Arkadaşlar kısaca yanıt geçeyim hepinize mors alfabesiyle şu an savaş gemisinde askeri tatilimi yapıyorumda.
Birincisi bu gerçek Caner Paşamıdır diye sorunlara Allah razı olsun diyorum sağolasınız. Benim adıma kaç hesap açıp neler neler yazdılar küfür etmişler filan hiç birinden haberim yok. Bir kız kılıklı velet vardı ona ülke profilime tahrik edici yazı yazdığı için sövmüştüm onun dışındakiler hep düzmece beni banlatmak için oyunlar işte.
Yine yapacaklardır yaparlar modlardan gerekli üst düzey sistemin korumanın alınmasını istiyorum.
Düşmanlarımı kucaklıyorum

hainleri zalimleri sil baştan ayıklayacağım. Bu oyunu güzelleştirme adına üstümüze düşen görevleri yapmamız lazım diye hafiften bir geldim kolaçan ediyorum bakalım bir haksızlık hile riya var mı diye. Biz efsanelere de bu düşer vatan hizmeti...
Cezmi Paşa dediklerini idrak ettim, özümsedim, ruhuma işledim ve şu sonucu çıkardım. Başkanlar beleş toprakla çıkıyorlar dediğine göre bu başkanlar örnek alınan, müttefik tarihinde belirgin hizmetleri olan, saygı duyulan, sözü geçen kişiler değil demekki. Bunlar başkan görünen nelduğu belirsiz tiplemelerdir kanımca. Bu tipitip şahıslara siz eskiler olarak oyunu öğretmeli, anlamak istemiyorlarsa dikta etmeli, ifşa etmeli, empoze etmeli, etmelide etmelisiniz... Sözle anlamıyorlarsa bir gece operasyonlarsınız yıkarsınız gider. Bu boş toprak işlerine girenlerden 2-3 ünün kellesi alınsa oyunda görün bakalım bunu yapanlar nasıl ders alıyorlar.
Bu oyunda ben şunu istemiyorum beyler! Biri giriyor tabelaya kendi kendine tezgah kurup çıkıyor ilk 3 günde birinciliğe. Sonra dayıyor sırtını toprak linkine falan filandı alıyor başını gidiyor. Orda kimseye dalmadan kendi kendine ezik bir şekilde puanıyla bekliyor. Bu hep süregelen gelenek oldu yaw beyler bu oyunda birinci olmakmı önemli savaşmak keyif almak birilerinin canına okumak mı. Nasıl bir insan bünyesidir ki bu oturur bütün gün ülkesine bakar, aa dalamadılar aa şöyle böyle hesap makinesiyle azar azar işler çevirir.
Bu oyunda birinci olanları kim hatırlıyor Allah aşkına?
Şöyle bir düşünün ben birinci oldum diye mi efsaneler tablosunda yer aldım, baburs birinci oldu diyemi o listede?(kaç kere yıktık oynadığımız dönem) said birinci oluyor diyemi efsane oldu sizce? ve diğerleri binboanlar, asi1kuheylanlar, senatenler, octolar, aperionlar, triogivialar, spartakusler, bombacı mülayimler falan filan.
Önce şunu belirleyelim bu oyundaki başarı nedir kimi başarı madalyasıyla tebrik edeceğiz önce bunu sergileyelim.
BEN DİYORUM Kİ MASTURBASYONEL FAALİYETLERLE ÜLKESİNİ BİR YERLERE GETİRENLER KENDİ KENDİNİ KANDIRSIN KİMSE TAKDİR VE TEBRİK ETMESİN. VE OYUNUN GERÇEK KAHRAMANLARINI BIRAKALIM YİNE MÜTTEFİK TARİHİNİN YIKILMAZ HAYSİYETİ SEÇSİN...
Keyfi derdi olan marco paşaya beyler, böyle dertleri olanlara Caner Paşa burada beklemede. Sözlerim nasihatten öte bir diktatörün düşünceleridir. Söz uçar, yazı kalır... Okuyun bol bol...