|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #165 : 18 Ağustos 2008, 16:18:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #167 : 18 Ağustos 2008, 16:22:05 » |
|
adidas derken sen hiç reklam yapmıyorsun sanki  bu arada konuyu dağıttık şahsım adına özür dilerim...  bu konu neydiki ben bu konuyu geyık die biliyodum yoksa konu yoksa...............................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #168 : 18 Ağustos 2008, 18:52:23 » |
|
evlatlarım ikinizde ayrı 5 kağıtçısınız haa.biriniz konu gırgır konusu diye biliyordum ben diye ayak yapıyo birinizde bile bile dağıtıyo nede olsa özür diye bişey var sorun olmaz diyoo.çok yaramazlık yapıyonuz bak çekecem kulaklarınızı haaa  hadi biraz daha dolaşın akşam ezanından önce evdesiniz ona göre sakın geç kalmayın bak 
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #171 : 18 Ağustos 2008, 23:56:28 » |
|
sayfaları incelersen konuyu ilk kimlerin dağıttığını görürsün gelipte bana ... atma şaka maka kaldırmıyorum artık yaşına hörmeten ses çıkarmadım diye abartma yani.(şaka takıldım sinirlenme yavyum gibi laflar söleme asla) hadi şimdide son sözü söle de havanı at sevin biraz 
furkan bu lafın banaysa hayırdır ne bu sinir.şaka kaldırmıyorsan adam gibi sölersin bizde takılmayız canım kardeşim bukadar sinirlenme gerek yok yani demi ama
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #172 : 19 Ağustos 2008, 00:06:36 » |
|
lan kendine karşı dürüst ol şimdi, ergenlik sancıları çekerken biri gelip sana yavrum evladım dediğinde üstüne yürümüyo muydun adamın? 'büyüdüm biiin' diye haykırmıyo muydun dağa taşa? bence haykırıyodun.. ben de yaptım çünkü ordan biliyorum.
anyway, kıssadan hisse bebeğim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #173 : 19 Ağustos 2008, 00:24:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #174 : 19 Ağustos 2008, 00:36:13 » |
|
ohoo yaranılmıyo size de be.. müthiş bir sosyolog gibi el atmıştım olaya, empati demiştim.. kime demişim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #176 : 19 Ağustos 2008, 00:50:56 » |
|
rica ediyorum, bak rica ha, emir falan anlama diye üstüne basa basa ediyorum ricayı, şu laflarının sonuna '  ' şu aptal şeyi koyma. gereksiz zira..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #177 : 19 Ağustos 2008, 02:31:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #178 : 19 Ağustos 2008, 08:36:20 » |
|
rica ediyorum, bak rica ha, emir falan anlama diye üstüne basa basa ediyorum ricayı, şu laflarının sonuna '  ' şu aptal şeyi koyma. gereksiz zira.. zak o aptal dediğin şeyleri nereye koyacak peki.heee sonuna değilse ortasına yada başına koyabilir haklısın.  furkan kardeşim bundan sonra öle yap tamammı zak abini kızdırmayalım  RİCA ediyorum anti parantez dil çıkarmalar kendilerinden sonra gelen cümleler içindir sonuna kaymayacakmışızda ondan öle yaptım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|