|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #30 : 07 Ağustos 2008, 10:54:55 » |
|
harbiden fena karışım yapmışım haaaa.heroes kardeşimin dediği doğru olan uleen arkadaşın adınıda unuttuk haaa  inşlallah okumaz bu sayfayı 
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #31 : 07 Ağustos 2008, 10:55:15 » |
|
Oo bunu senden duymak gerçekten şaşırtıcı  Cezmiyle figaro da gelip derse terkederim bu diyarı 
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #32 : 07 Ağustos 2008, 10:56:47 » |
|
furkan gözlerim yaşardı len bu lafları senden duymak ne güzel bir sey hakkatten ama ayrımcılık yapma lütfen sen milletin konusunukarıştırıyordun bizde senin klan arkadaşınkini karıştırıyoruz ödeşmiş olduk bundan sonra konu karıştırma yok okey.
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #33 : 07 Ağustos 2008, 10:59:55 » |
|
furkan gözlerim yaşardı len bu lafları senden duymak ne güzel bir sey hakkatten ama ayrımcılık yapma lütfen sen milletin konusunukarıştırıyordun bizde senin klan arkadaşınkini karıştırıyoruz ödeşmiş olduk bundan sonra konu karıştırma yok okey. Çok şey istiyosun bence ondan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #35 : 07 Ağustos 2008, 11:02:03 » |
|
furkan ııııııııııı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #37 : 07 Ağustos 2008, 11:09:00 » |
|
furkan ııııııııııı
ıııııııı derken? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #39 : 07 Ağustos 2008, 11:18:50 » |
|
hani kızarlarya öle nasıl diyeyim bilemedim öle yazdım işte furkan ıııı seni gidi seni derler ya ondan işte sizde ne cahelsiniz yaw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #40 : 07 Ağustos 2008, 11:19:51 » |
|
hani kızarlarya öle nasıl diyeyim bilemedim öle yazdım işte furkan ıııı seni gidi seni derler ya ondan işte sizde ne cahelsiniz yaw.
cehalet böyle bişi olsa gerek bakma kusurumuza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #41 : 07 Ağustos 2008, 11:23:49 » |
|
bidaha olmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #42 : 07 Ağustos 2008, 11:26:14 » |
|
Neyse la burdan da gidelim biz. Öylesineye gogogo haydeaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aerandir
|
 |
« Yanıtla #43 : 07 Ağustos 2008, 11:36:48 » |
|
Ben sövdüm msnden? İtirazı olan? Sanki tüm kalnın anasına sövdüm ben o konuşmada? Ha Anasınada sövmedim o trajedeinin.. Cagır konuşcam sana terbiye vermsi sölicem dedim? 15 tane 21 linin arasında tek başıma Trajedei denen herif kess. s..g.. Derse Annesine veya başka bişeyede hakediyordur. + Bunlar bu küfür yüzünden bırakmıyolar Oyunu
Sebebini Söliyim İsterseniz 21 ler Burada..? Yok küfretmiş yok cart etmiş yok curt etmiş. Hikaye Aslanım bunlar. Gelmiş burda Reklam yapıyosunuz. Bize küfrettiler biz oyunu bırakıyoruz.Hayret bişey ya. Adamı illaki Konuşturcaksınız. Küfür(Sözde) olayı o gün oldu. nedne o gün bırakmadınız. Dün taker Takır Sefer harcadınız? Ben Tüm çıkışlarınızı kesince paralarınızı calınca ates toplarını atınca mı aklınız başaınaıza geldi.
Aaa bu herif bize sövmüştü bide kesiyo calısyo atıyo. Bırakalım lan.! Bnun mu diosunuz.? Siz daha başkanınıza saygı göstermiyorsunuz. Başkanınızın dediklerini yapsaydınız. Bu resilliklere düşmezdiniz.? Zaten 20. olmadan siz bir hiçsiniz. hadi eyw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #44 : 07 Ağustos 2008, 11:44:39 » |
|
Kızıştı la iyice burası. 21 leri de bekliyoruz buraya. Haydeaaa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|