Red Eye
Muttefik
Redist
|
 |
« : 13 Ağustos 2008, 19:08:37 » |
|
Az önce elimize geçen bilgiler dahilinde müttefikten tanıdığımız LightninG'in yani nam-ı diğer Said'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu olduğu ortaya çıktı. Abdullah Gül'ün tek oğlu olarak bilinen Mehmet Emre Gül'ün ikizi olan Said'ten bunu neden gizlediği hakkında bi açıklama bekliyoruz. Ve işte gözle görülen gerçekler... M.Emre Gül  Ve ikizi Said..  Yorum sizin... asdklhaskdj
|
|
|
|
|
|
Varabildiğin yere kadar var, var, var !
Northen Lights ~ Red Eye
|
|
|
fatih
Muttefik
K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!
|
 |
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2008, 19:12:00 » |
|
ben şüphelenmiştim zaten,bu adamdaki genişlik nereden geliyor diye 
|
|
|
|
|
|
.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK..... ___( 5 )___
~~~~~ Northern Lights ~~~~~
|
|
|
slogan
STORMS
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2008, 19:32:00 » |
|
ikiz olamazlar arada bi yas farkı war ama Said M.Emre nin herkezden sakladıgı abisi olablir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2008, 19:33:29 » |
|
Hayır hayır!! Bizim elimize geçen bilgiler bu yukarıdakini doğrulamadı efenim. Sıkıyor şerefsizin ajansı.
Bu iddianın üzerine Emre Gül ile konuştuk, dedik ne iş, dedi ince iş. Espri yapma lağ, dedik. Oké dedi. Yerimizde duramıyorduk, öylesine kıpır kıpırdık, ölesiye zırıl zırıldık. Niye zırıl zırılsın lan manyak diye sorduk ekip arkadaşlarımıza. Tarihe yön verecek bir olayı aydınlatıyoruz, ben ağlamayayım da kimler ağlasın dediler. O derece salaklaşmışlardı.
Emre'den gerekli cevapları alamayınca Said'e koştuk. Dedik böyle böyle, o da dedi bir daha söyle. Dedik ona öyle demezler, çoban eti yemezler. Dedi o laflar boy boy.. Terbiyesizdi, evet. Onu orada bıraktık ve haber merkezimize döndük.
Haber merkezimizde bir adam var idi. Yukarıda verilmiş resimler ile tıpatıp uyuşan birisi. Dedik sen kimsin, dedi ben Mustafa. Dedik ayırt edici özelliği ne, dedi estetik ameliyat ile Emre Gül'e benzemek istedim. Vay anasını dedik..
Evet, asıl bomba bu. Said estetik ameliyatla Emre Gül olmuş sayın seyirci. Emre Gül durur mu, miras bölünmesin diye Axl Rose'a benzemek için bıçak altına yattı az önce..
Emre ameliyattan çıkınca son gelişmeleri 'breaking news' olarak sunacağız sayın seyirci.
Öptk, byss..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KİNG_NEW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2008, 19:54:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2008, 21:06:51 » |
|
ppppuuahahahhahahahahhahahkıhkhııhıhıkhıahahhahahahahkııkıhıhı oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy goobeeeemmmmm
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2008, 21:15:38 » |
|
belliydi zati ben böle bi flas bekliyodum iyi oldu moral oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_şaH-Mat_
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #7 : 13 Ağustos 2008, 21:17:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ne Zaman Gol Diye Arkamı Dönsem Elinde Ofsayt Bayrağıyla Bekler Hayat..!
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #8 : 13 Ağustos 2008, 22:39:46 » |
|
Az önce elimize geçen bilgiler dahilinde müttefikten tanıdığımız LightninG'in yani nam-ı diğer Said'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu olduğu ortaya çıktı. Abdullah Gül'ün tek oğlu olarak bilinen Mehmet Emre Gül'ün ikizi olan Said'ten bunu neden gizlediği hakkında bi açıklama bekliyoruz. Ve işte gözle görülen gerçekler... M.Emre Gül  Ve ikizi Said..  Yorum sizin... asdklhaskdj Şimdi ölecem 
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
|
KİNG_NEW
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 13 Ağustos 2008, 22:44:41 » |
|
Aslında biliyormusunuz bilmiyormusunuz bilmiyorum İnanırmısınız ınanmazmısınız? bunlar kardeş değilse ezoterik yanı vardır. Ezoterık yanı dünyada herkezin 4 tane ikizi vardır.Ama bunların buluşması imkansızmış ama bakıldıgında ımkansız dıye bır sey yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mystorm
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #10 : 13 Ağustos 2008, 23:54:14 » |
|
Flaş! Flaş! Flaş!.. Evet sevgili müttefik sakinleri.. Elimize yeni ulaşan bilgilere göre Said, M. Emre'nin klonuymuş!!! Evet doğru anladınız. Said bir klon!!! Aslında doğduğunda adını Dolly koyacaklarmış ama daha sonra fikir değiştirip Dolly ismini klonlayacakları koyuna koymaya karar vermişler(!) Bu konu hakkında Said'e düşüncelerini sorduk ve aldığımız cevapları (mecburen sansürleyerek) yayınlıyoruz:
-Efendim bu yeni gelişme hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz? -Kapat lan kamerayı!!! Ş...siz.. Çıkın lan evimden. Z.rtap.z herifler.. Çıkın lan kaç defa konuşmucam dedim ulan kapatsana kamerayı bak hala çekiyo!!..
İşte böyle efendim.. Maalesef Said'in psikolojisi fena bozulmuş.. İlerleyen dakikalarda konudaki yeni gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz..Abdulrezzak Üçlübacak, Uşak MHA(Müttefik Haber Ajansı)
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Light of Hate (#7)
|
|
|
|
|
|
boncuk
|
 |
« Yanıtla #12 : 14 Ağustos 2008, 10:56:29 » |
|
arkadaşlar şaka yapmıyorsunuz öle değilmi
|
|
|
|
|
|
BİR IŞIĞIN BATTIĞI YERDEN BİR IŞIK DOĞAR BUNU HİÇ UNUTMAYIN.........HERGÜN BU VATANDA YENİ YİĞİTLER YETİŞECEKTİR
|
|
|
|
imperiussss
|
 |
« Yanıtla #13 : 14 Ağustos 2008, 11:31:07 » |
|
Newin Dediği Şey Doğrudur. bir lost fanı olarak teorilerde bu vardı. her insanın dünyada 4 ikizi var. bunların karşılaşma ihtimali
000000000000000,4ten bile küçük
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|