Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
03 Aralık 2008, 09:33:32 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şikayet Dinleme Makamı  (Okunma Sayısı 1016 defa)
imperiussss
Muttefik
*

M3taLicH

12345678 sT.Kripton@hotmail.com bilenbilir bunudabilenbilir
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : 05 Ağustos 2008, 12:31:56 »

Alıntı
süpersin cezmi full devam hiç bir zaman senin seviyene inmedim bundan sonrada inmeye niyetim yok.

Yuh Yani Bulaştı Bulaştı Şimdi Duygu Sömürüsü Yapıyor Ayıp Nan yaşından Utan

Alıntı
hiç bir zaman sana kötü bişey sölemedim sölememde o lafı eden sendin msn de engelledim diyorsun bide ben seni çoktan sildim. zuhahaha harbiden çocukmuşsunya.bidaha sana cevap yazarsam adam değilim istediğini yaz çiz s..çta b..okunla oyna bundan sonra okey.hadi bys

Msnde Engelledim Beni Yıktığınız Gün Engelini Açıp Mutlu Olun Nan dedim Yine Engelledim Yalancı shey
Bir Daha Sana cevap Yazarsam Diyor Adamda beyin Varmı diye şüphe etmeye başladım adam çamurları atıyor atıyor etrafa ağlanıyor korkak şey
Özenti İhtiyar Bys Yazıyor

[ GHOSTBUSTER (#57458) ]

WeDaT
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

DüN VaRdıM , Bu GüN VaRıM , YaRıN Da oLaCaĞıM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 05 Ağustos 2008, 12:39:18 »

pasanın bolumu dagıtmayın arkadaslar gelırse herkesı topa tutar Kahkaha  pasa duy sesımı  3 deyınce cık pıyasaya

# 27 BüYüK Selçuklu DEv.
USKO olympiya 59 lwl   rabdor+7 toto +7 doll +7 saphıre rıng+3 ruby erıg +3 doll+7  sash of belt warrır pendant  undy set+7 mp recerıng  daha da yazıcam ama aklımda yok     klan G1

2009 yepyeni bir yıl olucak Sırıtan
Junıor Teğmen
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #32 : 05 Ağustos 2008, 16:57:42 »

Lan impe ile yokedici defolun gıdın su topıcten yaa..
Adam akıllı muhabbet ettırmıyorsunuz adama hayret bısey yaa..
Kardesım yasını kac sıızn yaa manyakmısını nesınız ?

BIzene lan sızın kısısel sorunlarında ak

Alla alla hala devam edıyorlar yaa burda paşam yazı acmıs gecenın bır vaktı yorum yapmısınız kaynatmısız..

Ortalıgın aaa.... k..... sunuz yaa.Deli oldum yaaa çekin gidin mahalle karısı gıbı didişiyonuz ..yazmayın lan su topıc e.sınır oldum yaaw
CanerPaşaYıllarSonra
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : 05 Ağustos 2008, 17:32:13 »

Arkadaşlar kısaca yanıt geçeyim hepinize mors alfabesiyle şu an savaş gemisinde askeri tatilimi yapıyorumda.

Birincisi bu gerçek Caner Paşamıdır diye sorunlara Allah razı olsun diyorum sağolasınız. Benim adıma kaç hesap açıp neler neler yazdılar küfür etmişler filan hiç birinden haberim yok. Bir kız kılıklı velet vardı ona ülke profilime tahrik edici yazı yazdığı için sövmüştüm onun dışındakiler hep düzmece beni banlatmak için oyunlar işte.

Yine yapacaklardır yaparlar modlardan gerekli üst düzey sistemin korumanın alınmasını istiyorum.

Düşmanlarımı kucaklıyorum  Öpücük hainleri zalimleri sil baştan ayıklayacağım. Bu oyunu güzelleştirme adına üstümüze düşen görevleri yapmamız lazım diye hafiften bir geldim kolaçan ediyorum bakalım bir haksızlık hile riya var mı diye. Biz efsanelere de bu düşer vatan hizmeti...

