Halkı kandırmaya çalışan Saidin evini bastık sayın seyirciler. Saysanıza lan. 1,2,3... Ehehe, bugün çok komiğiz lan seyirci. Neyse, Said yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;
Benim babam Kuzeyde kurulmuş Işık Ülkesinin Kralıydı...Tabi bizim Güneye İnme Projelerimiz falan var..Bunun için Hem akdeniz Hemde Karadeniz açısından Stratejik Anlam Taşıyan Türkiye bizim olmalıydı..
Ben Emrede yaklaşık 5 yaş büyüğüm..Babam Yıllar Öncesinden Planı yapmış tabi..Kardeşim Emreyi Doğar Doğmaz Abdullah gülün çocugu ile hastanede değiştirmişler. Tabi aradan yıllar geçti Abdullah gül Lider oldu..Bizde Sevindik..İlerde Türkiye kralı Benim kardeşim olcak diye.
Tabi bunu Bir Babam Bir ben Birde Cocukları değiştiren Ebe biliyordu..
Ebe ödlü Peder Bey başımız saolsun..Nasıl öğrendi Müttefik Muhabirleri Bunu. Anlamıyorum..
Bu böyle dese de, kuzeyden gelen yeni bir tanık bütün teorisini çökertiyor. Tanığımız Jose Arcadio Buendia. Kuzeydeki Işık ülkesinin kralının oğlu olduğunu iddia ediyor. Fakat çok karışık bir soy ağaçları var. Jose Arcadio'nun anlattığından anladığımız kadarıyla;
''ailenin en büyüğü jose arcadio buendia, oğlu var jose arcadio, onun da oğlu var arcadio, onun da oğlu var jose arcadio segundo, allah belasını versin onun da yeğeni var jose arcadio. onu siktir et asıl olaya gel; bi herif var aureliano buendia, oğlu var aureliano, onun yeğeni aureliano segundo, bunun iki tane torunu var ikisinin de adı aureliano, ve asıl bomba bu aurelianolar'ın birine parantez açtı çocuk aureliano'dan diye. sayın seyirci delirecem, bunun anasını ya dedesi s.kti ya yeğeni s.kti ya da herif kendi anasını s.kti kendisi doğdu.''
anlayamadık ne demek istediğini. ama şunu söyleyebiliriz ki; Said ve kral olduğunu iddia eden babası Emre Gül'ün oğlu!! Evet, haber merkezimiz bunu kanıtladı. Jose Arcadio ise Abdullah Gül'ün kuzeni. Cumhurbaşkanı da ben çıktım sayın seyirci. Nasıl çıktım bilmiyorum ama müthiş hesaplarımız bunu gösterdi..