LORDKING
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #15 : 11 Ağustos 2008, 20:31:19 » |
|
Arkdaşlar ben işim dolaysıyla bugün erzincandaydım.biz gelmeden hemen önce olmuş patlama.önce askerler ve yüzbaşı geldi.askerler şehit oldular.ben dr arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla bu bilgi öğleden sonra 15:00 için geçerli yüzbaşının yüzü parçalanmış ameliyata almışlar fakat ameliyatttan sonra yüzbaşının içkanaması ve beyin kanaması vardı helikopter ambulansla sevk edeceklerdi ama bu durumdan dolayı bişe yapamıyorlar ama durumu çok çok ciddiydi .birde şunu söyleyeyim ben samsunluyum ama erzincan halkını genellememmek lazım çok iyi insanlar vatan bayrak sevdalıları...
|
|
|
|
|
|
bazıları yükselmek için yaşar , bazıları yaşamak için yükselir...
|
|
|
|
KağaN
|
 |
« Yanıtla #16 : 11 Ağustos 2008, 20:39:29 » |
|
Arkdaşlar ben işim dolaysıyla bugün erzincandaydım.biz gelmeden hemen önce olmuş patlama.önce askerler ve yüzbaşı geldi.askerler şehit oldular.ben dr arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla bu bilgi öğleden sonra 15:00 için geçerli yüzbaşının yüzü parçalanmış ameliyata almışlar fakat ameliyatttan sonra yüzbaşının içkanaması ve beyin kanaması vardı helikopter ambulansla sevk edeceklerdi ama bu durumdan dolayı bişe yapamıyorlar ama durumu çok çok ciddiydi .birde şunu söyleyeyim ben samsunluyum ama erzincan halkını genellememmek lazım çok iyi insanlar vatan bayrak sevdalıları...
Allah korumuş seni de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #17 : 11 Ağustos 2008, 20:54:25 » |
|
acaba ergekonla bi bağlantıları varmı  veli kucuk ne olursa kopekleri sever  Yavrum sen daha karışma böyle işlere yaşın küçük.
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : 11 Ağustos 2008, 23:54:30 » |
|
Yavrum sen daha karışma böyle işlere yaşın küçük.
YOKSA VELİ KÜÇÜK SEN MİSİN 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_$kyWalker_
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #19 : 12 Ağustos 2008, 00:56:11 » |
|
warland bunu iletmemi istedi :
'pkk ya küfürden ilk önce uyarı aldım ve hatamı(!) anlayıp daha fazla saymadım  . sonra işlerimi halletmek üzere cıktım. döndüğümde ise foruma ziyaretci olarak bile giremiyorum.bunun bi açıklaması varmı merak ediyorum.belliki ban aldım forumda... ama süresi bile yazmıyor.bu ne iştir anlamadım.'
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2008, 01:00:43 Gönderen: _$kyWalker_ »
|
|
_$kyWalker_ 17 Mayıs 2000 30 Aralık 1911 7 kisi
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #20 : 12 Ağustos 2008, 08:18:08 » |
|
YOKSA VELİ KÜÇÜK SEN MİSİN  Denyo denyo konuşma yaşını bilip gel foruma çocuk parkı değil lan burası.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Binboan
|
 |
« Yanıtla #21 : 12 Ağustos 2008, 11:53:07 » |
|
Biz böyle bir milletiz işte.. Terörü bir iki gün lanetler, 3. günü hiçbişey olmamış gibi o boktan yaşantımıza devam edr, foruma girip abuk subuk salak saçma konusup çoluk çocuğun maskarası oluruz..
Öle bir milletizki verdğimiz şehitler için yayınlanan sıradan haber türünde yazılar fotoğraflar ve makalelelerle kendimizi avutur. ölenlere Allah tan rahmet diler kalan sağlar bizimdir edası ile pislik içinde yemeye, içmeye sıçmaya devam ederiz.. Biz öyle bir milletizki; devletimizin provakotlere izin verdiği kimi zaman onları kolladığı, milliyetçi geçinip, abd nin orta bacağı arasında sıkısıp kalmayı kendimize marifet sayanları da baş tacı yaparız..
Biz sitem ederiz,küfür ederiz, sokağa çıkar protesto ederriz, olmadı kurşun sıkar isyan ederiz.. Sevinmesini biliriz, sevncimizden bazen delirir nerde olduğumuzu, taşıdıgımız ismi bize koyanın kim oldugunu bile unuturuz..
Sahip çıkmasını çok iyi biliriz. Kıskancız..çeker vururuz, acımayız.!
Peki bize bu vatanı emanet edenlere karşı neyiz? 1. Aciziz 2. Lidersisiz 3. Amaçsısız 4. Çözüm üretemeyen cinsteniz 5. Sonuçsusuz Elde ne var? Koca bir '0'
Devlet,Silahlı Kuvvetler arasında politik,diplomatik gelişmeleri,gerginlikleri,fikir ayrılıklarını izlemek kimine zevkli ve bir o kadar da tatlı gelebilir ama Ben Çözüm İstiyorum..
Deestekçileri, Yaltakçıların, Hainlerin, Vatansızların bir arada yakıldığı,yokedeldiği, köklerinin kurutulduğu günleri görmek istiyorum.. Yaşım 29.. belki bir gün evleneceğim. Oğlum olcak askere göndereceğim.. Onun Hain Pusularla, Kalleş kurşunlarla değil.. Toprağı,Bayrağı,medeniyeti için Savaşarak şehit olduğu bir Vatan emanet etmek istiyorum..!
|
|
|
|
|
|
Northern Lights ~ Binboan
|
|
|
|
KağaN
|
 |
« Yanıtla #22 : 12 Ağustos 2008, 13:17:53 » |
|
warland bunu iletmemi istedi :
'pkk ya küfürden ilk önce uyarı aldım ve hatamı(!) anlayıp daha fazla saymadım  . sonra işlerimi halletmek üzere cıktım. döndüğümde ise foruma ziyaretci olarak bile giremiyorum.bunun bi açıklaması varmı merak ediyorum.belliki ban aldım forumda... ama süresi bile yazmıyor.bu ne iştir anlamadım.' Söyle Furkan'a başka proxy üzerinden siteye giriş yapsın. Bunun için www.ktunnel.com'u önerebilirim. Youtube.com yazan yere forum.muttefik.com yazsın altta 4 tane kutucuk vardır,üç tanesi işaretlidir. İşaretli olmayan kısım Remove Cookies kısmıdır.Söyle orayı da işaretlesin. Begin browsing'e tıklayıp yeni üyelik alsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #23 : 12 Ağustos 2008, 17:33:03 » |
|
hero denilen kişi herhalde dediklerini bilmiyo bu arda veli küçük dedim sana niye ustune alınıon veli kucuk deilsen daha nee şeyh ali misin halla halla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #24 : 12 Ağustos 2008, 18:47:41 » |
|
hero denilen kişi herhalde dediklerini bilmiyo bu arda veli küçük dedim sana niye ustune alınıon veli kucuk deilsen daha nee şeyh ali misin halla halla
Ben dediklerimi biliyorum da sen ne dediğinin farkında değilsin. Tamam neyse hadi çocuk eğlendiremem burda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #25 : 12 Ağustos 2008, 18:59:42 » |
|
Ben dediklerimi biliyorum da sen ne dediğinin farkında değilsin. Tamam neyse hadi çocuk eğlendiremem burda.
cinlerin varmı  sensin çocuk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #26 : 15 Ağustos 2008, 09:13:44 » |
|
Söyle Furkan'a başka proxy üzerinden siteye giriş yapsın. Bunun için www.ktunnel.com'u önerebilirim. Youtube.com yazan yere forum.muttefik.com yazsın altta 4 tane kutucuk vardır,üç tanesi işaretlidir. İşaretli olmayan kısım Remove Cookies kısmıdır.Söyle orayı da işaretlesin. Begin browsing'e tıklayıp yeni üyelik alsın. ktunnel i çok önceden biliyordum ama cezamın bitmesini bekledim (yeni hesap almaya gerek görmedim) ktunnel den foruma sadece ziyaretçi olarak bile giremediğim gün bakmıştım 
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|
imperiussss
|
 |
« Yanıtla #27 : 15 Ağustos 2008, 09:19:30 » |
|
hayırlı olsunistiyorum..! istiyorsun istiyorum istiyoruz istiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TaHA
|
 |
« Yanıtla #28 : 15 Ağustos 2008, 10:38:20 » |
|
böle bi konuda bile makara yapanlar var yazık!
|
|
|
|
|
|
MuhaFıZ
…:::SeRDaR-ı EkReM_tAhA #160:::…
|
|
|
_şaH-Mat_
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #29 : 15 Ağustos 2008, 10:47:28 » |
|
bu forumda tokyo drift kadar gereksiz bir şahsiyet görmedim... 
|
|
|
|
|
|
Ne Zaman Gol Diye Arkamı Dönsem Elinde Ofsayt Bayrağıyla Bekler Hayat..!
|
|
|
|