Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 12:24:14 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Flaş..Flaş..Flaş.. LightninG Said Cumhurbaşkanının Oğlu Çıktı !  (Okunma Sayısı 686 defa)
SowaLye
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 14 Ağustos 2008, 12:54:44 »

bence yandan hali benzio Kahkaha:D =)))

SeS Yok Seda Yok Ansızın Çarpacam....
Said
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : 14 Ağustos 2008, 13:02:52 »

Bu Müttefik Muhabirlerinden korkacaksın Arkadaş..
Nerde Gizli Saklı Sey Var çıkartıyorlar meydana..

Neyse Herşeyi Açıklayayım artık..

Benim babam Kuzeyde kurulmuş Işık Ülkesinin Kralıydı...Tabi bizim Güneye İnme Projelerimiz falan var..Bunun için Hem akdeniz Hemde Karadeniz açısından Stratejik Anlam Taşıyan Türkiye bizim olmalıydı..

Ben Emrede yaklaşık 5 yaş büyüğüm..Babam Yıllar Öncesinden Planı yapmış tabi..Kardeşim Emreyi Doğar Doğmaz Abdullah gülün çocugu ile hastanede değiştirmişler. Tabi aradan yıllar geçti Abdullah gül Lider oldu..Bizde Sevindik..İlerde Türkiye kralı Benim kardeşim olcak diye.
Tabi bunu Bir Babam Bir ben Birde Cocukları değiştiren Ebe biliyordu..
Ebe ödlü Peder Bey başımız saolsun..Nasıl öğrendi Müttefik Muhabirleri Bunu. Anlamıyorum..
İşteyim.. yazamadım :d

Northern LightS ~ LightninG

http://www.muttefik.com/north
boncuk
Muttefik
*

ttt_tugberk_68@hotmail.com yokk yokkk
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 14 Ağustos 2008, 13:43:02 »

vay be efsane bak Kahkaha Kahkaha Kahkaha

BİR IŞIĞIN BATTIĞI YERDEN BİR IŞIK DOĞAR BUNU HİÇ UNUTMAYIN.........HERGÜN BU VATANDA YENİ YİĞİTLER YETİŞECEKTİR
boş boş
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 14 Ağustos 2008, 13:52:49 »

keşke cumurbaşkanın çocugu ben olsaydım oyunun ismini değiştirirdım paramla oyunda hersry yapardım  Ağlayan
imperiussss
Muttefik
*

M3taLicH

12345678 sT.Kripton@hotmail.com bilenbilir bunudabilenbilir
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : 14 Ağustos 2008, 14:15:58 »

olum 4 tane ikiz ne demek yaa
örneğin: filanÇanın 3 çoÇuu olmuşş 3 üde ikiz  Ney Ney
böle bişi olur mu yaff  Ney Ney

nan olum tip benzerliği senin aynı tipinden dünyanın çeşitli yerlerinden 4 tane var

[ GHOSTBUSTER (#57458) ]

KİNG_NEW
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 14 Ağustos 2008, 15:36:52 »

hepsiii iyii gzel  Sırıtan Sırıtan Sırıtan hatta süperr  Sırıtan Sırıtan
ama ordaa new düzgün bi laf ediyorken(ne kadar düzgün bilemiÇem yazdıklarını anlamadım)  dünyada herkesin 4 TANE İKİZİ vardır demiş  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
bu ne demek olum yaa  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Kitap okumayın cok cahil varmıs Sustum
KİNG_NEW
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 14 Ağustos 2008, 15:38:31 »

nan olum tip benzerliği senin aynı tipinden dünyanın çeşitli yerlerinden 4 tane var

Evet cezmi, ben o teoriye inanıyorum!!
KİNG_NEW
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 14 Ağustos 2008, 15:43:46 »

Az önce elimize geçen bilgiler dahilinde müttefikten tanıdığımız LightninG'in yani nam-ı diğer Said'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu olduğu ortaya çıktı.

Abdullah Gül'ün tek oğlu olarak bilinen Mehmet Emre Gül'ün ikizi olan Said'ten bunu neden gizlediği hakkında bi açıklama bekliyoruz.

Ve işte gözle görülen gerçekler...

M.Emre Gül

Ve ikizi Said..

Yorum sizin...

Kod:
asdklhaskdj

Aslında bende yeni teori buldum Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Ligtind yanı saıdın remıne bak sıyah beyaz Sırıtan

III MMMM CUMHUR BAŞKANIMIZIN  değerli oğlunun resmi renkli belkide sayıd arkadaşımızın daha dogrusu emrenın eski bir fotoğrafıdır açıkcası ben buna ınanmıyorum
şu anda söledıklerımde sacma ınandırıcı gelmıyorsa bile ben inanmıyorum özelllıkle  ;Dk ;Dl ;Do ;Dn ;Dl ;Dm ;Da Sırıtan
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 14 Ağustos 2008, 15:51:20 »

Halkı kandırmaya çalışan Saidin evini bastık sayın seyirciler. Saysanıza lan. 1,2,3... Ehehe, bugün çok komiğiz lan seyirci. Neyse, Said yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;

Alıntı
Benim babam Kuzeyde kurulmuş Işık Ülkesinin Kralıydı...Tabi bizim Güneye İnme Projelerimiz falan var..Bunun için Hem akdeniz Hemde Karadeniz açısından Stratejik Anlam Taşıyan Türkiye bizim olmalıydı..

