ovacıklı
Muttefik
LEONİD@S *SON*
|
 |
« Yanıtla #45 : 05 Ağustos 2008, 18:51:40 » |
|
biri sincan mı dedi... bölmek istemem konuyla ilgili değilim ama sincan kelimesi duyunca atladım kusura bakmayın... 
|
|
|
|
|
|
Yıkım: 2
...cogito ergo sum...
|
|
|
24
Muttefik
- 21 -
|
 |
« Yanıtla #46 : 05 Ağustos 2008, 21:39:36 » |
|
1.Ordu Komutanı Orgenaral Caner Paşa ERGENEKON'La Bağlantınız varmış Bu Süreçte Sinan Aygün, Güler Kömürcü, MUSTAFA BALBAYi ve UFUK BÜYÜKÇELEBİ ile Aynı havayı Tenefüs ettiğiniz ve Gözaltı Sürecini beraber Geçirdiğiniz Gazetelere yansıdı
|
|
|
|
|
|
21 Kısa ve Öz
Delikanlı Büyücülere Yiyecek Satılır. [100 m az Satmıyorum]
|
|
|
CanerPaşaYıllarSonra
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #47 : 05 Ağustos 2008, 22:13:51 » |
|
Arkadaşlar benim ülkem yok eskiler tarih olmuştur başkası almıştır noyu bilemiyorum. Rafael diye ingilizce bir isim almayacağım zaten herkes bilir birde zaten bu rafael nortthtan birimiydi hatırladığım öyle bişey eski oyuncu olması lazım demekki ülke nomu almıştır yazık arkadaşada benim diye şimdi iki katı dalıyorlardır hahaha  Ergenekonla ilgili söylemler söz konusu canım kardeşim ama gördüğün gibi burdayım dimdik ayaktayım. Vatan millet için yüreğimizde bağrımızda dinmez bir ateş var bu ateşin körüklediği efsanelerde olmuştur, operasyonlarımız, yürüttüğümüz faaliyetlerde illaki olmuştur vatanın huzuru için ama herhangi bir yasadışı olayımız yoktur. Basın açıklamalarımda da sürekli açıklıyorum bunları bizim için herşey söylenebilir ismimiz, tanıdığımız makam illa ki değişik konulara malzeme yapılabilir ama şunu bilmeli ki kamuoyu biz bizi biliriz siz sizi bilirsiniz. Biz bizi bildikçe siz sizi bilirsiniz. Sizi bir biliriz bizi siz bilmezsiniz gibi gibi gerisi teferruat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Junıor Teğmen
|
 |
« Yanıtla #48 : 05 Ağustos 2008, 22:55:45 » |
|
Paşam paşam yine ben yine ben napıyorsun D:D:D
YTaw ben kacırmısım bu oayı bır el atsan da eccuk ders cıkarsa genclık paşaların paşşaso cnerpaşam
BiZZAT KENDI YAZINIZDIR..ALINTIDIR .:d
Nasıl efsane oldum - Nasıl efsane olunur ile ilgili açıklamalarımı
34 numaraları CanerPaşa-KörTestereOperasyonu isimli ülkemin profilinden öğrenebileceksiniz. Tüm detaylarını okuyacaksınız.
Tüm sırlarıyla açıklıyorum şok bilgiler profilimde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizilelma_RETURN
|
 |
« Yanıtla #49 : 06 Ağustos 2008, 00:07:12 » |
|
bende sincanlıyım  haftasonları tandoğanda ankara gücü lokalinde yim buluşmak görüşmek isteyen olursa  11 sene sincanda oturduk..şimdi ailem elvankentte ama ben eskişehirdeyim 
|
|
|
|
|
|
Şu çeşmeye bak su içecek tası yok, Kırma kimsenin kalbini, Yapacak ustası yok!!!!
|
|
|
|
_cernstorm_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #50 : 06 Ağustos 2008, 00:09:24 » |
|
sincanlı olmak ayrı bi iş canıııım  bi sincan bi yenidoğan yeni doğan dedim ali atlıyacak şimdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CanerPaşaYıllarSonra
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #51 : 06 Ağustos 2008, 01:40:52 » |
|
Sincanlılarıda bu başlık altında derneğe kavuşturdum valla bir bunu başarmadığım kaldıydı  Sincanlılar gidin konu başlığı açın kendinize orda takılın lo kırahathaneye çevirdiniz forum başlığımı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SowaLye
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #53 : 06 Ağustos 2008, 09:29:10 » |
|
Canerpaşa Hoşgeldin tekrardan paşa ların çakma paşası :DD:: =)))) hadi söyle bi türküde parçala bizi geçen gün seni camfrong da gördüm paşa yüz ifadenden ne yaptığını kimi kurtarmaya çalıştıını yoksa stratejik plan mı yapıyordun onu anlayalamadım :=)):DD:  ama yüzün baya bi gergindi hadi uykusuz gecelerde camfrongda planların la seni baş başa bırakıyorum D:D =))) bana sen ne yapıyordun oralarda die soru sorma hava almaya gelmiştim:DD: 
|
|
|
|
|
|
SeS Yok Seda Yok Ansızın Çarpacam....
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #54 : 06 Ağustos 2008, 13:31:31 » |
|
34 Numaralı LaRafaeL Canerpaşamsa Oyunu Bırakırım yazık olur paşaya Çünkü Bir Paşaların Paşasının Tabelada Olması gerekir bu küçük nedenim
Büyük Nedenime Gelirse
Türk Komandalarının Başı Paşamız İRON MAİDEN Dinleyemez!! Yakışmaz!!
uctun lean ayakların yere bassın .. her tarz müzigi dinleen sen deilmiydin .. pasa da dinner .. proföser de .. coban da .. seni nie baglasın ki bu!
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
imperiussss
|
 |
« Yanıtla #55 : 06 Ağustos 2008, 13:37:09 » |
|
sen anlamazsın devam et
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeristan
STORMS
Muttefik
STORMSLAR BAŞA BELA
|
 |
« Yanıtla #56 : 06 Ağustos 2008, 14:41:09 » |
|
forumlara tekrardan hoşgeldin caner.
|
|
|
|
|
|
storms başa bela
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #57 : 06 Ağustos 2008, 15:19:46 » |
|
OooOOooOOOooOOOooOO caneer  biliyosun sana hiç paşam demedim demiycemde  ama sen halkın paşasısın yahu. hoşgeldin. hadi bide paşa klanını kurda tam olsun. Özlemiştim 
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
CanerPaşaYıllarSonra
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #58 : 06 Ağustos 2008, 15:50:23 » |
|
Hoşbulduk arkadaşlar. İbrahim, Uğur, Hakan, Serkan, Cezmi diye baştan sona saymakla bitmez hepinize saygılar sevgiler yeniden. Klan kurmayı düşünmüyorum, oyuna dönmeyi düşünmüyorum öyle bir esti foruma döndüm gülme eksikliği yaşanıyormuş diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imperiussss
|