|
agTra
|
 |
« : 02 Ağustos 2008, 14:06:55 » |
|
İşyeri ve kafelerden giren üyelerimiz devamlı sorun yaşıyorlar. Bunun kesin bir çözümü yok ancak şöyle birşey düşündük: Kafe veya işyerinden girenler gold üye olduktan sonra ülkeleri bize bildirecekler. O ülkeleri ayrı bir panelde devamlı gözetim altında tutup hareketlerini inceleyeceğiz. Giriş çıkış durumları, saldırı durumları vs. gibi etkenlere göre bu ülkelere ceza verilecek. Ayrıca bilgisayarlar tek tek tanımlanacak. Para verip gold olan fake mi yapacak gibi sorular aklınıza gelebilir ancak detaylı incelemeler yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Not: İşyerinde tek bilgisayarı olup 4 - 5 kişiyiz diyenler bu uygulamaya dahil değildir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatih
Muttefik
K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!
|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2008, 14:46:22 » |
|
diyelim ki cafeden girdim oyuna ve benimle beraber bulunduğum ortamda 3kişi müttefik oynuyor...üçümüzde hep aynı pcden mi oynayacağız ???aynı klanda olabilirmiyiz ???birbirimize yardım yollayabilirmiyiz ???aynı klanda değilsek,birbirimizden toprak çekebilirmiyiz ???yok hayır diyorsanız multi olayı mı girecek dewreye  sana zahmet daha detaylı bilgi lütfen
|
|
|
|
|
|
.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK..... ___( 5 )___
~~~~~ Northern Lights ~~~~~
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2008, 14:50:49 » |
|
Hep aynı pcden oynamayacaksanız tabi ki. Aynı klanda olabilirsiniz, birbirinize yardım yollayabilirsiniz. Ortak saldırı da yapabilirsiniz. Ama biz fake ülkelerin saldırı tiplerini, yardım şekillerini, toprak aktarma stillerini çok iyi bildiğimiz için aranızdaki fake ülkeleri tespit edip banlayabiliriz. Gerçek ülkeleri tespit edebiliriz kısacası.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Infantry
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2008, 15:23:51 » |
|
Peki ben 2 hafta kadar farklı bilgisayarlardan giriş yapıcam ülkeye sorun olur mu??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2008, 18:11:58 » |
|
Peki ben 2 hafta kadar farklı bilgisayarlardan giriş yapıcam ülkeye sorun olur mu??
hic bise olmaz ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
osmanli_imparatorlugu
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Ağustos 2008, 04:55:53 » |
|
Üni De aynı evde 4 kişi yasıyoruz 1 pc var 2 kişi oyunu devamlı oynuyorduk evde bunu gectim mesala abi kardes oynayan arkadaslar var bunlarda fake yüzünden mağdur oluyor bence Bunun için ne yapabiliriz ?
Allahtan suan üni tatilde bu yüzden benim için sorun yok ama üni acılınca ne olacak merak ediyorum heralde Aynı ülkeyle bir cıkıs o yapacak 1 çıkıs ben
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2008, 05:02:02 Gönderen: osmanli_imparatorlugu »
|
|
Agustos Dönemi : 1 SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2
Ekim Dönemi : 7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k 199m A A S Goblin Son
===> #1000 <===
|
|
|
netlord
Muttefik
___TRAmp___
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Ağustos 2008, 10:23:18 » |
|
Üni De aynı evde 4 kişi yasıyoruz 1 pc var 2 kişi oyunu devamlı oynuyorduk evde bunu gectim mesala abi kardes oynayan arkadaslar var bunlarda fake yüzünden mağdur oluyor bence Bunun için ne yapabiliriz ?
Allahtan suan üni tatilde bu yüzden benim için sorun yok ama üni acılınca ne olacak merak ediyorum heralde Aynı ülkeyle bir cıkıs o yapacak 1 çıkıs ben
abi kardeş durumu bende war napim kardeşimi durduramıorum e bende bırakmak istemiorum bakalım sonu ne olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Ağustos 2008, 12:38:46 » |
|
kurunun yanında bi kac yasında yanması normal .. 1 ülkei ikiniz beraber oynicaksınız yapacak bise yok .. oyun temizlenince alacaımız zevk daha da artacaından .. tek ülke de ikinizi gayet idare edecektir ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
netlord
Muttefik
___TRAmp___
|
 |
« Yanıtla #9 : 06 Ağustos 2008, 12:50:36 » |
|
kurunun yanında bi kac yasında yanması normal .. 1 ülkei ikiniz beraber oynicaksınız yapacak bise yok .. oyun temizlenince alacaımız zevk daha da artacaından .. tek ülke de ikinizi gayet idare edecektir ..
ben ülkemi hyatta wermm ona  reziL eder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efsanekartal
|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Ağustos 2008, 08:45:27 » |
|
İşyeri ve kafelerden giren üyelerimiz devamlı sorun yaşıyorlar. Bunun kesin bir çözümü yok ancak şöyle birşey düşündük: Kafe veya işyerinden girenler gold üye olduktan sonra ülkeleri bize bildirecekler. O ülkeleri ayrı bir panelde devamlı gözetim altında tutup hareketlerini inceleyeceğiz. Giriş çıkış durumları, saldırı durumları vs. gibi etkenlere göre bu ülkelere ceza verilecek. Ayrıca bilgisayarlar tek tek tanımlanacak. Para verip gold olan fake mi yapacak gibi sorular aklınıza gelebilir ancak detaylı incelemeler yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Not: İşyerinde tek bilgisayarı olup 4 - 5 kişiyiz diyenler bu uygulamaya dahil değildir.
ya bırak arkadasımm bole ıslerıı para tuzagıı dıosun ver parayı ıstersen 80 kıı oyna dıosunn gececeksın bu ıslerı gececekkk ulkeyı acsan nolur acmasan nolurr ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efsanekartal
|
 |
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2008, 16:32:52 » |
|
rahat ol bıraderr herseyı denedıkkk gold ol acıyım yaptıı daha napcakk nasıl admın benım bıldıgımden deıl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Ağustos 2008, 01:14:33 » |
|
rahat ol bıraderr herseyı denedıkkk gold ol acıyım yaptıı daha napcakk nasıl admın benım bıldıgımden deıl  Kurallar açık ve nettir. Gold ülkelere fake'e izin var diye birşey yok. Süreli banlanırlar ama devamlı banlanırlar. 10 ülkeyle fake yapıyorsunuz, gelip kafa şişiriyorsunuz. Gold olun dediğimde bir daha ses soluk çıkmıyo. Kesin kurtuluş yöntemi. Karalama çabalarına girmeyin boşuna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ovacıklı
Muttefik
LEONİD@S *SON*
|
 |
« Yanıtla #14 : 09 Ağustos 2008, 01:31:59 » |
|
Kurallar açık ve nettir. Gold ülkelere fake'e izin var diye birşey yok. Süreli banlanırlar ama devamlı banlanırlar. 10 ülkeyle fake yapıyorsunuz, gelip kafa şişiriyorsunuz. Gold olun dediğimde bir daha ses soluk çıkmıyo. Kesin kurtuluş yöntemi. Karalama çabalarına girmeyin boşuna.
şimdi anlamadıgım goldlar süreli mi banlanıyor fake yapınca... fake yapanlara gold olma çağrısı mı yapıyosun inan anlamadım yanlış anlama beni ama...
|
|
|
|
|
|
Yıkım: 2
...cogito ergo sum...
|
|
|
|