|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2008, 14:13:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2008, 14:20:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2008, 14:21:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
Northern Lights ~ Bilge Kağan !  
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Ağustos 2008, 14:28:51 » |
|
bunu yazanın okuyana ne yapacaı malum ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Ağustos 2008, 16:50:33 » |
|
msn ileti...
Adam öldürmek sorun deil ama, Hakim karşısında efendim demek koyuyorr...
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Ağustos 2008, 18:00:30 » |
|
İstatistik mini eteğe benzer. Çok şey gösterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez. Sir Alex Ferguson
Arkeolog,bir kadın için en iyi kocadır.Ne kadar yaşlanırsa adamın o kadar ilgisini çeker...
Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir. Albert Einstein
'Seni sen olduğun için değil, seninle birlikte olduğumda ben olduğum için seviyorum.' "Gabriel Garcia Marquez
Bazıları benim korkunç bir kimse olduğumu düşünüyor! Hiç bile! Bende bir çocuk kalbi var: Masamda ve bir kavanozun içinde!.. Stephen King
Âcizler için imkânsız, korkaklar için müthiş görünen şeyler kahramanlar için idealdir.' M. Kemal Atatürk
Karınızı çalan adama verebileceğiniz en büyük ceza, 'Sende kalsın' demektir.
to be continued..
|
|
|
|
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Ağustos 2008, 20:48:37 » |
|
İstatistik mini eteğe benzer. Çok şey gösterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez. Sir Alex Ferguson
Arkeolog,bir kadın için en iyi kocadır.Ne kadar yaşlanırsa adamın o kadar ilgisini çeker...
Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir. Albert Einstein
'Seni sen olduğun için değil, seninle birlikte olduğumda ben olduğum için seviyorum.' "Gabriel Garcia Marquez
Bazıları benim korkunç bir kimse olduğumu düşünüyor! Hiç bile! Bende bir çocuk kalbi var: Masamda ve bir kavanozun içinde!.. Stephen King
Âcizler için imkânsız, korkaklar için müthiş görünen şeyler kahramanlar için idealdir.' M. Kemal Atatürk
Karınızı çalan adama verebileceğiniz en büyük ceza, 'Sende kalsın' demektir.
to be continued..
Living easy with eyes closed ! 
|
|
|
|
|
|
Northern Lights ~ Bilge Kağan !  
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Ağustos 2008, 20:49:43 » |
|
yessss
|
|
|
|
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
|
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #13 : 12 Ağustos 2008, 22:42:23 » |
|
Rüyamda Mevlana'yı gördüm."Sen gelmesende olur."dedi. 
bu güzelmiş  "bir yudum bir nefes hayat şahane"
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
|