Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
05 Aralık 2008, 09:51:55 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Erzincan'da mayın saldırısı  (Okunma Sayısı 376 defa)
Zaknafein
Ziyaretçi
« : 11 Ağustos 2008, 12:45:38 »

Erzincan'ın Kemah ilçesinde, Acemoğlu köprüsü yakınında teröristler tarafından döşenen mayın bu sabah askeri araç geçerken patladı.
8 askerimiz şehit oldu.

8

Hal böyleyken bir kısım adam çıkıp

'bunlar son çırpınışlar, pkk yok oluyor' demiyor mu, sövesim geliyor abura koyim.

Uçakları kaldırıp Kandil dağını falan döveriz, pkk yok oldu diye seviniriz şimdi..

8 asker şehit, yarın cenazeleri kaldırılacak, sonra unutulacak. Koyim sisteme. Bu ne **** iştir anlamadım ben.

8 asker şehit olmuş, hala Çayla Şıkel evleniyür diye dolaşan gebeşlerin de *****. Magazine sokaym.

Küfür ettim, banlayın. Banlayamıyorsanız siz de edin.

« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2008, 13:30:40 Gönderen: agTra » Logged
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2008, 12:55:02 »

allah sehıtlerın analarına babalarına sabır versın, allah rahmet eylesın... Bu kadar kısa bı cumle yeter olmus... Konusması kolay ama yasaması zor. Itoglu ıtler, kahpeler neyın mucadelesındeler neyı ıstedıklerını bile bılmıyorlar, kım ıcın calıstıklarından haberlerı yok. Bu bır deıl, ıkı  deıl, uc de olmucak. Bu bayrak dalgalandıkca bu ıstıkbal goklerde oldukca. Bır deıl bınlerce sehıt verır bu ulke. Hıc dusunmeden, acısını analar ceker babalar ceker. Baba varsa bır oglu daha varsın der oda olsun sehıt yeterkı dalgalanmaya devam etsın bu bayrak, VATAN SAOLSUN....

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
Said
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2008, 12:56:39 »

Yürek Yakıyor.
Allah Ailelerine Sabır versin ilk önce.En zoru onlarınki..Bizle yaşt kardeşlerimiz bizim için şehit oldular. Hiç biri benden büyük değildir.Buna eminim :S
Allah Katında Onlar En Yüce Yerde olcak.

Belki Burda Bir Sokağa İsimleri verilecek.Ve sonra unutulup gidecek.Keşke Sokaklara Caddelere İsimleri VErilmese Dandik sokak isimleri kullansakda Onlar Aramzıda bizimle olsalar.
Bu Terör Denen İlleti Temizlemek kolay değil. Ama Bitti Diye Bagıranlar Bugun 8 tane kardeşimiz şehit oldugunda , Hani bitmişti Sorusu karşısında boyunlarını bükecekler.
Allah Terörün Belasını VErsin. Konuşmak istemiyorum..

Northern LightS ~ LightninG

http://www.muttefik.com/north
Said
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2008, 12:59:15 »

9 Şehitimiz varmış .1 i Subay.. :S

Northern LightS ~ LightninG

http://www.muttefik.com/north
warland
Muttefik
*

JoKeR'

joker-stylee-@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2008, 13:04:49 »

isteyen banlasın elin *** larına saydırmayıp napıcaz

HEPİNİZ ***** PKK LILAR

« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2008, 13:29:55 Gönderen: agTra » Logged

! A.é.G !
RhodoSsS

...Ya biterse
Yalansa bütün sözlerin
Ah bir inansam güvensem sana
Son bulsa kötü düşlerim...
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
*

KağaN..!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2008, 13:21:12 »

isteyen banlasın elin o.ç larına saydırmayıp napıcaz

HEPİNİZ O... ÇOCUĞUSUNUZ PKK LILAR
Banlayacaklarsa bu yüzden banlasınlar olum söv...
******** şerefsizler !

« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2008, 13:29:30 Gönderen: agTra » Logged

Northern Lights    ~   Bilge Kağan !

agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 11 Ağustos 2008, 13:31:11 »

Şehitlere küfürün hiçbir faydası yok. 9 şehit var diyor haber, siz küfrediyorsunuz. Ölüye saygınız olsun bari.
Terbiyesiz adamlar.
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2008, 13:32:43 Gönderen: agTra » Logged
boş boş
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 11 Ağustos 2008, 15:22:27 »

Anlamıyorum dağdan toplamışlar adamların beynini yıkamışlar dağın hayvanları Kahkaha allah bilir bunlar yıkanmıyorlardır onune hangi nehir gelse kendilerini atıyolar Kahkaha böle dağ hayvanlarını beslememk gerekir
YALCOO
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : 11 Ağustos 2008, 15:37:09 »

bu olayların buraya kadar gelmesi zamanında yapılmış çok büyük bir hatadır... o zamanki sistemin kamburu ... 82 veya 83 tü sanırım memleket yeni bir kaos ortamından çıktığı zamanlar... bu dallamasyonlar ilk ortaya çıktıklarında ki o kadar güçlü değillerdi zamanın başbakanı tarafından bir avuç serseri bunlar ne dediklerini bilmiyorlar denilmiş ve bu yandan yemişlerin üzerlerine gidilmemişti... nooldu aradaki boşluktan bölgenin yoksulluğundan ve cahilliğinde faydalandılar kuvvetlendiler yanlış hatırlamıyor isem 85 te ilk büyük eylemlerini yaptılar ve çoğu kadın ve çocuk 20 civarında masum insanı öldürdüler... ondan sonra iş işten geçti ... neyse derin mevzular bunlar ... HER TÜRLÜ TERÖRÜN ALLAH BELASINI VERSİN....cehennem boşuna yaratılmadı... oraya ODUN lazım...

***KARACALAR***
boş boş
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 11 Ağustos 2008, 15:40:11 »

acaba ergekonla bi bağlantıları varmı Kahkaha veli kucuk ne olursa kopekleri sever Göz kırpan
YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : 11 Ağustos 2008, 15:43:38 »

ne ergenekonu lenn  bizim ergenekonun gücü yetmez avrupa amerika rusya ergenekonu var bu işin içinde eeeeğğğğaaamııınüüüüüym 

***KARACALAR***
boş boş
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 11 Ağustos 2008, 15:45:15 »

ne ergenekonu lenn  bizim ergenekonun gücü yetmez avrupa amerika rusya ergenekonu var bu işin içinde eeeeğğğğaaamııınüüüüüym 
acaba akp nin kapatılmasıyla ergenekonun ilişkisi varmı keşke forumda siyasi bölüm olsaydı Masum
YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : 11 Ağustos 2008, 15:46:52 »

şimdi bu olayları açıklamaya çalışsam kendimce çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk uzun sürer ... bu işler çooooookkkk ince işler adamı kotundan dişler yırtar..... yazık olur kota 501 neyim olur pağaa boşa gider..

***KARACALAR***
Bilge Kağan 2
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 11 Ağustos 2008, 16:43:15 »

Banlayacaklarsa bu yüzden banlasınlar olum söv...
******** şerefsizler !

Aferin bana güzel sövdüm ama banı da yedik Gülümseme Sırıtan
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 11 Ağustos 2008, 19:28:22 »

Ya hayır ben ne güzel profesyonel küfretmişim oraya. Siz ne gaza gelip ana bacı sövüyosunuz olm? Sizin yüzünüzden bana da terbiyesiz adam dedi lan.
Gelmeyin olm gaza, etmeyin küfür. Aaa..
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.072 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu