Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
03 Aralık 2008, 09:18:11 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 13   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu Muttefiğe Yakışıyor mu?  (Okunma Sayısı 2025 defa)
Mahosan
Muttefik
*

Warchief

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : 01 Ağustos 2008, 15:43:25 »

Etik olarak yanlı$ ama taktik açısından doğru bence  Gülümseme Adam kasıor toprağı 130k 8m gerilla 5m kara 8m hava 1m kalyon. bunun 50k sı okcu. Bu adamı nasıl indiriceksin daha 2. çıkı$ında.  Elf le anca. Adam da topraklar bo$a gitmesin diye sallıyor habire standart Gülümseme sonra yıkıyor binaları demirci dik bi de öyle kas. Öteki gün diğeri tek birim kasan birine indirtiyor topluyor toprakları. Bu sefer o standartlıyor, dalıyor Gülümseme

Living is easy with eyes closed..
eskici
Muttefik
*

zevk almaya devam edin(!)çok güzel böyle

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 01 Ağustos 2008, 15:44:32 »

Birde benim anlamadığım olay şu. Bu olayı yapanlar klan başkanları.
Bu adamların klanındaki diğer oyuncular bu konuda hiç mi tepki göstermiyor. Hep aynı adam beleş topragı alıyor kendi oyuncusundan daha iyi işler yapıyor. Bu klan başkanına yakışan bir hareket mi.
Bari yapıyorsunuz farklı adamlara yaptırın hep aynı kişiler yapıyor.böyle olmaz bu iş.
Ben bunu yapan bir klan liderim olsa isyan ederdim. Klanda durmazdım. Çünkü bu Bir nevi bencilliktir, egoistliktir.

Oh ne âlâ memleket
nuttefik
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2008, 15:46:54 »

bencede SowaLye  haklı  150k toprak kımde olsa asker kasar ıyı oyuncu bekler fırsatı toprak kasar ama elfe dalmak kolaylarına gelıyor

bına dıkım derdı yok
sefer tasarrufu
ıyı guru kasılır
ıyı toprak kazanır
saldırıda asker kaybetmez

bukadar artısı olan bı savas varken neden adıl savassın
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2008, 15:48:48 Gönderen: nuttefik » Logged
volkan54
STORMS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #18 : 01 Ağustos 2008, 15:48:10 »

normal çıkış yapsınlar haklısın.ama üç beş tane akıllı (kendilerine göre)olan arkadaşlarımız bu yolu seçince sağlam oyuncularında yapacağı başka yol kalmıyor diye düşünüyorum.

senin dediğinde dogru ama  bu direk fake oluyor belki adam fakeini arkadasına verdi sen sırf toprak kas bende ondan alayım diyor bu haklsızlık ve kuskusuz fake dir

nuttefik
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 01 Ağustos 2008, 15:51:53 »

herkesten rıca edıyorum su ulkenın olaylarına bakın kac gun oldu oyun baslayalı   bu adam troll sureklı kesıf yapıyor bına dıkıyor asker yok ve standart atılıyor buna sureklı aynı olay kesıf yap standart atsınlar yaptıgı saldırı  0      dusunun sadece kesıfe abanıyor deyısık bı taktık Sırıtan

10donumbostan (#28608)
Klan:
bosphorus
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 01 Ağustos 2008, 16:11:04 »

10donumbostan (#28608) adlı acc olaylarına bakınca.. Banlanan acc lara acımaya başladım Kahkaha
Banlananların sebebi aynı ip den giriş yapmak,küfür etmek yada kan bağını kanıtlayamamasından kaynaklanıyo olabilir
28608 nolu hesap sayesinde birçok hesap ihya olmuş,kasmış ve havasını atmıştır Gülümseme
Önerim : 10donumbostan (#28608) hesabın online oldugu anları kollamamızdır, bizede bi ekmek düşer belki Kahkaha

Nekadar ucuz bir oyun oldu bu.. Nerde savaşlar klan rekabetleri nerde North,Paşa,Akıncı,Logos,Hero
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 01 Ağustos 2008, 16:16:48 »

bostan bey fake imiş. ilgilenildi.
volkan54
STORMS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #22 : 01 Ağustos 2008, 16:22:39 »

bostan bey fake imiş. ilgilenildi.
peki bunla beraber kimler banlandı
acıklama yapman mümkünmü

nuttefik
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 01 Ağustos 2008, 16:24:32 »

tesekkurler Zaknafein  Sırıtan

sız oyunla ılgılendıkce bızde elımızden geldıgınce acc  lerı yakalamaya devam ederız
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 01 Ağustos 2008, 16:27:40 »

yahu arkadaslar ayıp bıras kendınızden utanın hıcbırseyı cekemıyorsunuz, savasmadılar dıosunuz. Utanın kendınızden! Gercekcı dusunun az bakalım. HANGI SAVASTA LIDERLER SAVASA KATILIRDI. organıze işler bunlar... Zor olan organızasyonu saglamaktır, sız oturup kara kara dusunurken organıze yı yapan arkadaslar hazırlık ederler. Lutfen cekememezlik etmeyin. sIKtınız, bıktırdınız...

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
bosphorus
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 01 Ağustos 2008, 16:30:46 »

10donumbostan (#28608) Sayesinde ihya olan havasını atan ve şu an hala oyunda birçok hesabı eyani yerine koymayı devam eden acc ların da burda deşifre edilmesini istiyorum..
Hnagi ülkenin yada klanın fake i?
Zaknafein adlı aminimizden, Bu akıncı ruhlu güzel insandan bize yardımcı olmasını, temiz mtf alemi için yapılan çalışmaların desteğini artıracagından emin oldugum için rica ediyorum..
Said
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : 01 Ağustos 2008, 16:32:37 »

yahu arkadaslar ayıp bıras kendınızden utanın hıcbırseyı cekemıyorsunuz, savasmadılar dıosunuz. Utanın kendınızden! Gercekcı dusunun az bakalım. HANGI SAVASTA LIDERLER SAVASA KATILIRDI. organıze işler bunlar... Zor olan organızasyonu saglamaktır, sız oturup kara kara dusunurken organıze yı yapan arkadaslar hazırlık ederler. Lutfen cekememezlik etmeyin. sIKtınız, bıktırdınız...

Senin Liderin bizanslı herhalde ? Gülümseme

Northern LightS ~ LightninG

http://www.muttefik.com/north
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 01 Ağustos 2008, 16:34:03 »

Senin Liderin bizanslı herhalde ? Gülümseme
benım lıderım senı dover

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
Said
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #28 : 01 Ağustos 2008, 16:35:55 »

Selam söyle Liderine

Northern LightS ~ LightninG

http://www.muttefik.com/north
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 01 Ağustos 2008, 16:36:51 »

düello mu teklıf edıyorsun  Dil çıkaran as

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 13   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.072 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu