Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 01:04:21 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 21 kalani yine fire verdi  (Okunma Sayısı 816 defa)
WeDaT
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

DüN VaRdıM , Bu GüN VaRıM , YaRıN Da oLaCaĞıM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : 13 Ağustos 2008, 17:08:15 »

bundan 1 yıl once agemenon un fake oldugunu bagıra bagıra soyemıstım ve o zmandan bu zmaanna ancak bu kısının fake oldugu kesınlesmıs  ne yapalım adalet gec olsa da gelmıs .D  hıc gelmememısnden ıydır Kahkaha o zmanalar fake dıye adını yazdıgım ve forumda bı kac kısınınb unlar real kısler dıye karsılık verdıgı gunlerı hatırlar oldum  fake ıcın ne kadar da cok yalan atılmıs  bı de bu kısıler multı ızınlı  nasıl bır ıs se zamanında alp de demıstı bı kac kısıyı  oturup konustugumuz bı gun  mıltı  ızınler yanlıs  fake destekten baska bır sey olmuyor ne yazıkkı kurunu yanında yas da yanıcak ama multı kaldırılmalı . multı ol gold uye ol at kostur Kahkaha  bu duzen kalktı gorunuyor tskler. inş. daha temız bır oyun olucagını dusunuyorum. donem sonunda son gecede gorulcek oyun ne kadar temızlenmıs Kahkaha

# 27 BüYüK Selçuklu DEv.
USKO olympiya 59 lwl   rabdor+7 toto +7 doll +7 saphıre rıng+3 ruby erıg +3 doll+7  sash of belt warrır pendant  undy set+7 mp recerıng  daha da yazıcam ama aklımda yok     klan G1

2009 yepyeni bir yıl olucak Sırıtan
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.053 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu