Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 13:46:39 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: lig ??  (Okunma Sayısı 770 defa)
_cernstorm_
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 19 Ağustos 2008, 11:58:38 »

Ykım olayına giren o klanın neye kime hizmet ettiiğini bilmiyorum ama bildiğim bi kac sey var, Fatih hic bir zaman yıkılmadı yıkılmazda.. Onun hesabını yıkanların tamamen fake lerden olustugunu biliyorum, buna eminim.. Oyunun zevkini,amacını hala kavrayamamış olan kişilerin oluşturudu bu klan sayesinde Şemal klan 2 tane önemli kayıp verdi.. Bunların hesabını sormayan,ilgisiz kalan yönetimede sesleniyorum..
Hesap banlamak sizin için bu kadar zormu.. Adamlar bağıra cagıra fake olduklarını belli ediyorlar.
Şemal klanı bu oyunu en iyi şekilde bitirecektir..Klan ortlaması olsun, oyuna verdiği tad olsun herkezin takdirini kazanmasını bilen bir klan olarak bu doneme imzasını zaten atmıştr. 
afedersiniz ama kıçınıza iğne dokunmadan ses çıkarmıyorsunuz
ben konuurken çok takıyon falan diodunuz buyrun uğraşın Gülümseme
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : 19 Ağustos 2008, 12:14:19 »

Sen konusurken senide fakelerinle yargılıyolardı..Temiz olsan sana camur atan olmazdı..Klan ın 20 küsür ile başladı oyuna şimdi bakıyorum 10 hesap kalmıs koca klanda..Sararan ülkelerin hesaplarını nasıl veriyodun yönetime?

Northern Lights ~ Binboan
warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : 19 Ağustos 2008, 12:19:39 »

cihad abi sararmadıki  Kararsız  fake de kullanmadı! nasıl fakeleriyle yargılanıyor olsun Ney
o konuşurken de bizlere fake ülkelerle yapılan saldırılardan bahsediyordu sanırsam.
21 klanında 20 küsür ülke yoktu.iki kişi ülkesini sildi zaten.
sonuç olarak abartma yani  Göz kırpan Gülümseme

Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : 19 Ağustos 2008, 12:30:30 »

Cihad abin 21 klanının yonetiminde değilmi güzel kardeşim? hesap vermesi gerekir derken yonetimde sözü gecen klanın kurucularından bahsediyorum ben.. O konusurken onu destekleyenlerde oldu..hatta fake in bitmesi icin en cok yazı yazanlardan bir de benim.. okursan gorursun eski topiclerde..
21 klanı 20 küsür dü klan kuruldugunda.. benmi yanlış gordum?2 kişi ulkesini silse, digerleride klansız takılsa gene 20 küsür işte..

warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : 19 Ağustos 2008, 12:33:51 »

cihad abim fakeyi yasaklamıştı klandaki herkese klan kurulduğundan beri
ha yapan olmadımı olmuştur..
ama klan yönetiminden hiç kimse yapmamıştır bu bariz.yönetimden sararan olmadı olmazda  Gülümseme
21 klanı l5de sezon sonunda 11 kişiydi
bu sezon başıda 17 kişiydi sanırsam.
oyunu bırakanlar , hesabını silenler vs olduğu için 10 a indi
ha ban yiyende oldu inkar edilemez.
ama 20 küsür olmadı 21. Göz kırpan

Heroes_Empire
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 19 Ağustos 2008, 12:39:07 »

geçmiş olsun ne denilebilirki.l2de kur bi klan daha sezonun başı be abi Dil çıkaran Sırıtan

Adam ne diyo sen ne diyosun ya?
Kendiniz sayfalarca saçma sapan yazı yazmayı biliyosunuz ama 2 yazıyı okumayı bilmiyosunuz.

Northern LightS    ~    Heroes Empire
yokedici
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

yokedici_mustafa@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 19 Ağustos 2008, 12:39:58 »

Ykım olayına giren o klanın neye kime hizmet ettiiğini bilmiyorum ama bildiğim bi kac sey var, Fatih hic bir zaman yıkılmadı yıkılmazda.. Onun hesabını yıkanların tamamen fake lerden olustugunu biliyorum, buna eminim.. Oyunun zevkini,amacını hala kavrayamamış olan kişilerin oluşturudu bu klan sayesinde Şemal klan 2 tane önemli kayıp verdi.. Bunların hesabını sormayan,ilgisiz kalan yönetimede sesleniyorum..
Hesap banlamak sizin için bu kadar zormu.. Adamlar bağıra cagıra fake olduklarını belli ediyorlar.
Şemal klanı bu oyunu en iyi şekilde bitirecektir..Klan ortlaması olsun, oyuna verdiği tad olsun herkezin takdirini kazanmasını bilen bir klan olarak bu doneme imzasını zaten atmıştr. 

ben buna sadece güleriiiim fakemiş peeh ilk önce kendi yaptığınız haksızlıklara bakın ondan sonra oyunu ölesine oynayıp sadece yıkım yapanlara gelin burda fake deyin yeter artık.madem fake ti ve madem temiz oyun istiyorsun neden şimdiye kadar sesin soluğun çıkmıyordu sölermisin.bana dokunmayan yılan bin yaşasın nasıl olsa biz ne yapar eder ilk onda bititiriz hesapları yapıyodun demi.ama sana dokununca fake hepsi biliyorum zart zurt ayaklarına giriyorsun.hangisini tanıyorsunda o klandakilerden bukadar emin konuşuyorsun.bende emin konuşuyorum hiç biri fake değil hepsnin kendi kullanıcısı var sadece senden tek farkları yıkım için oynuyolar bu oyunu buda ne yasak nede fake.
,
fatih kardeşimin yıkıldığına bende üzüldüm ama olmuş bitmiş yaacak bişey yok.şemal klanına gelince neler yaptığınıza neler yapacağınızı ve neler planladığınızı bazıları biliyor be herşeyi siz bilmiyorsunuz yani belki bu lafım bişeyler anlatır size.

adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem.
basit kişilerle polemiğe girmem.
bazı yanlışları asla affetmem.
tutkularım vardır vazgeçmem.
bazen çok severim ama söylemem.
HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
yokedici
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 19 Ağustos 2008, 12:40:41 »

Kendiniz sayfalarca saçma sapan yazı yazmayı biliyosunuz ama 2 yazıyı okumayı bilmiyosunuz.

sen ne diyorsun yaaa esas Dil çıkaran Dil çıkaran

warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : 19 Ağustos 2008, 12:43:27 »

ben sana laf sölemedikçe gelipte bana bulaşmaya kalkma!
okumayı bilmediğimi nereden çıkardın ben orada fatih abye takıldım.
yapılan yanlışlık elbet düzeltilecektir.senin atlamana gerek yok
şimdi efendi ol çeneni kapa, kapamazsanda bana çene yapma !

Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : 19 Ağustos 2008, 12:45:20 »

Herneyse, ha 20 ha 21 ha 21 küsür..20 ye yakın bişeyler işte..Fakelisi, silineni vs.. Beni bunlar ilgilendirmiyo zaten.. Ben fatih icin yazdım bu konu başlığına..Sinek vale nin yıkımını yapan klanın araştırılmasını istiyorum.. G.Ö.G.T..Ülke nolarına bakınca,forumda yazmadıklarınıda görünce her türlü anlasılıyo olay

yokedici
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 19 Ağustos 2008, 12:45:29 »

olum adamın cenesini kapatracağı varsada senin bu msjındandan sonra hayatta kapatmaz Dil çıkaran Dil çıkaran Dil çıkaran böle postamı koyulurmu leeyyn ayıp ayıp Dil çıkaran

Aerandir
Muttefik
*

Kimse Allah'ın Müsadece Ettiğini Bana Yasaklayamaz

Kuzeyin+Işıkları Kuzeyin+Işıkları
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : 19 Ağustos 2008, 12:45:47 »

ben buna sadece güleriiiim fakemiş peeh ilk önce kendi yaptığınız haksızlıklara bakın ondan sonra oyunu ölesine oynayıp sadece yıkım yapanlara gelin burda fake deyin yeter artık.madem fake ti ve madem temiz oyun istiyorsun neden şimdiye kadar sesin soluğun çıkmıyordu sölermisin.bana dokunmayan yılan bin yaşasın nasıl olsa biz ne yapar eder ilk onda bititiriz hesapları yapıyodun demi.ama sana dokununca fake hepsi biliyorum zart zurt ayaklarına giriyorsun.hangisini tanıyorsunda o klandakilerden bukadar emin konuşuyorsun.bende emin konuşuyorum hiç biri fake değil hepsnin kendi kullanıcısı var sadece senden tek farkları yıkım için oynuyolar bu oyunu buda ne yasak nede fake.
,
fatih kardeşimin yıkıldığına bende üzüldüm ama olmuş bitmiş yaacak bişey yok.şemal klanına gelince neler yaptığınıza neler yapacağınızı ve neler planladığınızı bazıları biliyor be herşeyi siz bilmiyorsunuz yani belki bu lafım bişeyler anlatır size.

Nasıl bunu söyleyebilirsin bize dokunmayan bin yaşasın?

Biz kaç kere oyundaki şikayet butonundan şikayet ettik bu ülkeleri.. İlgilenilirse seviniriz dedik..Bu adamları dönem başından beri takip ediyoruz. Bize dalmadan öncede şikayet ettik. Foruma gelip Her fake gördüğümüzü yazalım mı buraya..

Ha şimdi Bir adamımız yıkılmış.1 tanede öncedne yıkılmış 2..
Yine aglamıyoruz. Yine bişey demiyoruz. Adam fakedir yakalnmıyodur. Dicek bişeyimiz yok..
Biz sadece yıkımlara cevap vermeyecegiz.Şemal Klanı olarak oyun renk katıyoruz ve katmaya devam edecegiz.
Bu dönem 1. olacagız biz.Siz bizi Sadece izleyeceksiniz...

Northern Lights    ~   Aerandir
http://www.muttefik.com/north
Heroes_Empire
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 19 Ağustos 2008, 12:50:36 »

Sen kimsin de bana çeneni kapa diyeceksin çocuk?
Ona çene yapmayacakmışım bak bak!
Orda adam yanlışlık diyo, 3. lige düştüm 2. lig olması gerekirken diyo, beyimiz paşazade ya, gidip orda "üzülme 2. ligde klan kurarsın baağbi" diyo.
Alakaya 2-3 yumurta kır lan benim için.
Büyü biraz da öyle gel burda millete artistlik yap, kendin ne dediğini bilmiyorsun daha.

Ha dur lan iyice tırstım bak şimdi.
Bi de ona bulaşmaya kalkmayacakmışız.
Eyvah eyvah yau, napacan oturtacan mı?
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2008, 13:15:29 Gönderen: Heroes_Empire » Logged

Northern LightS    ~    Heroes Empire
yokedici
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 19 Ağustos 2008, 12:50:40 »

Nasıl bunu söyleyebilirsin bize dokunmayan bin yaşasın?

Biz kaç kere oyundaki şikayet butonundan şikayet ettik bu ülkeleri.. İlgilenilirse seviniriz dedik..Bu adamları dönem başından beri takip ediyoruz. Bize dalmadan öncede şikayet ettik. Foruma gelip Her fake gördüğümüzü yazalım mı buraya..

Ha şimdi Bir adamımız yıkılmış.1 tanede öncedne yıkılmış 2..
Yine aglamıyoruz. Yine bişey demiyoruz. Adam fakedir yakalnmıyodur. Dicek bişeyimiz yok..
Biz sadece yıkımlara cevap vermeyecegiz.Şemal Klanı olarak oyun renk katıyoruz ve katmaya devam edecegiz.
Bu dönem 1. olacagız biz.Siz bizi Sadece izleyeceksiniz...

size ağlıyorsunuz demedim dememde işim olmaz.adamları daha önceden şikayet etmişsin ve engellenmemişler demekki bi sorun yok olsaydı eger bu dönem kurtuluşlkarı olmazdı zaten demi.yıkımlara cevap vermeye gelince işiniz olmasın zaten öle yıkım falan sizin için iyi olmaz.renk kata kata gökkuşağına döndü zaten muttefik yaa renk kattığınıza nasıl kendiniz karar veriyorsunuz bunu anlamıyorum bırakın kendinizi övmeyi millet övsün tabi övülecek bitarafınızı görürlerse.1.olacakmışınız eyvallah olun bende tebrik edeyim.izlemekmiş zuahahahahahah aslında haklısın izleyip taktik öğrenmek lazım sizden Dil çıkaran Dil çıkaran Dil çıkaran demi ama.daha fazla konuları karıştırmayalım ne siz fake deyin nede ben size bişey söleyeyim kapatalım konuyu fatih kardeşimin konusuna geri dönelim ok

yokedici
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 19 Ağustos 2008, 12:52:01 »

Sen kimsin de bana çeneni kapa diyeceksin çocuk?
Ona çene yapmayacakmışım bak bak!
Orda adam yanlışlık diyo, 3. lige düştüm 2. lig olması gerekirken diyo, beyimiz paşazade ya, gidip orda "üzülme 2. ligde klan kurarsın baağbi" diyo.
Alakaya 2-3 yumurta kır lan benim için.
Ben atlamam atlatırım genelde canım sen rahat ol.
Büyü biraz da öyle gel burda millete artistlik yap, kendin ne dediğini bilmiyorsun daha.

heroes karşındakini yaşıyla veyahut başka bi özelliğiyle küçük görmen hiç hoş değil ama demi.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.078 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu