|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« : 16 Ağustos 2008, 06:42:54 » |
|
Saat 06.34 olmuş hala ipi kopmuş beygir gibi ne dikilirsin yalnız başına forumda bekçi mi kesilirsin zaknafein bence sen hayvanın tekisin
ulan allahsız gözlerin şişmiş monitöre baka baka parmakların nasıl tutmuş tuşlara vura vura zaknafein sana dar geliyor olm bura
git yat zıbar lan armut zaten kalmamış dünyada hak hukuk zaknafein der ki ben olmuşum angut
dışarda horoz öter bik bik çıkıp kesecem şimdi nefsime yenilip ulan aklını dimağını skyim philip
çektim sigaramdan derin bir nefes kalmadı ne ciğer ne ses allah senin belanı versin efes
hadi beni geçtim sana ne oluyor bre ördek ne bön bön bakıyorsun sonunda bi skim olmadığını bilerek işte böyle böyle kaybediyorsun giderek
saat oldu 06.42 yarın uyanamazsam tutacam ski ben yatıyorum forum kendine iyi bak unutma beni arada selam çak sen çakmazsan da bulurum ben seni aha o zaman zkerim ebeni.
biliyorum aranızdan biri gelecek küfrediyosun diye tiriviri edecek sorarım ona; hiç duymadığın şeyler mi ulan eblek? belki kırdım seni istemeyerek affet beni tatlı bebek oh bebek!
şimdi bu şiirin teması şudur ki; bu şiirin temasına sokim. teması falan yok, fabl çalıştım kendimi konuşturdum.
oh bebek!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2008, 06:49:08 Gönderen: Zaknafein »
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2008, 08:56:44 » |
|
uken zaksabahın köründe bile böle şiir yazabiliyorsan sen hakikatten buralarda harcanıyorsun be olum kaç git buralardan kurtar kendini. biz harcandık sen harcanma barii. 
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2008, 12:26:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2008, 12:44:59 » |
|
daha saat kaç abi ne yatması yaaaw
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2008, 12:48:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2008, 06:12:23 » |
|
selam canlar yine buradayım manyak gibi ulan uyuyamıyorum ki mundar ettim geceyi bugün yine yalnızım ve yazıyorum bu şiiri
forum kullanıcısısın dedik seni sevdik yalnız bıraktın beni burada uykuyu seçip kaşıma göbeğini kendinden geçip
bilir misin yalnızlık ne acı merhem olmuyor ne sigara ne falcı falcı ne alaka diyeceksin sen şimdi facebook'ta aplikasyonmuş, aynı memiş gibi
geliyor duvarlar üzerime üzerime gitmiyor dumanlar üflesem bile perdeler leş gibi kokacak yıkasam nafile
karşı komşu balkona yatmış uyuyor bir görsen sanki dünyayı yutuyor koduğum adamı traktör gibi horluyor
kedi köpek yattı uyudu bir yarasa kaldı o da huzurlu şimdi sktiri çeksem ısırabilir kolumu
aha ezan başladı derinden imam ne güzel söylüyor genizden aziz allah demek geliyor içimden
ulan böyle böyle yine sabahı ettik aslında ne ektiysek onu biçtik o son kadehi içmeyecektik
bağrım yanık bacağım kaşındı kaşıdım kaşıdım pire kaçmadı damardan gireyim dedim üçlük skime benzedi
alper tunga oldi mu? yaradana vardi mu? o nereden geldiyse aklıma çıkmadu
ezan bitti imam sustu üzerime gelen duvarlar konuştu çok yalnızım bu daracık odada sen de yoksun bebek yanımda
şiir yazdım devrik cümle kurmayı öğrendim uyak düzenini bıraktım yetim eeaah çok da tınn olduğunu farkettim
güneş doğuyor yavaş yavaş neyime? cevap diye haykırmak istiyorum 's.kime' dayanamayacam yapıyorum gerine gerine oh s.kime!
her gece her gece bu ne lan kalmadı vücudumda derman sakalımı keserken kanadı benim gerdan oh gerdan!
saat oldu 06.07 aha bizim komşu y.rraa yedi sanırım ağzına kaçtı bir kedi o kadar horlarsan olacağı buydu beter ol hayvanoğlu oh hayvanoğlu!
aslında şimdi farkettim beni uykumu piç edeni onun ağzına kaçtı kedi en azından sesi kesildi oh kesildi!
rahatça yatarım şimdi hayvan gibi yarın uyanırım saat 5 gibi yarasa olduk bu komşu ebemi zkti oh zkti!
duvarlar geriliyor şimdi yavaş yavaş hava doluyor ciğerime içimde bir telaş sen de yoksun bebek kurumuyor gözümde yaş şimdi burda olsan belki oynardık mayın tarlası geçen gün nasıl yenmiştim seni gönül hırsızı nasıl da çemkirmiştin şebek şebek özlüyorum seni tatlı bebek oh bebek!
şimdi bu şiirin teması şudur ki; şu karşıdaki komşu çok pis horluyor hocu. uyutmuyor herifçi sabaha kadar. ezanla bir susuyor, sokağı rahat bırakıyor. oh bırakıyor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #8 : 17 Ağustos 2008, 09:22:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
|
. . . FiGaRo . . .
|
 |
« Yanıtla #9 : 17 Ağustos 2008, 10:04:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
Tam bayılacakken para sayılacakken kafa dağılacakken ama kayılacakken Baktık basemode Un gözleri kayık anlaşılan sadece onlar ayık Tam yazılacakken zar tutulacakken para saçılacakken kafa koparacakken Baktık sizlerin ömrü az ama az zamanda size çok şey yaşatacaz
#YEniMAhalLE#
|
|
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2008, 11:01:40 » |
|
zak alem adamsın vesselam
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 18 Ağustos 2008, 06:08:06 » |
|
saat oldu yine 06.08 koyayım uykum geldi lan yatıyorum ben
yatıyorum dedim olm ne bakıyosun yok bu gece şiir falan gitsene lan bak hala okuyor ya
oku ulan oku s.k var çünkü burda gitsene lan saat 06.09
vallaha yazmayacam şiir miir uykum var lan git git!
o değil de nasıl çaktık kayseriye oh kayseriye!
tamam bitti git artık
git lan
hakan şükür
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Infantry
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #13 : 18 Ağustos 2008, 07:02:25 » |
|
Ben uyuyamıyorum bari siz uyuyun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 19 Ağustos 2008, 06:06:09 » |
|
yüce dağ başında gara gış olur bastığın yerler donar daş olur gurbet elde derdim bana eş olur
aldan aldım mordan aldım dal yazmayı yardan aldım
gide gide ben sılamdan iradım iradım da nazlı yârim aradım gavuşmaktır gısmet ise muradım
allı yazma dallı yazma yârim gurbet elde gezme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|