|
ßaytar
|
 |
« : 07 Ağustos 2008, 01:13:26 » |
|
Muttefigi ßırakıyorum arkadasLArımın olmadıgı Yerde bende yokum SaygısızLık yaptıgım Kufur Dahı bıle Ettıgım Varsa Sevmesem Bıle Hakknı HeLal Etsın ßen Edıyorum Ve bundan Sonra 1 kere ßıle gırMıycem Muttefige : ) HErkeze mutLu iyi Oyunlar
|
|
|
|
|
|
KAc Ölüm ismini DegişTirir usTa.
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2008, 01:19:25 » |
|
hakkım varsa helal olsun  arkadaslarımın oyundan soğumasına sebep olan msn konusmasındaki artisin allah bin türlü cezasını versin diyorum. hiçkimsenin birinin annesine sövmeye hakkı yoktur medeniyetsiz herif.(lafım biyere gitti o adi anlamıştır lafın kendisine sölendiğini)
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2008, 01:26:27 » |
|
AEO...
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
|
Aerandir
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2008, 02:29:55 » |
|
By.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2008, 02:31:10 » |
|
arkadaslarımın oyundan soğumasına sebep olan msn konusmasındaki artisin allah bin türlü cezasını versin diyorum. hiçkimsenin birinin annesine sövmeye hakkı yoktur medeniyetsiz herif.(lafım biyere gitti o adi anlamıştır lafın kendisine sölendiğini)
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Ağustos 2008, 02:40:56 » |
|
savaş küfrederek de kazanılmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TheLast
|
 |
« Yanıtla #8 : 07 Ağustos 2008, 09:07:38 » |
|
Savaş sadece cephede kazanılmaz. Kazananlar Hatırlanır , Kaybedenlerin Matemi Tutulmaz.! By cok aramadın dimi bu sozu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #9 : 07 Ağustos 2008, 09:47:51 » |
|
Oo siz de pek kibarmışsınız hiçbiriniz hayatınız boyunca hiç küfür yemediniz ya da küfür etmediniz mi? Bi küfür ettiler diye bütün klanınız oyunu bırakıyosa kusura bakmayın ama sizin ya klan ruhunuz kalmamış ya da oyundan sıkılmışsınız.
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
|
TheLast
|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Ağustos 2008, 09:53:17 » |
|
Oo siz de pek kibarmışsınız hiçbiriniz hayatınız boyunca hiç küfür yemediniz ya da küfür etmediniz mi? Bi küfür ettiler diye bütün klanınız oyunu bırakıyosa kusura bakmayın ama sizin ya klan ruhunuz kalmamış ya da oyundan sıkılmışsınız.
biz oyundan sıkılmadık clan ruhumuzda var. Oyunu sadece oyun oldugu icin oynuyoruz onemli olan burdaki arkdaslıkların reelde devam etmesidir.Buda bizim clana has bi ruh herhalde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #11 : 07 Ağustos 2008, 09:55:31 » |
|
arkadaslarımın oyundan soğumasına sebep olan msn konusmasındaki artisin allah bin türlü cezasını versin diyorum. hiçkimsenin birinin annesine sövmeye hakkı yoktur medeniyetsiz herif.(lafım biyere gitti o adi anlamıştır lafın kendisine sölendiğini)
Ben bu lafa ithafen söyledim onları, ki kurduğum ilk cümleyle ikincisi bağlantılıydı, ama sadece eleştirel kısımlara cevap vermişsin nedense.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TheLast
|
 |
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2008, 09:58:54 » |
|
yok sadece seni hedef almadım genel e soyluyorum asıl olan bu deilmidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imperiussss
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Ağustos 2008, 10:12:52 » |
|
kimse söylemiycek mi o küfür eden şahsı furkan söyle nan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #14 : 07 Ağustos 2008, 10:17:54 » |
|
yok sadece seni hedef almadım genel e soyluyorum asıl olan bu deilmidir.
Asıl olan budur da, sizin klan pek öyle gözükmüyor diyorum. Baksana adam orda msnden konuşmasıyla bi artist klanı oyundan soğuttu diyor. Bi konuşmayla oyundan soğuyorsanız işiniz var diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|