Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
05 Aralık 2008, 09:31:19 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÜYE OLUNAMIYOR !!! NEDEN ?  (Okunma Sayısı 692 defa)
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 17 Ağustos 2008, 04:10:33 »

Gülümseme tenha dıyınce aklıma sarkı geldı bak solıcem

tenhalarda menhalarda bıtmıs askın...

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

"  Fatih SuLtan Mehmet Han  "

Northern LightS ~  sinék - vaLe

FB
Cherehan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : 17 Ağustos 2008, 07:37:55 »

......................... Nerdende Söyledin zaknafein tenha falan diye...  al işte gitti kulak Gülümseme
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 17 Ağustos 2008, 10:59:19 »

Gülümseme

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

FB
ben_benim
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #33 : 19 Ağustos 2008, 15:33:26 »

???ya bu oyun nasıl bişey daha önce oynadığım oyunlarda hiç böle olmuyor  ne zamana kadar açılcak bu oyun ya neden  Utandım Utandım Utandım Utandım Utandım Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan :'(bazılarıda oyunu çökerceğimizi düşünüyolar aman bi oyun işte açın şu üye alımını ya
Ros
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #34 : 22 Ağustos 2008, 14:41:19 »

???ya bu oyun nasıl bişey daha önce oynadığım oyunlarda hiç böle olmuyor  ne zamana kadar açılcak bu oyun ya neden  Utandım Utandım Utandım Utandım Utandım Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan :'(bazılarıda oyunu çökerceğimizi düşünüyolar aman bi oyun işte açın şu üye alımını ya

değişik bir gözlem olsada bi kisimda katiliyor insan..Ben bircok oyunda adminlik yaptim forumlardada öyle ancak bu oyunun forumundaki yeni gelenlere karşi bir zıtlığı hiç görmedim..fake olsun yada olmasin sonucta yeni oyuncu kitlesi bekliyor sizde acilmamasini istiyorsunuz sadece siz zevk alin diye ben kendi adminlik yaptiğim oyunlarladada yeni gelenlere izin vermiyicem o zaman sizde sadece bu oyunu oynayin baska oyunlara giremezsiniz yeni fakeler gelebilir..ben böyle desem işimden olurum böyle sacma sey olurmu?
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : 22 Ağustos 2008, 14:44:04 »

bu oyun senınkılerınden farklı

FB
ELENDIL
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 22 Ağustos 2008, 15:07:08 »

fake olsun yada olmasin sonucta yeni oyuncu kitlesi bekliyor sizde acilmamasini istiyorsunuz

Fake olursa yeni oyuncu olmamış olur.Bız aynı oyuncunun açtıgı hesaplara fake diyoruz.

Oyun kapalı diye foruma ne zaman açılacak yazmak çok saçma geliyor bana.Daha önce oynamadığım bilmediğim bi oyun için foruma üye olmak sonrada konu açıp sormak garip.

Sürekli böyle gidicek hali yok elbette açılıcak.Sizin gelip konu açmanız saçma.

evkali
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : 23 Ağustos 2008, 09:42:42 »

yha bn nerdeyse 1 aydır deniorum fakat halada uye olunamıyor bare yoneticiler ne zmn uye oluncagını acıklasınlar :S
Heroes_Empire
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 23 Ağustos 2008, 11:23:26 »

ben nerdeyse 3 aydır deniyorum üstelik de bağlacını da ayrı yazıyorum fakat hala da üye olamıyorum ææædmin bey :S

Northern LightS    ~    Heroes Empire
angona
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : 29 Ağustos 2008, 02:34:14 »

valla benimde ilgimi cekti ırklar falan oynamayı dusunuyorum ogame de oynayım 1.evren acıldıgında o oyundan güzel daha oyun gormemistim ilgimi cekti üye olayım dedim ama sansımıza kapalıymıs ins erken acılır bizde oyuna baslarız ... Saygılar CriminaL
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.153 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu