|
KİNG_NEW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #30 : 14 Ağustos 2008, 20:16:57 » |
|
yha siz de akıl varmı zakne inamıyorsam inanmıyorum dogru duzgun konus sanane kardesım dog musun sen pesımde dolaşıyon kemiği başka yerde ara 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #31 : 14 Ağustos 2008, 20:28:15 » |
|
evet sayın seyirci. leylek olduğunu doğrulayan new aynı zamanda bize ileri derecede ingilizce bildiğini gösterdi. aman allahım o ne güzel ingilizce konuşmaktı. ajans olarak şaştık kaldık billahi. sözlerine kemiksiz 2 kilo ettiğini de ekleyen new babası leylek ile birlikte bir caminin minaresine doğru uçtu. çok mutlu görünene babası 'minareden at beni in aşağı tut beni oynayalım mı kelebeem' diyordu oğluşuna. oğluşu 'what the fuck is minareden at beni in aşağı tut beni?' diye cevap verdi. inanamıyorum bu nasıl ingilizce bilmekti..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ovacıklı
Muttefik
LEONİD@S *SON*
|
 |
« Yanıtla #32 : 14 Ağustos 2008, 20:33:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yıkım: 2
...cogito ergo sum...
|
|
|
|
KİNG_NEW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #33 : 14 Ağustos 2008, 20:38:44 » |
|
evet sayın seyirci. leylek olduğunu doğrulayan new aynı zamanda bize ileri derecede ingilizce bildiğini gösterdi. aman allahım o ne güzel ingilizce konuşmaktı. ajans olarak şaştık kaldık billahi. sözlerine kemiksiz 2 kilo ettiğini de ekleyen new babası leylek ile birlikte bir caminin minaresine doğru uçtu. çok mutlu görünene babası 'minareden at beni in aşağı tut beni oynayalım mı kelebeem' diyordu oğluşuna. oğluşu 'what the fuck is minareden at beni in aşağı tut beni?' diye cevap verdi. inanamıyorum bu nasıl ingilizce bilmekti..
Senin babandır sulalendır Leylek ıster banla banlama arkamdam malca konusuorsun gö... yemiyor.Milletin babbasına demesine biliorsun dalga geçmesini bilyorsun iş senin gö. yemezliğine gelince konusorsun sen ma.sın ma.. bunu bil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #34 : 14 Ağustos 2008, 20:41:52 » |
|
olimpiyatlarda atletizm baslıo televisizyonun karsınından ayrılmadım izlemenizi tavsiye ederim  e napıyosunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KİNG_NEW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 : 14 Ağustos 2008, 20:42:38 » |
|
olimpiyatlarda atletizm baslıo televisizyonun karsınından ayrılmadım izlemenizi tavsiye ederim  e napıyosunuz , Nazmi ye helal. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #36 : 14 Ağustos 2008, 20:44:11 » |
|
, Nazmi ye helal.  heyaa ama yarı finalde tus oldu laa biz bu gidişle zimbabye guney africa anfilleri bile gecer madalyada  tek umudum atletizm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KİNG_NEW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #37 : 14 Ağustos 2008, 20:44:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. . . FiGaRo . . .
|
 |
« Yanıtla #38 : 14 Ağustos 2008, 20:46:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
Tam bayılacakken para sayılacakken kafa dağılacakken ama kayılacakken Baktık basemode Un gözleri kayık anlaşılan sadece onlar ayık Tam yazılacakken zar tutulacakken para saçılacakken kafa koparacakken Baktık sizlerin ömrü az ama az zamanda size çok şey yaşatacaz
#YEniMAhalLE#
|
|
|
|
KİNG_NEW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #39 : 14 Ağustos 2008, 20:52:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. . . FiGaRo . . .
|
 |
« Yanıtla #40 : 14 Ağustos 2008, 20:53:33 » |
|
keşkee yanımda olsaydın
|
|
|
|
|
|
Tam bayılacakken para sayılacakken kafa dağılacakken ama kayılacakken Baktık basemode Un gözleri kayık anlaşılan sadece onlar ayık Tam yazılacakken zar tutulacakken para saçılacakken kafa koparacakken Baktık sizlerin ömrü az ama az zamanda size çok şey yaşatacaz
#YEniMAhalLE#
|
|
|
|
KİNG_NEW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #41 : 14 Ağustos 2008, 20:53:58 » |
|
keşkee yanımda olsaydın
dövcen mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #42 : 14 Ağustos 2008, 20:55:14 » |
|
flaş, şok, sok. sokakta beyefendi, mutfakta aşçı, havada leylek olarak bilinen müttefik magazininin demet akalını leylek new ağza alınmayacak küfürler etti sayın seyirci. basına saldırı, fotoğraf makinalarımızı gagaladı. basına yaptığı çirkin saldırı sonrası sinirlenen leyleylek oğlunun gagasına acı biber sürdü. acı biberi hisseden new 'mal mal mal' diye guklayarak uzaklaştı. aman tanrım ne büyük bir aile faciası. bilimsel makale de hazırladık size bu hafta. ünlü bilim adamı alfred monstercock son yaptığı araştırmada leyleklerin hayal gücünün olmadığını, gagalarından başka organlarının çalışmadığını keşfetti. tanrım ne büyük keşif. kendisine bu keşfi nasıl yaptığını sorduğumuzda, kobay olarak new i kullandığını söyledi. anlattığına göre 'mal mal mal' diyormuş paso. tanrım nasa altına işemiştir bu keşfi duyunca..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #43 : 14 Ağustos 2008, 20:56:09 » |
|
yaww arkadaslar fenerbahce partizan macı biletleri yarın satısa çıkacak nerden alabiliriz ve saat kaçta baslıo bilen varsa solesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. . . FiGaRo . . .
|
 |
« Yanıtla #44 : 14 Ağustos 2008, 20:57:47 » |
|
buraya yazana kadar netten bulabilirdin tokyoo 
|
|
|
|
|
|
#YEniMAhalLE#
|
|
|
|