|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : 15 Ağustos 2008, 01:42:43 » |
|
roflmao
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELENDIL
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #16 : 15 Ağustos 2008, 03:04:15 » |
|
Oynayacaklar hamachisini kursun beklesin.Age of sürümünüz 1.00 olsun herkesin ole.1.00b 1.00c falan olmasın.
Organizasyonuda red eye yapar heralde konuyu o acmıs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Red Eye
Muttefik
Redist
|
 |
« Yanıtla #17 : 15 Ağustos 2008, 07:31:41 » |
|
Evet ben yapıcam. Herkesin haberdar olmasını bekliyorum. Hamachi ağını vs. ben kurarım. Sürüm herkesin (1.0) olsun.
|
|
|
|
|
|
Varabildiğin yere kadar var, var, var !
Northen Lights ~ Red Eye
|
|
|
|
|
|
|
|
Said
|
 |
« Yanıtla #20 : 17 Ağustos 2008, 13:21:07 » |
|
Oynamak İSteyen varsa Hamachide Ag adı : Müttefik Online Şifre : 123
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Red Eye
Muttefik
Redist
|
 |
« Yanıtla #21 : 17 Ağustos 2008, 13:22:20 » |
|
Şuan benle Said açığız. 2 kişi gelsin 2v2 yapalım alıştırma olsun (:
|
|
|
|
|
|
Varabildiğin yere kadar var, var, var !
Northen Lights ~ Red Eye
|
|
|
|
|
mystorm
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #23 : 17 Ağustos 2008, 15:29:21 » |
|
çıktıkta noldu?? oyun mudur yoksa hamachi midir birinde bi acaiplik var ama anlamadım gitti. bi türlü oynayamadık yaw şu oyunu 
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Light of Hate
|
|
|
Infantry
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #24 : 17 Ağustos 2008, 15:33:31 » |
|
şu aoeyi bi çözemedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. . . FiGaRo . . .
|
 |
« Yanıtla #25 : 17 Ağustos 2008, 16:06:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
Tam bayılacakken para sayılacakken kafa dağılacakken ama kayılacakken Baktık basemode Un gözleri kayık anlaşılan sadece onlar ayık Tam yazılacakken zar tutulacakken para saçılacakken kafa koparacakken Baktık sizlerin ömrü az ama az zamanda size çok şey yaşatacaz
#YEniMAhalLE#
|
|
|
|
BaburSsS
|
 |
« Yanıtla #26 : 17 Ağustos 2008, 17:04:11 » |
|
www.igzones.com Biz saten ger gun Grup edıyoruz. burada. İsten gelsin isteyenlerle de 1v1-2v2-3v3-4v4 3v1- 2v1- 4v1-5v1-random -recigide-death match-custom farketmez. edebiliriz.(amelelerle kapışmam:P)
|
|
|
|
|
|
Kalelerimin Hasar Aldığını Duyunca Kosup Yıkmaya Geldiniz, Ama Hayallerinizi ben yıktım..
|
|
|
|
BaburSsS
|
 |
« Yanıtla #27 : 17 Ağustos 2008, 17:23:53 » |
|
Bir aralar Dunyanın en fazla oynanan Oyunuydu.. www.zone.com/conquerors die bir link vardii.bilmem bilirmisin. Ureticiler bakti demode Olmuyor. En son zone dan Oyunu kaldırmakta buldular careyi.Bu arada orada, daimi Oynadığımız bir kaç scenario Oyununda Turkleri iyi temsil ettim. Biraz ingilizcem kıttı fakat.barbarca anlaşabiliyorduk. Orduları ileri surunce anlıyorlardı ne demek istediğimi.. emin olun Hepsini ağlattım.. Hele 1.0e versiyon cıktıktan sonra alayını ağlattım beni oyuna bile almak istemezlerdi.. Uzulmeyin iğenlerim buyuyunce sizde temsil edersiniz:P
|
|
|
|
|
|
Kalelerimin Hasar Aldığını Duyunca Kosup Yıkmaya Geldiniz, Ama Hayallerinizi ben yıktım..
|
|
|
Infantry
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #28 : 17 Ağustos 2008, 17:58:59 » |
|
Bir aralar Dunyanın en fazla oynanan Oyunuydu.. www.zone.com/conquerors die bir link vardii.bilmem bilirmisin. Ureticiler bakti demode Olmuyor. En son zone dan Oyunu kaldırmakta buldular careyi.Bu arada orada, daimi Oynadığımız bir kaç scenario Oyununda Turkleri iyi temsil ettim. Biraz ingilizcem kıttı fakat.barbarca anlaşabiliyorduk. Orduları ileri surunce anlıyorlardı ne demek istediğimi.. emin olun Hepsini ağlattım.. Hele 1.0e versiyon cıktıktan sonra alayını ağlattım beni oyuna bile almak istemezlerdi.. Uzulmeyin iğenlerim buyuyunce sizde temsil edersiniz:P Öğret bana aeoyu:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|