Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
05 Aralık 2008, 09:57:50 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2 Film Birden  (Okunma Sayısı 137 defa)
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 14 Ağustos 2008, 20:36:59 »

Arkadaşlar bu topic de size daha 2 gün önce izlediğim 2 filmden kısaca bahsetmek istedim..Tabi konularını anlatmıcam çünkü sizinde izleyip bu 2 filmden zevk almanızı istiyorum.

1. Filmin adı 'Zohan'
Bu film tam bir American Recep İvedik tarzı olmuş.. Adam Sandler çok güzel bir rolle karşımızda.. Ben izlerken gülmekten yarıldım..Filmde yine Sandler'in komiklikleri sayesinde seyirci günün yorguluğunu ve stresini atıyor ve Zohan gibi olmak isitiyor Gülümseme

2. Filmin adı da ' Meet The Spartans' Bu filmde kült bir komedi, bolca küfür kelam var filmde tabi gene ama bizim cevirmenler akıllı..Asshole=Lanet olsun Gülümseme  Lan dogru cevirin şunu artık..!
Filmde Paris Hiltonun hic bilmediginiz yönlerini keşfedeceksiniz..

Size birde kıyağım olsun.. Benim dvd oynatıcımdaki optik okuyucu bozulalı coğu filmleri bu siteden izliyorum  www.sinemanette.com
Vizyon filmleri güzel kalitede vede sadaca 5 dakikalık kayıttan sonra izleyebileceğiiniz bir site.

Northern Lights ~ Binboan
Heroes_Empire
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2008, 23:44:44 »

İyi para veriyolarsa ben de koyayım 1-2 film Kahkaha

Northern LightS    ~    Heroes Empire
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.055 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu