|
Kizilelma_RETURN
|
 |
« Yanıtla #15 : 05 Ağustos 2008, 18:35:29 » |
|
ilk 3 kesin AAS  tabelanın kalan kısımları paylaşılır... ilk 10 da en az 5 AAS yer alır..adlaet de tabelada olur , 60 nolu ülke de ...herkese başarılar
|
|
|
|
|
|
Şu çeşmeye bak su içecek tası yok, Kırma kimsenin kalbini, Yapacak ustası yok!!!!
|
|
|
slogan
STORMS
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #16 : 09 Ağustos 2008, 09:46:36 » |
|
sınırları zorlarım 
|
|
|
|
|
|
Müttefik - Naram-Sin (#19)
|
|
|
|
osmanli_imparatorlugu
|
 |
« Yanıtla #17 : 09 Ağustos 2008, 11:10:46 » |
|
Slogan klan kuracam diyordun ne oldu kurdunmu kurunca haber ver senin klanıda koyarız listeye 
|
|
|
|
|
|
Agustos Dönemi : 1 SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2
Ekim Dönemi : 7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k 199m A A S Goblin Son
===> #1000 <=== The End ===> Muttefiki Bıraktım Dostuma Düşmanıma Başarılar Dilerim <===
|
|
|
|
. . . FiGaRo . . .
|
 |
« Yanıtla #18 : 09 Ağustos 2008, 11:12:28 » |
|
onun klan kurmasına ne gerek adam tek başına bi klan 
|
|
|
|
|
|
Tam bayılacakken para sayılacakken kafa dağılacakken ama kayılacakken Baktık basemode Un gözleri kayık anlaşılan sadece onlar ayık Tam yazılacakken zar tutulacakken para saçılacakken kafa koparacakken Baktık sizlerin ömrü az ama az zamanda size çok şey yaşatacaz
#YEniMAhalLE#
|
|
|
slogan
STORMS
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #19 : 09 Ağustos 2008, 12:15:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
Müttefik - Naram-Sin (#19)
|
|
|
|
.:Richard Ramirez:.
|
 |
« Yanıtla #20 : 09 Ağustos 2008, 14:43:01 » |
|
ilk 3 kesin AAS  tabelanın kalan kısımları paylaşılır... ilk 10 da en az 5 AAS yer alır..adlaet de tabelada olur , 60 nolu ülke de ...herkese başarılar biz burda armutmu topluyozzz 
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
Kizilelma_RETURN
|
 |
« Yanıtla #22 : 09 Ağustos 2008, 16:05:08 » |
|
biz burda armutmu topluyozzz  bence öyle ...oyunculuğunu göster de yanılt beni 
|
|
|
|
|
|
Şu çeşmeye bak su içecek tası yok, Kırma kimsenin kalbini, Yapacak ustası yok!!!!
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #23 : 09 Ağustos 2008, 16:28:09 » |
|
abi armutlar çoktan toplandı yanlışın var bence arkadaş başka bişey topluyor. Allahım Sabır ver Bir Konuyuda Bölme Be Adam ! Cernstorm Bitti Bu Başladı
ulen cezmi daha yeni görüyom bunu dua et.tarihi geçtiği içinde kızmayacağım sana şanlısın 
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
Kizilelma_RETURN
|
 |
« Yanıtla #24 : 09 Ağustos 2008, 16:38:59 » |
|
armut topluyo demedim zaten  bence ilk 3 AAS olcak dedim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.:Richard Ramirez:.
|
 |
« Yanıtla #25 : 09 Ağustos 2008, 16:42:39 » |
|
armut topluyo demedim zaten  bence ilk 3 AAS olcak dedim... kesin bisey yok malesef ama sen daha oncede belirttigin gibi kesin ilk 3 aas demissin :d:f
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
Kizilelma_RETURN
|
 |
« Yanıtla #26 : 09 Ağustos 2008, 16:45:32 » |
|
evet kesin bi şey olmamakla birlikte genel olarak bakınca tabelada yalnız sayılırsın... o kadar toprağı tek başına koruyabilmek zor tabi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #28 : 09 Ağustos 2008, 16:48:40 » |
|
ama sen zor işlerin adamıymışsın gibi duruyor 
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
|
|