Ben Emrede yaklaşık 5 yaş büyüğüm..Babam Yıllar Öncesinden Planı yapmış tabi..Kardeşim Emreyi Doğar Doğmaz Abdullah gülün çocugu ile hastanede değiştirmişler. Tabi aradan yıllar geçti Abdullah gül Lider oldu..Bizde Sevindik..İlerde Türkiye kralı Benim kardeşim olcak diye.
Tabi bunu Bir Babam Bir ben Birde Cocukları değiştiren Ebe biliyordu..
Ebe ödlü Peder Bey başımız saolsun..Nasıl öğrendi Müttefik Muhabirleri Bunu. Anlamıyorum..

Bu böyle dese de, kuzeyden gelen yeni bir tanık bütün teorisini çökertiyor. Tanığımız Jose Arcadio Buendia. Kuzeydeki Işık ülkesinin kralının oğlu olduğunu iddia ediyor. Fakat çok karışık bir soy ağaçları var. Jose Arcadio'nun anlattığından anladığımız kadarıyla;

''ailenin en büyüğü jose arcadio buendia, oğlu var jose arcadio, onun da oğlu var arcadio, onun da oğlu var jose arcadio segundo, allah belasını versin onun da yeğeni var jose arcadio. onu siktir et asıl olaya gel; bi herif var aureliano buendia, oğlu var aureliano, onun yeğeni aureliano segundo, bunun iki tane torunu var ikisinin de adı aureliano, ve asıl bomba bu aurelianolar'ın birine parantez açtı çocuk aureliano'dan diye. sayın seyirci delirecem, bunun anasını ya dedesi s.kti ya yeğeni s.kti ya da herif kendi anasını s.kti kendisi doğdu.''

anlayamadık ne demek istediğini. ama şunu söyleyebiliriz ki; Said ve kral olduğunu iddia eden babası Emre Gül'ün oğlu!! Evet, haber merkezimiz bunu kanıtladı. Jose Arcadio ise Abdullah Gül'ün kuzeni. Cumhurbaşkanı da ben çıktım sayın seyirci. Nasıl çıktım bilmiyorum ama müthiş hesaplarımız bunu gösterdi..
Red Eye
Muttefik
*

Redist

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 14 Ağustos 2008, 16:05:06 »

Aslında bende yeni teori buldum Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Ligtind yanı saıdın remıne bak sıyah beyaz Sırıtan

III MMMM CUMHUR BAŞKANIMIZIN  değerli oğlunun resmi renkli belkide sayıd arkadaşımızın daha dogrusu emrenın eski bir fotoğrafıdır açıkcası ben buna ınanmıyorum
şu anda söledıklerımde sacma ınandırıcı gelmıyorsa bile ben inanmıyorum özelllıkle  ;Dk ;Dl ;Do ;Dn ;Dl ;Dm ;Da Sırıtan

Ne olur inan.

Varabildiğin yere kadar var, var, var !

Northen Lights ~ Red Eye
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 14 Ağustos 2008, 16:09:53 »

Bu resimlere inanmayanlar da varmış sayın seyirci. basına saldırı, fotoğraf makinelerimizi yediler. öküzlüğü görüyo musun sayın seyirci, 5 milyarlık makineyi yediler lan..

Üşenmedik Sherlock Holmes'a gittik ve dedik böyle böyle diyorlar. İki resmi inceledi, buna inanmayan insan olamaz dedi. Sherlock Holmes'ün köşkünden dönerken karşımıza bir leylek çıktı ve bize oğlunu aradığını söyledi. Hemen Sherlock'a götürdük, piposundan bir nefes çekti ve meseleyi anında çözdü sayın seyirci.

leyleğin oğlu newinitial imiş..

şaştık kaldık ne yalan söyleyelim. sherlock'a güvenmemek olmaz tabii.. buna inanmayan insan olamaz dedi, inanmayan leylek çıktı. vay anasını sayın seyirci.
Red Eye
Muttefik
*

Redist

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 14 Ağustos 2008, 16:12:22 »

Ağdem biraz zorlasak benide Donald Rumsfeld yapabilir miyiz lan.

Northen Lights ~ Red Eye
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 14 Ağustos 2008, 16:29:52 »

valla en verimli şekilde kassak ali güneş yapabiliriz. üzgünüm beybi.
Red Eye
Muttefik
*

Redist

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 14 Ağustos 2008, 17:21:08 »

Lan milletten Abdullah Gül oluyo, Tansu Çiller oluyo da benden niye Donald Rumsfeld olmuyo.
Korum totosuna böyle işin.
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2008, 17:45:15 Gönderen: Red Eye » Logged

Northen Lights ~ Red Eye
bl@ckwhite-Ümİt
Holigan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 14 Ağustos 2008, 17:43:56 »

valla bir solukta okudum yazılanları ve şuan tarif edilemiyecek bir heyecan içerisindeyim.
olaya bakın sayın arkadaşlar.
reis-i cumhurun oğluyla oynuyoruz be uyanın.
hele bide aynı klanda oynamak ?? diğer klandakilere nasıl tarif edeyim şimdi ben bunu yardımcı olun sayın klandaşlar.
tüylerim (kıllarım) tiken tiken oldu yaff.
said başkan aptullah amcamızın müttefik alemine ne gibi katkıları olacak acaba?
bu konuda bizleri de aydınlatırmısın başkanım.
başkanlık senin kanında varmış be
açtınmı müttefik konusunu aptullah amcaya çok merak ediyoz biz.
saygılar sunarım en içten...

Northern Lights
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.072 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu