İlk günden beklediğim tiyatral eylemler gerçekleşmiş hemen

Televoleciler yazmış hemen

Yaw arkadaşlar yıllar sonra dedim geldim ama siz hala büyümemişsiniz bücür yaramaz veletlik boyunuzu aşamamışsınız zaten babursu anladık tribal enfeksiyon geçiriyor beni görünce de bu junior teğmen nerden çıktı şimdi kimin fakeciği bu

Şikayet dinleme makamı başlığını değiştirip yarası olan gocunurları dinleme hatta dinlenme tesisleri diye başlık yapayım en iyisi
Ben sizi asker edemedim ya ona kızıyorum kendime. ne diyeyim size şuraya alan açtım mazlumun derdini dinleyeyim dedim yine nerde kaşıntısı olan nerde müttefiğin kektirmesi olan varsa gelmiş yazmış. Gidin benim konu başlığımdan başka yerde afacanlıklarınızı sergileyin ciddi sorunları çözeceğim ben burda.

Cinsel sorunlarınızı oyun oynmaya başlarsam dala dala ülkenize çözerim birşeyciğiniz kalmaz ben daldım mı kendinize gelirsiniz kişiliğinize oturturum merak etmeyin kişiliğinizde oturur. Forumda sözle anlatılacak şeyler değil bunlar yok efendim prezarvatif kızlık zarını bozmayabilir miymiymiymiş

Boyun 2 metre aklın 2 cm lo baburs senin kızlık zarı dediğin atış poligonumda yok şöyle sıkarsam vururmuyum yok böyle nişan alırsam değdirirmiyim diye soruyorsun

Atış serbest koçero atış serbest vurursun bulursun birini üstüne alır ben vurdum der öğren bu işleri

Benim gibi vip (very important person) bir paşayı bu tip gaydırı gubbak sorularla meşgul etmeyin bir daha ağzınıza biber sokarım valla terbiyeli olun müttefikte bayanlarda var...
Beni örnek alın kendinize, terbiyemle dövmeyim sizi