama hicbi dönem ilk ayım kadar zevk vermedi..okcu kulesi,param artsın die market,tarım hersyim yesil renkte yazması okadar mutlu edioduki..bn artık ilk 2 gün haric yesil rakamlar göremiorum oyunda..endüstri kasmak mecburiyetindeyimm..bnce senin sölediklerin direk isleme alınmalı,yapılabilirligi varsa hemen yapılmalı..zaman sendromundan bahsetmissin..üniversitede eve gidip bakim diorum bazen oyun ne durumda sora diorum ki daha erken seferim dolmadı..
burdanda anlasılacaı gibi bu endüstri,demirci kasma hastalıgı oyundan uzaklastırıo nerdeyse..
  keske bnde senin gibi müttefigin müttefik oldugu o zamanlarda oynabilseydimm..
tekrardan tesekkür eder,sölediklerinin dikkate alınmasını dilerimm...
herkese oyunda kaldıgı 75 dakka icin basarılar dilerimm......

konu okadar önemliki klan reklamı yapmaya utandım..!!
w.a.m.
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : 17 Nisan 2007, 21:58:48 »

+1000 isyan başlatalım eski müttefiği istiyoruz diye tekdüzelik yüzünden çok oyuncu bıraktı böğle giderse sadece fakeler kalacak
Lord Of The Earth
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2007, 23:02:26 »

sonuna kadar thedream e katılıyorum ama bu arada şundan bahsetmek istiyorum ewet toprak okçu market üçlemesi en zevkli bölümdü ama oranların değiştirilmesiyle aslında bu hale gelmedi mi adam basacak tek sınıf askeri basacak
ne kadar  okçu diksen de başedemeyeceksin burda yöneticilere iş düşüyor bence thedream n dediği gibi oranlar ayarlandı mı end taktiği ortadan kalkar oyun yine eskiden olduğu gibi oynanır hale gelir
+1
TRiagovia
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2007, 23:19:05 »

arkadaşlar kusura bakmayın da bu konu hakkında yöneticilere boşuna şikayete giymeyin çünkü burda asıl suçlu sizsiniz !!!!!!!!!!!
sizsiniz !
sizsiniz
siz...

oyunun iyi bi hal alması için elimizden geleni yapıyoruz ama sonuçta bu oyunun adı müttefik 
eğer siz organize olarak oynayamıyorsanız yöneticilerin elinden bişi gelmez kusura bakmayın Üzgün

ayrıca lord of earth  paşaya da dediğim gibi elinizde organize olabilcek büyük klanlar war
ama nedense forumda böyle bi başlıkta sizin şikayet etmeniz bana garip geliyor...

ne karabasan ne de huso o kadar savunma yparken LoRD klanının bi katkısını gördü...
tamamen kendi çabalarıyla yaptı
ben çıkacaktım çıkamadım
internete giremedim daha dorusu

ama sizin bunu başarabiliyor olmanız lazım : (

tek taraf konusuna gelince
eskiden de wardı tek taraf ... oyunun ikinci döneminden beri war...
ama organize olursanız tek birim de bişi yapamaz
( hem de o dönemlerde o savunmaları yapanlar warken yardım da açıktı yukardakini indirmek daha kolaydı...  )
iğne - çuvaldız ... : (
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2007, 23:22:57 Gönderen: TRiagovia » Logged

canerpasa2007
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2007, 23:28:46 »

Arkadaşlar benim logosa laflarım onlarla bir husumetim varmış gibi anlaşıldı halbuki ben thedreamın dediklerini anlatmaya çalışıyordum uslubum sert olmuş demekki anlaşılamamışım arkadaş kibarca litarütüre göre anlatınca herkes anlamış ne güzel çok mutlu oldum. ben biraz paşalıüğın verdiği otoriterliktenmidir nedir sert anlatıyormuşum bunu anladım.

Thedreamın yazdıklarını en başta ben tebrik ettim ve herkes tebrik etmiş bir kişi bile karşı çıkmamış demekki anlaşabiliyoruz bu konuda. lord of the eart logosun başkanısın değerli dostum klanına bir çeki düzen ver derken bunları anlatmak istiyorsum sana büyük görev düşüyor bu oyunun kaderi açısından artık biraz düşman seçin kendinize dost dost diye olmuyor böyle. Hile gözüken thedreamın anlattığı şeylerde azalmış olur böylece.

Tri sen bu oyunun üstadısın bana sitem yapmışsın sizede görev düşüyor diyorsun haklısın ama daha ne yapayım forumda ilk ben anlattım thedreamın anlattıklarını beni kimse dinlemediki. Zionu 223 k ya indirttim. Arkadaşların ülkesi fake diye kapanmış albay william zionu kırmamak için engellemiş ülkeleri. Alın işte birine yıkım operasyonu yaptırdık fake dendi kapandı ip lermi tutuyormuş nasıl fakeymiş cevap bile veremezler. Zion rica ediyor fake diye kapattırılıyor arkadaşların ülkeleri. Eskidende zion modken kendi engelleri kendisine logosa dalanları.

Yani anlayacağınız ülkelere değer verilirse oyuna değer verilmezse bu böyle gider. Ben oynamıyorum oynasamda tek ülke ile ne yapabilirimki dal dal dal. Tri emin ol elimizden geleni yapıyoruz sen merak etme şu an logoslular biz olmasak bu puanlarının iki misli puanda olurlardı ondanda şüphen olmasın:)

the dreamın bu güzel yazısını anlayan bu oyun için çabalayan bütün dürüst insanlara teşekkürlerimle.
canerpasa2007
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 17 Nisan 2007, 23:33:18 »

ısrar ederek söylüyorum sonuna kadarda iddialıyım ne logos nede başka toprak avcısı bu oyunu ilk onda bitirecek ancak bir tanesi bitirir o da şansa. hüso gelecek senaten gelecek tri gelecek tmz gelecek octo gelecek asi bir kuheylan gelecek gebze gelecek anlayacağınız yine işi bilen gerçek oyuncular tabelaya girecek savaşa savaşa girecekler emin olun. Ayrıca bu ismini saydıklarımın çıkışlarını kesenler topraklarını azalttıranlarda logoslular bunada eminim ama yinede tabelaya girecekler emin olun siz binbir hilede yapsanız bunlar oyunun üstadları Sırıtan
TRiagovia
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 17 Nisan 2007, 23:36:05 »

arkadaşlar fake olayı yakında çözülüyor biliyorsunuz
artık bu konunun forumda tartışılmasını istemiyorum
çünkü en başta benm sonra da dier oyuncuların ve oyuna yeni giriş yapmış olan yeni oyuncuların
üye olmasalar bile ne nasıl ypaılır diye baktıkları ana yer yani forumumuz-forumunuz ( sonuçta kendimi iszden biri olarak görüyorum hep biliyorsunuz) kirlenmiş oluyor
ilk intibâ konusu...

@ canerpaşe
senn hitabet tarzındaki muazzam değişimi büyük bir mutluluk içinde izlemekteyim çok teşekkür ederim : )
( hehe ben yazarken yazmışsın : )   ben bu oyunu oynamıyorum ben tabelaya girmeyeceğim sadece octoyu kırmamak için oynuyorum hatta oynamıyorum Dil çıkaran   benden sürpriz gelmez bu dönem Göz kırpan )

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.081 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu