Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #45 : 07 Ağustos 2008, 10:38:06 » |
|
ya ben anlatamıyorum galiba hıcbıse dısardan göründüğü gibi değil ! bence seyfi abi (20) bu oyunda küfür etmeyi en cok hakeden kişidir... adama l5 de denmeyen kalmamıştı! fakeci bugcu  sonra gercek ortaya çıkınca kuru bi özürle geçiştirdiler. adamın o kadar üstüne gidildi yazdığı post sayısına bak! iftiralara karşın sessizliğini korumuş. varsın giderken küfür etsin. Burdan ona hiçbi küfür edilmedi ancak. Nereden edildiyse ordan ederseniz daha sağlıklı olur.
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #46 : 07 Ağustos 2008, 12:39:53 » |
|
tartışma çıkarmıycam bu sözü bir düşünün fake fake diye o kadar millete bağırdınız ama ilk kendi içinizi temizlemediniz. yani etrafa çok temiziz imajını verdiniz sonuç ortada neyse kavga amaçlı değil medeni bir insan gibi bir fikir ortaya attım
sen fake hakkında konuscak enson insansın .. sen önce bi aynaya bakk .. arın bi .. sonra bi rapini dinne kendine gel .. senin gibilerle muhatap bile olmaız biz ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
netlord
Muttefik
___TRAmp___
|
 |
« Yanıtla #47 : 07 Ağustos 2008, 12:42:22 » |
|
sen fake hakkında konuscak enson insansın .. sen önce bi aynaya bakk .. arın bi .. sonra bi rapini dinne kendine gel .. senin gibilerle muhatap bile olmaız biz ..
Dooru dion imperius forumda adında faketen en fazla bahsedilen kişi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2008, 12:48:27 Gönderen: netlord »
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #48 : 07 Ağustos 2008, 12:43:28 » |
|
Burdan ona hiçbi küfür edilmedi ancak. Nereden edildiyse ordan ederseniz daha sağlıklı olur.
simdi size yeni bi konu dogdu die mutlusunuzdur .. amacınız bu deilmiydi zaten .. farklı olan insanları kendinize benzetmek .. devam edin .. mutlu olun .. günün en karanlık anı .. safaktan öncedir .. sabredin biraz .. gene özürler duyucaz burdan ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
warland
|
 |
« Yanıtla #49 : 07 Ağustos 2008, 12:44:22 » |
|
ya deget kendi konuna kaç gündür susuyorum size özel konu da açılmış git orda belirt rap dinlemediğini. içine edildi forumun benimde hatalarım oldu sacma postlarım ama sizin son 1-2 günde yaptıklarınız mide bulandırıcı ya  (netlorda)
|
|
|
|
|
|
! A.é.G ! RhodoSsS
 ...Ya biterse Yalansa bütün sözlerin Ah bir inansam güvensem sana Son bulsa kötü düşlerim...
|
|
|
netlord
Muttefik
___TRAmp___
|
 |
« Yanıtla #50 : 07 Ağustos 2008, 12:48:49 » |
|
ya deget kendi konuna kaç gündür susuyorum size özel konu da açılmış git orda belirt rap dinlemediğini. içine edildi forumun benimde hatalarım oldu sacma postlarım ama sizin son 1-2 günde yaptıklarınız mide bulandırıcı ya  (netlorda) şimdi mutLu oLdun mu düzeLTTim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #51 : 07 Ağustos 2008, 13:22:44 » |
|
simdi size yeni bi konu dogdu die mutlusunuzdur .. amacınız bu deilmiydi zaten .. farklı olan insanları kendinize benzetmek .. devam edin .. mutlu olun ..
günün en karanlık anı .. safaktan öncedir .. sabredin biraz .. gene özürler duyucaz burdan ..
Ben anlamadım abi ama istiyosan özür dileyeyim ?
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
|
imperiussss
|
 |
« Yanıtla #52 : 07 Ağustos 2008, 14:20:10 » |
|
tartışma çıkarmıycam bu sözü bir düşününfake fake diye o kadar millete bağırdınız ama ilk kendi içinizi temizlemediniz. yani etrafa çok temiziz imajını verdiniz sonuç ortada neyse kavga amaçlı değil medeni bir insan gibi bir fikir ortaya attımoku şunu baştan anlama kıtlığın var heralde
+fake konusunda en son sen konuşursun demişsin.1 dönem 2 ülke kullandım ve şimdide bıraktım.seni de ilgilendirmez.Fakem varken Millete iftira atmıyordum şimdi fakem yok konuşabilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #53 : 07 Ağustos 2008, 14:48:59 » |
|
tartışma çıkarmıycam bu sözü bir düşününfake fake diye o kadar millete bağırdınız ama ilk kendi içinizi temizlemediniz. yani etrafa çok temiziz imajını verdiniz sonuç ortada neyse kavga amaçlı değil medeni bir insan gibi bir fikir ortaya attımoku şunu baştan anlama kıtlığın var heralde
+fake konusunda en son sen konuşursun demişsin.1 dönem 2 ülke kullandım ve şimdide bıraktım.seni de ilgilendirmez.Fakem varken Millete iftira atmıyordum şimdi fakem yok konuşabilirim  oldu cnm .. konus ozmn .. ama genelde insanlar daha önce kendisinin de yapmıs oldugu hatadan bahsedilirken .. öle ahkam kesmezler .. utanırlar .. susarlar .. yada daha dikattli konusurlar .. oraya tartısmak istemiorum yaz ama azına geleni söle .. bnde annama kıtlıgı varsa .. sende utanmazsın ozmn .. uzatma artık .. cümle alem bilio seni .. bu sayfadan uzak durmanızı rica edioruz .. fakesiz barıscıl arkadasım bnm ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahosan
Muttefik
Warchief
|
 |
« Yanıtla #54 : 07 Ağustos 2008, 15:07:52 » |
|
+fake konusunda en son sen konuşursun demişsin.1 dönem 2 ülke kullandım ve şimdide bıraktım.seni de ilgilendirmez.Fakem varken Millete iftira atmıyordum şimdi fakem yok konuşabilirim  Nasıl laf atmıyordun? Stormsa bir dünya laf ettin. Sürü dedin vs. vs. Canerin gazına gelip. Sonra North a giricem diye tükürdüklerini yaladın. Sen daha North la kavga etmeden biliyorduk senin o muhabbet için girdiğini ama bi$ey demedik gir oyna kopma oyundan diye.
|
|
|
|
|
|
Living is easy with eyes closed..
|
|
|
24
Muttefik
- 21 -
|
 |
« Yanıtla #55 : 09 Ağustos 2008, 22:52:22 » |
|
Vurun Kahpe'ye Çok GüzeL. Bireysel Yapılan Bir Kaç Hata Klana MaL EdiLemeZ . Bu saatten Sonra Kimseye Laf Düşmez. Herkes Haddini Bilsin. Kimse Burda Fake i Savunmuyor . Asla Fake Üzerinden Siyaset yapmadık . LAfım Adam Olana . Bir Ülke İsmini Sarartmak Kadar Kolay Bişey Yok .
|
|
|
|
|
|
21 Kısa ve Öz
Delikanlı Büyücülere Yiyecek Satılır. [100 m az Satmıyorum]
|
|
|
Bombacı_MülayiM
Muttefik
Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR
|
 |
« Yanıtla #56 : 10 Ağustos 2008, 22:48:39 » |
|
az laf cok iş...
|
|
|
|
|
|
!!İntik@M!!
Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM
Forever 21 klanı yeni başkanı...
|
|
|
He-Man
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #57 : 13 Ağustos 2008, 02:29:05 » |
|
zuhahah adamım kadır de burdaymıs 
|
|
|
|
|
|
MaNiacsS''
|
|
|
|
imperiussss
|
 |
« Yanıtla #58 : 13 Ağustos 2008, 10:25:15 » |
|
21'in yeni başkanı kadirmiş. Valla takdir ettim 21'i süper bir başkan seçmişler. 21'e çok katkısı olucağını düşünüyorum. başarılar kadirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #59 : 13 Ağustos 2008, 10:29:14 » |
|
wowww hadı bakalım hayırlısı olsun
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
|