|
osmanli_imparatorlugu
|
 |
« : 18 Ağustos 2008, 18:22:12 » |
|
bildiğiniz gibi bir cok kişi sayısalda daha iyi iken sözelde kötüdür yada sözelde iyi ise sayısalda kötüdür Sizce bu oyunda en basarılı olanlar sayılas yetenegi daha kuvvetli olanmı yoksa sözel yeteneği kuvvetli olanmı ?
Ben sayısalcıyım ilk olarak ben yazayım
|
|
|
|
|
|
Agustos Dönemi : 1 SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2
Ekim Dönemi : 7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k 199m A A S Goblin Son
===> #1000 <=== The End ===> Muttefiki Bıraktım Dostuma Düşmanıma Başarılar Dilerim <===
|
|
|
|
. . . FiGaRo . . .
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2008, 18:23:56 » |
|
bende sayısalÇıyım 
|
|
|
|
|
|
Tam bayılacakken para sayılacakken kafa dağılacakken ama kayılacakken Baktık basemode Un gözleri kayık anlaşılan sadece onlar ayık Tam yazılacakken zar tutulacakken para saçılacakken kafa koparacakken Baktık sizlerin ömrü az ama az zamanda size çok şey yaşatacaz
#YEniMAhalLE#
|
|
|
|
volkan54
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2008, 18:27:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2008, 18:32:00 » |
|
bende sayısal 
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
|
_cernstorm_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2008, 18:41:54 » |
|
Sayısal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2008, 18:55:37 » |
|
bildiğiniz gibi bir cok kişi sayısalda daha iyi iken sözelde kötüdür yada sözelde iyi ise sayısalda kötüdür Sizce bu oyunda en basarılı olanlar sayılas yetenegi daha kuvvetli olanmı yoksa sözel yeteneği kuvvetli olanmı ?
Ben sayısalcıyım ilk olarak ben yazayım
sayın osmanlı imp. hasan abey iyi güzel düşünmüşsünde şimdi herkes yazacakta oyunda kimin iyi kimin kötü olduğu belli değilki hiç birzamanda olamaz artık o eskidende iyilerin öne çıktıpğı.ama seriyi bozmayayım bende sağlam sayısalcılardanım.
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
mavikus
|
 |
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2008, 19:04:14 » |
|
Sayısal
tabiki bu oyun da herkes iyidir kötü olduğunu düşünse oynamaz. bence sayısalcı mı çok sözelci mi çok diye anket yapılmalı. bu oran sevilmeyi ve başarıyı verir sanki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lahmacun
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Ağustos 2008, 22:21:19 » |
|
Ankete gerek yok, söyleyeyim ben size sonucu. Sözel öğrenci grubu azınlıktır Türkiyede ve en fazla sayısalcı vardır. Eşit ağırlık da ikincidir nüfus bakımından. Sözelciler yırtsalar da kendilerini, Müttefik'te sayısalcı daha fazladır. bkz: bir eşit ağırlıkçı olarak ben.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Ağustos 2008, 22:27:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|
_cernstorm_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 18 Ağustos 2008, 22:43:40 » |
|
 oksdede mi var sayısal sözel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #10 : 18 Ağustos 2008, 22:46:04 » |
|
yok abi ben oks den önce 25 soruda 15 net yapıyodum matematikten. moralim bozuluyordu bende gidip 200 tarih sorusu çözüyordum  yani ben sözelci adamım şimdiden belli bu
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osmanli_imparatorlugu
|
 |
« Yanıtla #14 : 18 Ağustos 2008, 23:20:57 » |
|
Arkadaslar ben muttefiki sayısalda bir problem gibi görüyorum Marketinden tut kıslasına asker kasmasındaki hesaplar bina dikerkenki %3 yememek için yapılan hesaplara vs. yani Oyunu Bir sayısal sorusu gibi görüyorum aslında 
|
|
|
|
|
|
Agustos Dönemi : 1 SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2
Ekim Dönemi : 7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k 199m A A S Goblin Son
===> #1000 <=== The End ===> Muttefiki Bıraktım Dostuma Düşmanıma Başarılar Dilerim <===
|
|
|
|