|
|
eskici
Muttefik
zevk almaya devam edin(!)çok güzel böyle
|
 |
« Yanıtla #16 : 01 Ağustos 2008, 15:44:32 » |
|
Birde benim anlamadığım olay şu. Bu olayı yapanlar klan başkanları. Bu adamların klanındaki diğer oyuncular bu konuda hiç mi tepki göstermiyor. Hep aynı adam beleş topragı alıyor kendi oyuncusundan daha iyi işler yapıyor. Bu klan başkanına yakışan bir hareket mi. Bari yapıyorsunuz farklı adamlara yaptırın hep aynı kişiler yapıyor.böyle olmaz bu iş. Ben bunu yapan bir klan liderim olsa isyan ederdim. Klanda durmazdım. Çünkü bu Bir nevi bencilliktir, egoistliktir.
|
|
|
|
|
|
Oh ne âlâ memleket
|
|
|
nuttefik
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2008, 15:46:54 » |
|
bencede SowaLye haklı 150k toprak kımde olsa asker kasar ıyı oyuncu bekler fırsatı toprak kasar ama elfe dalmak kolaylarına gelıyor
bına dıkım derdı yok sefer tasarrufu ıyı guru kasılır ıyı toprak kazanır saldırıda asker kaybetmez
bukadar artısı olan bı savas varken neden adıl savassın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2008, 15:48:48 Gönderen: nuttefik »
|
|
|
|
|
|
volkan54
|
 |
« Yanıtla #18 : 01 Ağustos 2008, 15:48:10 » |
|
normal çıkış yapsınlar haklısın.ama üç beş tane akıllı (kendilerine göre)olan arkadaşlarımız bu yolu seçince sağlam oyuncularında yapacağı başka yol kalmıyor diye düşünüyorum.
senin dediğinde dogru ama bu direk fake oluyor belki adam fakeini arkadasına verdi sen sırf toprak kas bende ondan alayım diyor bu haklsızlık ve kuskusuz fake dir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuttefik
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #19 : 01 Ağustos 2008, 15:51:53 » |
|
herkesten rıca edıyorum su ulkenın olaylarına bakın kac gun oldu oyun baslayalı bu adam troll sureklı kesıf yapıyor bına dıkıyor asker yok ve standart atılıyor buna sureklı aynı olay kesıf yap standart atsınlar yaptıgı saldırı 0 dusunun sadece kesıfe abanıyor deyısık bı taktık  10donumbostan (#28608) Klan:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #21 : 01 Ağustos 2008, 16:16:48 » |
|
bostan bey fake imiş. ilgilenildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volkan54
|
 |
« Yanıtla #22 : 01 Ağustos 2008, 16:22:39 » |
|
bostan bey fake imiş. ilgilenildi.
peki bunla beraber kimler banlandı acıklama yapman mümkünmü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuttefik
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #23 : 01 Ağustos 2008, 16:24:32 » |
|
tesekkurler Zaknafein  sız oyunla ılgılendıkce bızde elımızden geldıgınce acc lerı yakalamaya devam ederız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #24 : 01 Ağustos 2008, 16:27:40 » |
|
yahu arkadaslar ayıp bıras kendınızden utanın hıcbırseyı cekemıyorsunuz, savasmadılar dıosunuz. Utanın kendınızden! Gercekcı dusunun az bakalım. HANGI SAVASTA LIDERLER SAVASA KATILIRDI. organıze işler bunlar... Zor olan organızasyonu saglamaktır, sız oturup kara kara dusunurken organıze yı yapan arkadaslar hazırlık ederler. Lutfen cekememezlik etmeyin. sIKtınız, bıktırdınız...
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
bosphorus
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #25 : 01 Ağustos 2008, 16:30:46 » |
|
10donumbostan (#28608) Sayesinde ihya olan havasını atan ve şu an hala oyunda birçok hesabı eyani yerine koymayı devam eden acc ların da burda deşifre edilmesini istiyorum.. Hnagi ülkenin yada klanın fake i? Zaknafein adlı aminimizden, Bu akıncı ruhlu güzel insandan bize yardımcı olmasını, temiz mtf alemi için yapılan çalışmaların desteğini artıracagından emin oldugum için rica ediyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Said
|
 |
« Yanıtla #26 : 01 Ağustos 2008, 16:32:37 » |
|
yahu arkadaslar ayıp bıras kendınızden utanın hıcbırseyı cekemıyorsunuz, savasmadılar dıosunuz. Utanın kendınızden! Gercekcı dusunun az bakalım. HANGI SAVASTA LIDERLER SAVASA KATILIRDI. organıze işler bunlar... Zor olan organızasyonu saglamaktır, sız oturup kara kara dusunurken organıze yı yapan arkadaslar hazırlık ederler. Lutfen cekememezlik etmeyin. sIKtınız, bıktırdınız...
Senin Liderin bizanslı herhalde ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #27 : 01 Ağustos 2008, 16:34:03 » |
|
Senin Liderin bizanslı herhalde ?  benım lıderım senı dover
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|
Said
|
 |
« Yanıtla #28 : 01 Ağustos 2008, 16:35:55 » |
|
Selam söyle Liderine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #29 : 01 Ağustos 2008, 16:36:51 » |
|
düello mu teklıf edıyorsun as
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|