|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #15 : 16 Ağustos 2008, 12:53:40 » |
|
unutmadığım bi olay l3 de canımız sıkılırken  500 k toprağım vardı bizim çelebi beni denemesini sölemiş bi büyücüye (kim olduunu biliom  ) oda 500 k dan 100k ya çekmişti  komik olmasada unutamam  olum burası komedi olayları sen git içime oturan olaylar konusu aç bunu oraya yaz 
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #16 : 16 Ağustos 2008, 14:05:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
|
|
imperiussss
|
 |
« Yanıtla #18 : 16 Ağustos 2008, 16:39:03 » |
|
hatta ben elfken 3,5m buyucuyle insan ırkından görüntü bilem alamamıştım ki kıvamda 130 lardamıyd neydii yaaaa.
Dedinde Aklıma Geldi.
Bir Gün Vedatın Çıkışını Mı Kesmiştim Hatırlamıyorum.1 hafta felan oldu.Dedi ki Bir dahaki çıkışta gözüme gözükme.Bende Dedimki Görüntümü Bile Alamazsın Rahat Ol Yazdım.Alırsam Kötü Olur Felan Dedi Uğraştırma Beni Dedi.Tamam Leea Dedim.
Vedatın Irkı Elf'ti. Benimki İnsan  7m Büyücü Vardı. Sonuç Vedat Görüntüyü alamadı baya güldüm o olayda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volkan54
|
 |
« Yanıtla #20 : 16 Ağustos 2008, 18:09:07 » |
|
şimdi kaçıncı ligde arkadasın merak ettim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #22 : 16 Ağustos 2008, 23:00:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imperiussss
|
 |
« Yanıtla #23 : 17 Ağustos 2008, 08:45:43 » |
|
olm cümle kısımlarını pek hatırlamıyorum bu olay doğru ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #24 : 17 Ağustos 2008, 09:51:28 » |
|
olm cümle kısımlarını pek hatırlamıyorum bu olay doğru ama
olaya bişey dediğim yok olayı ben anlattım zaten.neyse bakalım le olsun ama bidaha olum lu hitap etmezsen sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #26 : 17 Ağustos 2008, 11:34:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #27 : 17 Ağustos 2008, 12:02:30 » |
|
ben sınek vale ile 4L ıken son gun oyunun bıtımıne 5 10 dk kala bı elfle adamın parasını horrgucleyıp kendısıne gelır saglayıp o parayla adamı yıkan bı abı vardı ona cok gulmustum...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Ağustos 2008, 12:07:41 Gönderen: sinek-vale »
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
|
imperiussss
|
 |
« Yanıtla #28 : 17 Ağustos 2008, 12:11:48 » |
|
ama bidaha olum lu hitap etmezsen sevinirim.
pardon mısta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #29 : 17 Ağustos 2008, 12:48:45 » |
|
cezmi nerden geliyo bukadar samimiyet sölermisin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|