Cezmi Paşa dediklerini idrak ettim, özümsedim, ruhuma işledim ve şu sonucu çıkardım. Başkanlar beleş toprakla çıkıyorlar dediğine göre bu başkanlar örnek alınan, müttefik tarihinde belirgin hizmetleri olan, saygı duyulan, sözü geçen kişiler değil demekki. Bunlar başkan görünen nelduğu belirsiz tiplemelerdir kanımca. Bu tipitip şahıslara siz eskiler olarak oyunu öğretmeli, anlamak istemiyorlarsa dikta etmeli, ifşa etmeli, empoze etmeli, etmelide etmelisiniz... Sözle anlamıyorlarsa bir gece operasyonlarsınız yıkarsınız gider. Bu boş toprak işlerine girenlerden 2-3 ünün kellesi alınsa oyunda görün bakalım bunu yapanlar nasıl ders alıyorlar.

Bu oyunda ben şunu istemiyorum beyler! Biri giriyor tabelaya kendi kendine tezgah kurup çıkıyor ilk 3 günde birinciliğe. Sonra dayıyor sırtını toprak linkine falan filandı alıyor başını gidiyor. Orda kimseye dalmadan kendi kendine ezik bir şekilde puanıyla bekliyor. Bu hep süregelen gelenek oldu yaw beyler bu oyunda birinci olmakmı önemli savaşmak keyif almak birilerinin canına okumak mı. Nasıl bir insan bünyesidir ki bu oturur bütün gün ülkesine bakar, aa dalamadılar aa şöyle böyle hesap makinesiyle azar azar işler çevirir.

Bu oyunda birinci olanları kim hatırlıyor Allah aşkına?

Şöyle bir düşünün ben birinci oldum diye mi efsaneler tablosunda yer aldım, baburs birinci oldu diyemi o listede?(kaç kere yıktık oynadığımız dönem) said birinci oluyor diyemi efsane oldu sizce? ve diğerleri binboanlar, asi1kuheylanlar, senatenler, octolar, aperionlar, triogivialar, spartakusler, bombacı mülayimler falan filan.

Önce şunu belirleyelim bu oyundaki başarı nedir kimi başarı madalyasıyla tebrik edeceğiz önce bunu sergileyelim.

BEN DİYORUM Kİ MASTURBASYONEL FAALİYETLERLE ÜLKESİNİ BİR YERLERE GETİRENLER KENDİ KENDİNİ KANDIRSIN KİMSE TAKDİR VE TEBRİK ETMESİN. VE OYUNUN GERÇEK KAHRAMANLARINI BIRAKALIM YİNE MÜTTEFİK TARİHİNİN YIKILMAZ HAYSİYETİ SEÇSİN...

Keyfi derdi olan marco paşaya beyler,  böyle dertleri olanlara Caner Paşa burada beklemede. Sözlerim nasihatten öte bir diktatörün düşünceleridir. Söz uçar, yazı kalır... Okuyun bol bol...  Sırıtan
yokedici
Muttefik

yokedici_mustafa@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 05 Ağustos 2008, 18:01:53 »

Arkadaşlar kısaca yanıt geçeyim hepinize mors alfabesiyle şu an savaş gemisinde askeri tatilimi yapıyorumda.

Birincisi bu gerçek Caner Paşamıdır diye sorunlara Allah razı olsun diyorum sağolasınız. Benim adıma kaç hesap açıp neler neler yazdılar küfür etmişler filan hiç birinden haberim yok. Bir kız kılıklı velet vardı ona ülke profilime tahrik edici yazı yazdığı için sövmüştüm onun dışındakiler hep düzmece beni banlatmak için oyunlar işte.

Yine yapacaklardır yaparlar modlardan gerekli üst düzey sistemin korumanın alınmasını istiyorum.

Düşmanlarımı kucaklıyorum  Öpücük hainleri zalimleri sil baştan ayıklayacağım. Bu oyunu güzelleştirme adına üstümüze düşen görevleri yapmamız lazım diye hafiften bir geldim kolaçan ediyorum bakalım bir haksızlık hile riya var mı diye. Biz efsanelere de bu düşer vatan hizmeti...

Cezmi Paşa dediklerini idrak ettim, özümsedim, ruhuma işledim ve şu sonucu çıkardım. Başkanlar beleş toprakla çıkıyorlar dediğine göre bu başkanlar örnek alınan, müttefik tarihinde belirgin hizmetleri olan, saygı duyulan, sözü geçen kişiler değil demekki. Bunlar başkan görünen nelduğu belirsiz tiplemelerdir kanımca. Bu tipitip şahıslara siz eskiler olarak oyunu öğretmeli, anlamak istemiyorlarsa dikta etmeli, ifşa etmeli, empoze etmeli, etmelide etmelisiniz... Sözle anlamıyorlarsa bir gece operasyonlarsınız yıkarsınız gider. Bu boş toprak işlerine girenlerden 2-3 ünün kellesi alınsa oyunda görün bakalım bunu yapanlar nasıl ders alıyorlar.

Bu oyunda ben şunu istemiyorum beyler! Biri giriyor tabelaya kendi kendine tezgah kurup çıkıyor ilk 3 günde birinciliğe. Sonra dayıyor sırtını toprak linkine falan filandı alıyor başını gidiyor. Orda kimseye dalmadan kendi kendine ezik bir şekilde puanıyla bekliyor. Bu hep süregelen gelenek oldu yaw beyler bu oyunda birinci olmakmı önemli savaşmak keyif almak birilerinin canına okumak mı. Nasıl bir insan bünyesidir ki bu oturur bütün gün ülkesine bakar, aa dalamadılar aa şöyle böyle hesap makinesiyle azar azar işler çevirir.

Bu oyunda birinci olanları kim hatırlıyor Allah aşkına?

Şöyle bir düşünün ben birinci oldum diye mi efsaneler tablosunda yer aldım, baburs birinci oldu diyemi o listede?(kaç kere yıktık oynadığımız dönem) said birinci oluyor diyemi efsane oldu sizce? ve diğerleri binboanlar, asi1kuheylanlar, senatenler, octolar, aperionlar, triogivialar, spartakusler, bombacı mülayimler falan filan.

Önce şunu belirleyelim bu oyundaki başarı nedir kimi başarı madalyasıyla tebrik edeceğiz önce bunu sergileyelim.

BEN DİYORUM Kİ MASTURBASYONEL FAALİYETLERLE ÜLKESİNİ BİR YERLERE GETİRENLER KENDİ KENDİNİ KANDIRSIN KİMSE TAKDİR VE TEBRİK ETMESİN. VE OYUNUN GERÇEK KAHRAMANLARINI BIRAKALIM YİNE MÜTTEFİK TARİHİNİN YIKILMAZ HAYSİYETİ SEÇSİN...

Keyfi derdi olan marco paşaya beyler,  böyle dertleri olanlara Caner Paşa burada beklemede. Sözlerim nasihatten öte bir diktatörün düşünceleridir. Söz uçar, yazı kalır... Okuyun bol bol...  Sırıtan

caner kardeş eger o senin adından küfür edenler sen değilde başkasıysa kusuruma bakma..

Lan impe ile yokedici defolun gıdın su topıcten yaa..
Adam akıllı muhabbet ettırmıyorsunuz adama hayret bısey yaa..
Kardesım yasını kac sıızn yaa manyakmısını nesınız ?

BIzene lan sızın kısısel sorunlarında ak

Alla alla hala devam edıyorlar yaa burda paşam yazı acmıs gecenın bır vaktı yorum yapmısınız kaynatmısız..

Ortalıgın aaa.... k..... sunuz yaa.Deli oldum yaaa çekin gidin mahalle karısı gıbı didişiyonuz ..yazmayın lan su topıc e.sınır oldum yaaw

bize diyeceğine ilk önce git kendin konuşmayı öğrende gel KOÇUM... Dil çıkaran
neyse tekrardan özür diliyorum anlamadın galiba özürümü konuyu bozdduğum için özür dilerim.

adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem.
basit kişilerle polemiğe girmem.
bazı yanlışları asla affetmem.
tutkularım vardır vazgeçmem.
bazen çok severim ama söylemem.
HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
Junıor Teğmen
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #35 : 05 Ağustos 2008, 18:16:19 »

Yaa seviyesi belirli omayan hadi bas git yaa.

Su forumunu tadını eski seviyeye getirelim ,şenlik olsun muhabbet donsun dıye ugrasıyoruz..

Hala o level atlyamamıs beyıncık ıle sogancık arasında sıkısmıs beynınız aglıyamıyor.

Gecenın bır vaktınde gırıyoruz gırgır samata olsun..Ama halaa yası kucuk, capsız dedıgın adamlarla it dalaşına gırıyosun..

Hadi işine bak bilader forumunda suyunu cıkardınız beaa..her bulaştığında topicte muhabbeti bok etmişsin..(BİR BAK SOYLE YAZDIGIN YAZILARA )

Adamı çileden çıkarıyorsunuz yaa..Benım sevıyem sıze uygun degıl dıyorsan yazma bilader..Git arşiv bölümünde takıl eski yazıları fln oku

Hayret bişey yaa şu oyuna döndüğümüze pişman ediyorsunuz adamı..
yokedici
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 05 Ağustos 2008, 18:21:49 »

ben nederim sen nedersin yaw sen geldin ya herşey eski haline döner artık ok.hadi bys.

CanerPaşaYıllarSonra
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : 05 Ağustos 2008, 18:22:47 »

Yokedici ne kusuru eyvallah. Ya dönem dönem sadece ben değil kimlere kimlere ne oyunlar oynandı. Komedi diyip geçmek istiyoruz ama işte bu küfür olayı yakışmıyor. Valla ben profilden ettim mi ettim yalan yok ama o kektirme bana zaten küfür etmem için tezgah bir mesaj yazmıştı yani oyuna geldiğimi sandılar ama ben oyuna geldiğimi bile bile bir güzel küfrettim ama forumda değil ülkemden. Sonrada oyunu bıraktım zaten banlandımmı hatırlamıyorum bile hiç bakmadım. O sıra adımla birşeyler yazılmış ama valla hiç ilgilenmedimde uğraş uğraş bitmez neticede.

Sağolasın aydınlatmama katkıda bulunduğun için.

TEĞMEN DOSTUM İYİSİN GÜZELSİN GÜLDÜRÜYORSUN BİZİ FİLANDA AGRESİFLİK İYİ DEĞİL YA ARKADAŞLAR BİRŞEYLERİ SORUYOR ARAŞTIRIYOR DALGA GEÇİYORSUNUZ FALAN FİLAN MAKARAMIZDAYIZ DA BÖYLE KÜÇÜMSEME ARKADAŞLARI ESKİ YENİ AYRIMI YAPMA LÜTFEN. HEPİMİZ AYNI YARADANIN KULLARIYIZ. YOKEDİCİDE ÖBÜR ARKADAŞTA BİRŞEYLERİ PAYLAŞSIN FİKİR AYRIMI YAŞASIN FİKREN BİRLEŞSİN BUNLAR GÜZEL ŞEYLER. BİRAZ ANLAYIŞ LÜTFEN SEVİYESİZLİKLERİ OLURSA ZATEN MODLAR UYARIR BOŞVER SEN RAHATINA BAK YA. ASKER RAHAT!  Sırıtan
yokedici
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 05 Ağustos 2008, 18:28:35 »

Yokedici ne kusuru eyvallah. Ya dönem dönem sadece ben değil kimlere kimlere ne oyunlar oynandı. Komedi diyip geçmek istiyoruz ama işte bu küfür olayı yakışmıyor. Valla ben profilden ettim mi ettim yalan yok ama o kektirme bana zaten küfür etmem için tezgah bir mesaj yazmıştı yani oyuna geldiğimi sandılar ama ben oyuna geldiğimi bile bile bir güzel küfrettim ama forumda değil ülkemden. Sonrada oyunu bıraktım zaten banlandımmı hatırlamıyorum bile hiç bakmadım. O sıra adımla birşeyler yazılmış ama valla hiç ilgilenmedimde uğraş uğraş bitmez neticede.

Sağolasın aydınlatmama katkıda bulunduğun için.

TEĞMEN DOSTUM İYİSİN GÜZELSİN GÜLDÜRÜYORSUN BİZİ FİLANDA AGRESİFLİK İYİ DEĞİL YA ARKADAŞLAR BİRŞEYLERİ SORUYOR ARAŞTIRIYOR DALGA GEÇİYORSUNUZ FALAN FİLAN MAKARAMIZDAYIZ DA BÖYLE KÜÇÜMSEME ARKADAŞLARI ESKİ YENİ AYRIMI YAPMA LÜTFEN. HEPİMİZ AYNI YARADANIN KULLARIYIZ. YOKEDİCİDE ÖBÜR ARKADAŞTA BİRŞEYLERİ PAYLAŞSIN FİKİR AYRIMI YAŞASIN FİKREN BİRLEŞSİN BUNLAR GÜZEL ŞEYLER. BİRAZ ANLAYIŞ LÜTFEN SEVİYESİZLİKLERİ OLURSA ZATEN MODLAR UYARIR BOŞVER SEN RAHATINA BAK YA. ASKER RAHAT!  Sırıtan

bak işte bu benim deeee en eski düşmanda olsa sevdiğim caner paşa...
caner paşaaa ne diyo bu teğmen yaaa beni ezip duruyo ya bişey de şuna Dil çıkaran Dil çıkaran

Junıor Teğmen
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : 05 Ağustos 2008, 18:29:20 »

Paşm uzun zaman sonra gelmişssin  eee bizde gelmişiz bıraaz muhabbetın belını kıralım dedik yaa.

Ama olmaz kı bu aradaşlar hep boyle ..Su konuyle ne alakası var bunların kişisel sorunları..
Butun sorunlarla da sen ılgılenezmsın kı yaw.
Bılıyorum boyle olaylar için herzaman yanında nurı alço gazozu ve topitop bulunduruyorsun ama..  Sırıtan Sırıtan
Sana bırakmak ıstemedım yanı olmaz koskoca paşa böyle şeylerle uğraşamaz ki canım.

Ztn eşiniz harcamalarıla ilgili yüksek müttefik mahkemesınde davanız var . Karizmatik Kahkaha
Bu konu sizi bayagı yoruyordur ztn ..
Siz derdi olanlarınn dermanı ,güçsüzlerin güç dopingi CanerMan kurtar bizi bunlardan.. Göz kırpan Gülümseme

Yokedici sunu da soyelyeyım benım ezmeyle fln işim olmaz.. TEK AMACIM VAR SU FORUMDA BARI BIRAZ TAD ALALIM ,GIRGIR OLSUN STRES ATALIM,,SEVİYE OLSUN..
YOKSA BENIM KIMSEYLE SORUNUM YOK ,OLAMAZDA ARKADAŞIM..HERSEYIN BIR YERI VAR ZAMANI VAR..SIZ BASKA TOPICTE KONUSTUNUZDA BISEY MI DEDIK.
SADECE BIRAZ EMEGE SAYGI ,PAŞAMA SAYGI ,GECENIN BIR VAKTI KAFA PATLATANLARA SAYGI..ANLIYORMUSUN BENI ??

hEHEHa Kahkaha Kızılelma Elvankentte oturuyorum ...Eryaman optimum o dediğimde..aMA tatmıyle hayal urunuydu gercegı yansıtmıyor yanı iiş miş Allah korusun..auahUHA :d
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2008, 18:33:35 Gönderen: Junıor Teğmen » Logged
Kizilelma_RETURN
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 05 Ağustos 2008, 18:32:14 »

Okul bittikten sonra ek gelir olrak geceleri işe çıkıyorum..Genelde optimum u geçince 2.köprü altında takılıyoruz Karizmatik

hangi optimum bu:D

sincanlımısın eryamanlı mı?

