|
leylek
|
 |
« : 15 Ağustos 2008, 23:14:21 » |
|
Arkadaşlar bence oyuna girdiğimizde kendi klanından online olan kişilerin sürekli gözüktüğü bir bölüm olsa güzel olur anında ordan ulaşıp mesajlaşsak daha iyi olur gibime geldi kendi kendime Bilmiyorum böyle birşeyin yapılma ihtimali varmıdır veya saçma birşeymi yöneticiler bir düşünürlerse bana hoş olurmuş gibi geldi... Şimdiden teşekkürler...Bunun sadece bir fikir ve öneri olduğunu hatırlatayım ve saçma sapan laf atmaların bari bu konuda olmamasını istiyorum...
|
|
|
|
|
|
AKLINI ALIRIM... PARADA VERMEM !!!
|
|
|
|
volkan54
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2008, 23:16:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leylek
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2008, 23:17:27 » |
|
Yönetim bölümünün altında her sayfada gözükebilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KİNG_NEW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 15 Ağustos 2008, 23:19:56 » |
|
Bnece guzl bir öneri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatih
Muttefik
K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!
|
 |
« Yanıtla #4 : 15 Ağustos 2008, 23:51:12 » |
|
daha öncede bi çok arkadaşımız önerdi bu fikri we herkesde hemfikir olup,beğenmişti....ama maalesef gerçekleşmedi...umarım bu anlamda bi çalışma yapılır
|
|
|
|
|
|
.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK..... ___( 5 )___
~~~~~ Northern Lights ~~~~~
|
|
|
|
leylek
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Ağustos 2008, 23:52:56 » |
|
Daha önce önerildiğini bilmiyorum... Kusura bakmayın gereksiz yere işgal etmek istemezdim... Ama olursa güzel olucak bişeymiş ama olmuyor demekki daha önce önerilipte yapılmadığına göre...Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cernstorm_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 15 Ağustos 2008, 23:53:57 » |
|
ülke ara online kişiler kutucuğunu işaretle bide o sağdan kendi klanını seç ahanda sana onlinelar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leylek
|
 |
« Yanıtla #7 : 15 Ağustos 2008, 23:57:12 » |
|
ülke ara online kişiler kutucuğunu işaretle bide o sağdan kendi klanını seç ahanda sana onlinelar
 :D:D:D:D onu bende biliyorum kardeşim  benim olmasını istediğim her ekranda sürekli görülmesi istediğin anda basıp mesaj gönderebilmen... Her seferinde aramak uzun sürüyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatih
Muttefik
K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!
|
 |
« Yanıtla #8 : 16 Ağustos 2008, 00:02:59 » |
|
mesajlarıda msn'den yazarsın dermiş şimdi 
|
|
|
|
|
|
.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK..... ___( 5 )___
~~~~~ Northern Lights ~~~~~
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #9 : 16 Ağustos 2008, 00:06:59 » |
|
Anlık ileti tarzı birşey koyalım mı? Bir tarafta sadece klan üyeleri, diğer tarafta lig üyeleri, diğer tarafta tüm online üyeler  Yapılabilir ama uğraşmaya vakit bulursam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leylek
|
 |
« Yanıtla #10 : 16 Ağustos 2008, 00:14:06 » |
|
Teşekkür ederim gerçekten olursa güzel olur... Tahmin edebiliyorum uzun süren ve vakit alan bir iş olur ama vaktiniz olursa tabi hem oyunada bir faklılık yenilik katılmış olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KİNG_NEW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 16 Ağustos 2008, 00:59:11 » |
|
Anlık ileti tarzı birşey koyalım mı? Bir tarafta sadece klan üyeleri, diğer tarafta lig üyeleri, diğer tarafta tüm online üyeler  Yapılabilir ama uğraşmaya vakit bulursam. Valla yapılabilir demesi bile bizi mutlu eder çok tşkler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naturelcocuk
|
 |
« Yanıtla #12 : 16 Ağustos 2008, 01:22:58 » |
|
a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #13 : 16 Ağustos 2008, 04:20:34 » |
|
bencede guzel hos bısı olur yapılsa taktır ederım yapılmassa  zaten yoktu derım 
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #14 : 16 Ağustos 2008, 09:21:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|