Ben sövdüm msnden? İtirazı olan?
Sanki tüm kalnın anasına sövdüm ben o konuşmada?
Ha Anasınada sövmedim o trajedeinin..
Cagır konuşcam sana terbiye vermsi sölicem dedim?
15 tane 21 linin arasında tek başıma Trajedei denen herif kess. s..g.. Derse Annesine veya başka bişeyede hakediyordur.
+ Bunlar bu küfür yüzünden bırakmıyolar Oyunu
Sebebini Söliyim İsterseniz 21 ler Burada..?
Yok küfretmiş yok cart etmiş yok curt etmiş. Hikaye Aslanım bunlar.
Gelmiş burda Reklam yapıyosunuz. Bize küfrettiler biz oyunu bırakıyoruz.Hayret bişey ya.
Adamı illaki Konuşturcaksınız.
Küfür(Sözde) olayı o gün oldu. nedne o gün bırakmadınız. Dün taker Takır Sefer harcadınız? Ben Tüm çıkışlarınızı kesince paralarınızı calınca ates toplarını atınca mı aklınız başaınaıza geldi.
Aaa bu herif bize sövmüştü bide kesiyo calısyo atıyo. Bırakalım lan.!
Bnun mu diosunuz.?
Siz daha başkanınıza saygı göstermiyorsunuz. Başkanınızın dediklerini yapsaydınız. Bu resilliklere düşmezdiniz.?
Zaten 20. olmadan siz bir hiçsiniz.
hadi eyw.
abe sen paraları calınca ates topu atınca .. bu oyunda bunnnar ilk defa basımıza gelio ya zaten .. hazmedik ondan bıraktık .. reklamı da biz yapiomusuz .. resmen kendi reklamını yapiosun .. yeme bizi ..
hayal dunyasındasın sen .. hiclik kısmına gelince ..hepimiz ayrı ayrı kendimizi ispatladık .. annatiim kendimi .. fire of anatoli@ yla pasaları gecip 1. olmadık mı ortalamada .. cok özet bu fazla cümle kurunca anlayısın azalıo die düsündüüm icin kısa kestim ..
her arkadasımın ayrı ayrı gelip sana kendimizi ispatlama derdimiz de ihtiyacımız da yok ..
bizim üstümüzden bise kazanmaya calısma .. git burdan .. bizim susmamıza alıstınız .. bol yerinizden osuruyorsunuz .. bunlara karnımız tok bizim ..
edit : bide bu adamın dorularına inanan arkadaslardan ricam .. biraz daha düsünüp öle katılsınlar lütfen ..