Şu çeşmeye bak su içecek tası yok,
Kırma kimsenin kalbini, Yapacak ustası yok!!!!
yokedici
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : 05 Ağustos 2008, 18:37:13 »

Paşm uzun zaman sonra gelmişssin  eee bizde gelmişiz bıraaz muhabbetın belını kıralım dedik yaa.

Ama olmaz kı bu aradaşlar hep boyle ..Su konuyle ne alakası var bunların kişisel sorunları..
Butun sorunlarla da sen ılgılenezmsın kı yaw.
Bılıyorum boyle olaylar için herzaman yanında nurı alço gazozu ve topitop bulunduruyorsun ama..  Sırıtan Sırıtan
Sana bırakmak ıstemedım yanı olmaz koskoca paşa böyle şeylerle uğraşamaz ki canım.

Ztn eşiniz harcamalarıla ilgili yüksek müttefik mahkemesınde davanız var . Karizmatik Kahkaha
Bu konu sizi bayagı yoruyordur ztn ..
Siz derdi olanlarınn dermanı ,güçsüzlerin güç dopingi CanerMan kurtar bizi bunlardan.. Göz kırpan Gülümseme

Yokedici sunu da soyelyeyım benım ezmeyle fln işim olmaz.. TEK AMACIM VAR SU FORUMDA BARI BIRAZ TAD ALALIM ,GIRGIR OLSUN STRES ATALIM,,SEVİYE OLSUN..
YOKSA BENIM KIMSEYLE SORUNUM YOK ,OLAMAZDA ARKADAŞIM..HERSEYIN BIR YERI VAR ZAMANI VAR..SIZ BASKA TOPICTE KONUSTUNUZDA BISEY MI DEDIK.
SADECE BIRAZ EMEGE SAYGI ,PAŞAMA SAYGI ,GECENIN BIR VAKTI KAFA PATLATANLARA SAYGI..ANLIYORMUSUN BENI ??

eyvallah teğmen kardeş seni gayet iyi anlıyorum dikkat ettiysende çoğu konuya gırgırına yaklaşmışımdır ve kimseye karşı saygımı ve sevgimi bozmamşımdır.sen gelmiş bana diyorsunki hangi yazın iyi hepsi seviyesiz.bu forumdaki çoğu hatta bütün yazılarımı gırgır amaçlı yazıyorum bundan emin olabilirsin.he bu konuyu dağıttık biliyorum haklısında ve haklı olduğun içinde özür diledim sizden.ama senin gelip dediğin laflara bak bende bu laflarını anlamıyorum__!!

_cernstorm_
Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : 05 Ağustos 2008, 18:37:46 »

bende sincanlıyım Gülümseme
haftasonları tandoğanda ankara gücü lokalinde yim
buluşmak görüşmek isteyen olursa Kahkaha  Dil çıkaran
warland
Muttefik
*

JoKeR'

joker-stylee-@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #43 : 05 Ağustos 2008, 18:42:33 »

paşa senin ülken hacklenmemişmiydi. Ney
yoksa şemal daki 34 numaralı larafael senmisin? Kahkaha
meraktan soruyorum... Gülümseme

! A.é.G !
RhodoSsS

...Ya biterse
Yalansa bütün sözlerin
Ah bir inansam güvensem sana
Son bulsa kötü düşlerim...
imperiussss
Muttefik
*

M3taLicH

12345678 sT.Kripton@hotmail.com bilenbilir bunudabilenbilir
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #44 : 05 Ağustos 2008, 18:47:34 »

34 Numaralı LaRafaeL Canerpaşamsa Oyunu Bırakırım yazık olur paşaya
Çünkü Bir Paşaların Paşasının Tabelada Olması gerekir bu küçük nedenim

Büyük Nedenime Gelirse

Türk Komandalarının Başı Paşamız İRON MAİDEN Dinleyemez!! Yakışmaz!!

[ GHOSTBUSTER (#57458) ]

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.082 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu