Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
03 Aralık 2008, 09:28:21 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şikayet Dinleme Makamı  (Okunma Sayısı 1014 defa)
CanerPaşaYıllarSonra
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« : 05 Ağustos 2008, 02:28:10 »

Değerli silahtaşlarım oyundan uzak kalmam bağlamında oyun hakkında pek bir fikrim yok. Dönem ortasında olduğunuz fikri doğdu yazıları okuyunca evet bu açıdan zalimden yana derdi olan, haksızlığa itirazı olanlar buraya bana şikayetlerini iletsinler ben de konuların toplamında buna göre foruma adımımı atayım. Tekrar dönme aşamasında antreman olması açısından forumda zalimlere savaş açmaya niyet ettim. Muhafız strom gibi klanlar nasıllar düzeldiler mi yoksa eskisi gibi fakeleşiyorlarmı, zalimlik eden, mazlumu üzen, yenilere destek vereceğine köstek olanlar kimler gibi gibi konuları bana burdan iletin. Tüm veriler tarafımca bilgiye dönüştürülecek özümsenecek ve gereken yapılacaktır. 1.Ordu Komutanınız Orgeneral Caner Paşa cepheye inmeden stratejik ve psikolojik harbine burdan girişecek... Yetimin öksüzün hakkını yedirmeyecek güç birliklerine, ben siz onlar daima elele zalime karşı çıkacağız şerefim ve namusum üzerine and içerim. Hadi bakalım temiz bir cephe için el birliğiyle...

Yıllar önce kurmuş olduğum sistemim içinde gizli kimliklerle yer almaya devam eden özel komandolarım sizlerde bana burdan direk ulaşabilirsiniz. Dertlilerin dertdaşı, garibanın fukaranın yoldaşı Caner Paşa efsanesi başlıyor... (askeri az olan asker istemesin ülkem yok ok:)
Junıor Teğmen
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2008, 02:44:51 »

Caner paşam caner paşam...İyilerin dostu kötülerin azılı düşmanı.. Kahkaha Kahkaha

Yşa sen yaşa yaşa..Hoşgeldin paşaların paşası . KUrtar bızı bu zalımlerın elınde.. Karizmatik
Ar namus kalmadı artık..Yaşlıları maden ocaklarında
Genc yagız delıkanlıları tılsım taşı sattırmakta ,,kızları ise ulkelerını sağlını arttırmak ıcın demırcı de afiştelik yaptırıyorlar..

Yetişş kahramanımız bızım..Senın o guzelım anlaşılmayan ,,kendını hırpalayan ve hatta kavga boyutuna getirip zorla gasp a teşvik ettiren yazıların özleidk paşam. Sırıtan Sırıtan

Bu arada ergenekon iddanamesinde isminiz geçtiğini öğrendik hayırdır inş ?
Masaj salonlarında BBG -TÜLİN  ile çekilmiş trezillik boyutunda fotolarınız var.. Masum Dil çıkaran
Ayıptır paşam sıze hıc yakıstıramadım lutfen gençlere örnek tavrınızdan sapmayınız..
Yoksa bız sızsız ne yaparız
BaburSsS
Muttefik
*

148647034 leklek@leklek.com bılmem gog
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 05 Ağustos 2008, 03:30:39 »

1.Ordu Komutanı Orgenaral Caner Paşaya Hitaben
         Sayın Paşaların Paşası Caner Paşa
Satırlarıma Başlarken öncelikle ruhi bunalımda ve pskolojik çöküntüde Oldugumu belirtmek isterim...
16 yaşında bir gencim ve bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı. şimdiye kadar hangi kıza çıkma teklif ettimse reddedildim!
çok aşırı kız meraklısı değilim ama dışarı çıktığımda bir erkekle bir kızı yan yana görmek beni çıldırtıyor! derslerim çok iyi ama 6-7 zayıfı olan arkadaşlarımın, kız arkadaşlarının olması beni kızdırıyor. tamam belki biraz şişmanım ve boyum normalden biraz daha uzun, çok da yakışıklı değilim. Başımda saç yok ama çevremde güzel kızlarla çıkanlar da çok yakışıklı değil. sakın bana, kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanırlar, deme. onları güldürmeye de çalışıyorum ama sonuç yine aynı.. ne etmem gerekiyor Paşam.
        Birde Pasam bir maaruzatım olucaktı; prezervatif hamileliği önlediği gibi kızlık zarının da yırtılmasını önler mi?...cevabınızı bekliyorum.Esen Kalın.

Kalelerimin Hasar Aldığını Duyunca Kosup Yıkmaya Geldiniz, Ama Hayallerinizi ben yıktım..
Mahosan
Muttefik
*

Warchief

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 05 Ağustos 2008, 03:35:11 »

Bu Canerpa$a sözlerini de kesin bu yazdırttı abi  Kahkaha

Ho$ geldin pa$a özledik seni  Gülümseme

Living is easy with eyes closed..
Junıor Teğmen
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2008, 03:51:18 »

Caner paşam caner paşam...İyilerin dostu kötülerin azılı düşmanı.. Şaşırmış Sırıtan

Sizi yine rahatsız edeceğim ama benı bağışlayın..Ceza olarak 100 fırça darbesini kabul edıyrum Sırıtan Sırıtan Ama bunları diyemeden geçememm

Ben okumus ama okudugundan bır bok anlamamıs bır gencım ermeni veya turk olmam farketmez aynı bokun suyuyum aslında işissiz değilim ama bır işe yaradıgımda söylenemez..

Okul bittikten sonra ek gelir olrak geceleri işe çıkıyorum..Genelde optimum u geçince 2.köprü altında takılıyoruz Karizmatik

Bzı günler saatlerce bir sürü olayı entrikayı düşünüyorum,

Zamanımı muttefıkte nasıll olay cıkarırırm dıye dusunmeye harcıoyrum

Arada sırada gundem yaratıcak eylemler pesındeyım. pis işler yani senin sevdiğin turden discovery channel de çıkıyor hanı (Dirty Jobs) .puah:D

Ama ne yapayım bulasmısım bır kere bu yola .. nasıl mı yapıyorum bu işleri

Genelde  işte etrafa ipe sapa gelmeez dedikodular sacıyorum saten gaza gelmeyı seven bir milletiz zor olmuyor hani,

forumlarda,clanlarda, değişik msn adreslerinde  dolasıp edıorum bu işi artık meslek haline getirdim

Bazı geceler bu haltı yemeden uyuyamıyorum lanet olsun tatmın olmuyorum artkk dadmın et benı paşaaaaaaammmmm

ben bu hayattan nasıl kurtulucam caresi nedir ._?
Paşam beni bu işlerden kurtarsan kurtarsan sen kurtarırsın ya benü orduna al bu pis işlerden kurtar yardım et help me baby pls pls Kahkaha:D:D

Sorularımı tek tek yanıtlayın nolursunuz paşamm bu konu çok öenmli elniz dert görmesin.
Ayrıca bırde maruzatım vardı söylemekten utanıyorum  Utandım (orgazm ı yaşamak ve yaşatmak ile ilgili bnu da sonra konuşalım istersenız) Dil çıkaran Sırıtan Sırıtan Sırıtan

« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2008, 03:54:40 Gönderen: Junıor Teğmen » Logged
CanerPaşaYıllarSonra
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 05 Ağustos 2008, 04:21:03 »

İlk günden beklediğim tiyatral eylemler gerçekleşmiş hemen  Sırıtan Televoleciler yazmış hemen  Sırıtan Yaw arkadaşlar yıllar sonra dedim geldim ama siz hala büyümemişsiniz bücür yaramaz veletlik boyunuzu aşamamışsınız zaten babursu anladık tribal enfeksiyon geçiriyor beni görünce de bu junior teğmen nerden çıktı şimdi kimin fakeciği bu  Sırıtan Şikayet dinleme makamı başlığını değiştirip yarası olan gocunurları dinleme hatta dinlenme tesisleri diye başlık yapayım en iyisi  Sırıtan

Ben sizi asker edemedim ya ona kızıyorum kendime. ne diyeyim size şuraya alan açtım mazlumun derdini dinleyeyim dedim yine nerde kaşıntısı olan nerde müttefiğin kektirmesi olan varsa gelmiş yazmış. Gidin benim konu başlığımdan başka yerde afacanlıklarınızı sergileyin ciddi sorunları çözeceğim ben burda.  Kızgın

Cinsel sorunlarınızı oyun oynmaya başlarsam dala dala ülkenize çözerim birşeyciğiniz kalmaz ben daldım mı kendinize gelirsiniz kişiliğinize oturturum merak etmeyin kişiliğinizde oturur. Forumda sözle anlatılacak şeyler değil bunlar yok efendim prezarvatif kızlık zarını bozmayabilir miymiymiymiş  Sırıtan Boyun 2 metre aklın 2 cm lo baburs senin kızlık zarı dediğin atış poligonumda yok şöyle sıkarsam vururmuyum yok böyle nişan alırsam değdirirmiyim diye soruyorsun  Sırıtan Atış serbest koçero atış serbest vurursun bulursun birini üstüne alır ben vurdum der öğren bu işleri  Sırıtan

Benim gibi vip (very important person) bir paşayı bu tip gaydırı gubbak sorularla meşgul etmeyin bir daha ağzınıza biber sokarım valla terbiyeli olun müttefikte bayanlarda var...

Beni örnek alın kendinize, terbiyemle dövmeyim sizi  Şaşırmış
Junıor Teğmen
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 05 Ağustos 2008, 04:40:37 »

Paşam son günlerde çok sıkınılıtıyız ..
Derdimize derman sorularımıza cvp verecek bir ilah arıyorduk Masum
İmdadımıza yetiştin lütfen bzi engin bilgiler ile aydınlat..
Bende mazlum ve ezilmiş  ve hatta kullanılıp bir köşeye atılmış selpak parçası gıbıyım. Sırıtan Sırıtan
CanerPaşaYıllarSonra
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 05 Ağustos 2008, 04:43:04 »

Ses kesini lütfen güldürme beni  Sırıtan hoyt asker hazır ol  Kızgın
Junıor Teğmen
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : 05 Ağustos 2008, 04:58:49 »

Gülün paşam gülün nolurrr nolurrr !! Sırıtan Sırıtan Sıkmayın kendinizi

Bu arada ergenekon iddanamesinde isminiz geçtiğini öğrendik hayırdır inş ?
Masaj salonlarında BBG -TÜLİN  ile çekilmiş trezillik boyutunda fotolarınız var.. Masum Dil çıkaran
Ayıptır paşam sıze hıc yakıstıramadım lutfen gençlere örnek tavrınızdan sapmayınız..
Yoksa bız sızsız ne yaparız

Bu konuya ne diyorsunuz paşam dedıkodular aldı başını gıdıyor ??
imperiussss
Muttefik
*

M3taLicH

12345678 sT.Kripton@hotmail.com bilenbilir bunudabilenbilir
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : 05 Ağustos 2008, 08:51:03 »

paşam benim ciddi şikayetim var.
beleş toprak meselesi millet L1de toprak bulamazken 3-5 kişi(genelde klan başkanları) beleş topraklara dalıp yükseliyor bizde açlıktan kırılıyoruz  Ağlayan

[ GHOSTBUSTER (#57458) ]

yokedici
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

yokedici_mustafa@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 05 Ağustos 2008, 09:07:14 »

paşam benim ciddi şikayetim var.
beleş toprak meselesi millet L1de toprak bulamazken 3-5 kişi(genelde klan başkanları) beleş topraklara dalıp yükseliyor bizde açlıktan kırılıyoruz  Ağlayan

cezmi senin ülken yıkık birinci ligde 1.ligdeki toprak sıkıntısı seni nasıl etkiliyor anlamadım.

adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem.
basit kişilerle polemiğe girmem.
bazı yanlışları asla affetmem.
tutkularım vardır vazgeçmem.
bazen çok severim ama söylemem.
HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
imperiussss
Muttefik
*

M3taLicH

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2008, 09:12:04 »

sanane.

[ GHOSTBUSTER (#57458) ]

yokedici
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 05 Ağustos 2008, 09:17:53 »

nedemek babane  bende birinci ligde oynuyorum ve sen yıkıldıktan sonra diğer üğlkelerinden birini açıp 1.ligde oynamanı istemiyorum varmı ötesi.bide okadar delikanlı seref namus sözü vermiştin imperius tan başka diğer ülkelerimi açmayacam diye azıcık delikanlı olun uleeen yeter artık karşınızda saf yok.

imperiussss
Muttefik
*

M3taLicH

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : 05 Ağustos 2008, 09:19:22 »

kendi ülkemi açsam banlanırdım.
kendi ülkemi açmadığım için devam edebiliyorum
öptüm bye bir dahada cevap vermiyeceğim

[ GHOSTBUSTER (#57458) ]

yokedici
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 05 Ağustos 2008, 09:24:11 »

kaç tane ülke var sende bilader.millete laf atmadan önce kendi yaptıklarına bak ondan sonra gel burda msj at.şimdiye kadar yaptıklarını anlatırsam rezil olursun gerçi bilmeyen yoktur sanıyorum ama bir kaç olay yaşadım senle onları anlattırma bana.şimdi uza git.buyu sonrada delikanlı ol öle gel artisss.

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.073 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu