|
dadaşOĞLU
|
 |
« : 09 Ağustos 2008, 17:34:40 » |
|
bence her dönem ırklarını özellikleri deişmeli ırk yüzdelerine baktımızda çoğunluk goblin her dönem adam ezbere oyun oynuyor.. her dönem ırk deişirse ii oyuncular ön plana çıkar  yönetim değerlendirrse sevinirm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osmanli_imparatorlugu
|
 |
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2008, 18:21:32 » |
|
1 ırka alışmanın onun huyunu suyunu ne yediğini ne kadar para tükettiğini Öğrenmek zaten 1 dönem alır Bu yüzden En kral oyuncu bile olsa 1 günde cok farklı bir ırkla basarılı olabileceğini düşünmüyorum Dediğin su sekil olabilir 6 ay da bir değisiklik olabilir ama her dönem derse bu görüsüne katılmıyorum
|
|
|
|
|
|
Agustos Dönemi : 1 SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2
Ekim Dönemi : 7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k 199m A A S Goblin Son
===> #1000 <===
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2008, 18:28:23 » |
|
her donem olucak degısıklık sacmalık sadece. Fakat bazı ırkların bonuslarında degısıklık yapılması gerekmektedır. Kullanılmayan ırklar, karanlıga gomulen ırklar, soyu tukenmekte olan ırklardır bunlar. Sahsen bır drow severı olarak, drowun tuketımının dusurulmedıgı ıcın Isyanlardayım. Yetkılılere bu konuda bı duzenleme yapmaları ıcın rıca edıyorum
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|
osmanli_imparatorlugu
|
 |
« Yanıtla #3 : 09 Ağustos 2008, 20:46:22 » |
|
Trajedi ye tamamen katılıyorum şahsen bende Orc Irkını cok severim ama belirli Bir yerden sonra gitmiyor ve dediğin gibi cok yiyor cok Tüketiyor eger oyunda hedefin yüksekse ki herkezin yüksektir Bu Yüzden Goblin olmaktan baska bir cağre kalmıyor Mesala bakın tabelaya L1 de Hepsi Goblin 
|
|
|
|
|
|
Agustos Dönemi : 1 SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2
Ekim Dönemi : 7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k 199m A A S Goblin Son
===> #1000 <===
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2008, 00:22:07 » |
|
gecen sezon 1.sı troldu  demekkı goblın olsa 3katı puan edıcektı
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Ağustos 2008, 00:24:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Ağustos 2008, 00:42:00 » |
|
endüstri basmakla da bitmiyo herşey..o kadar basit diil dadaşoğlu sen ırk değişimi falan boşverde avatarını değiştir 
|
|
|
|
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
PIYADELER
Muttefik
northern lights
|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Ağustos 2008, 12:15:37 » |
|
BENCEDE ADMIN IRKLARI YENIDEN GOZDEN GECIRMELI OYUNU OYLE BIHALE SOKMUSKU OYUN 4 IRK UZERINDEN OYNANIYOR
GOBLIN TROLL INSAN ELF
DIYER IRKLAR YOK OLMAYA MAHKUM
BENCEDE IRKLARDAKI ORANLAR DEYISMELIKI HER IRKI OYUNDA GORELIM
|
|
|
|
|
|
 Northern Lights ~ PIYADELER
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Ağustos 2008, 13:12:35 » |
|
nw nin hakkını yeme piyade .. 
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
PIYADELER
Muttefik
northern lights
|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Ağustos 2008, 13:53:54 » |
|
ama goblın almıs basını gıdıyor oyun cesıtlılıgı ıcın admın dıyer ırları cazıp yapmalı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Ağustos 2008, 13:55:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
PIYADELER
Muttefik
northern lights
|
 |
« Yanıtla #11 : 10 Ağustos 2008, 13:57:47 » |
|
1600 den satıldı dıyelım markette %5 kesecek adama 1520 kalıyor ne anlıyorsa bu satıstan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #12 : 10 Ağustos 2008, 14:00:10 » |
|
o nedenle banlanmalı iste .. oyunun önünü kesiolar ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #13 : 10 Ağustos 2008, 14:03:46 » |
|
iyi oluyor..
|
|
|
|
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #14 : 10 Ağustos 2008, 14:27:22 » |
|
iyi oluyor..
leannnnnnn .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|