eskici
Muttefik
zevk almaya devam edin(!)çok güzel böyle
|
 |
« : 01 Ağustos 2008, 15:17:10 » |
|
Bu bir savaş oyunudur tutkulu olmayan bu oyunda gelip gelemez. Düşmanını yenmeyen hiç galip gelemez.!
Ama görünen şu ki Oyunda fena halde bir sistem varki , Bu sistem oyunun tüm zevkini alıp götürüyor.
Su an Tabelada olan Bunick25 harfli , Slogan , Lord of the Earth , Bu Adamlar daha hiç savaşmadılar. Kendi klanından adamlara daldılar. Bedava toprak aldılar. Cıkış yaptılar asker kastılar. Ne güzel memleket dimi. Hiç Kan dökülmeden Belki fakesine belkide kendi klanından bir büyücüye dalıyorlar sürekli seferlerini harcıyorlar. Tamam bu yasak bir şey değil hiç birşey demiyorum. Ama oyunun zevki açısından Etik mi? Düşmanınla savaşmadan bu oyunda ne zevk alıyosun. Sen böyle 1. olursan Seni kaç kişi tebrik eder? Bunları düşünelim arkadaşlar. Burda bedava ordu kassan ne olur. Bu oyunda indirilmeyecek birisi yoktur.Bu oyunda savaşarak 1. olursan efsane olursun. Felsefeniz bu olsun.
Bu konuyu tartışmaya açmak istiyorum. Kimseye bir art niyetim yok , sadece oyunun zevkli olmasını istiyorum Sizlerinde düşüncelerinizi merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
Oh ne âlâ memleket
|
|
|
ovacıklı
Muttefik
LEONİD@S *SON*
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2008, 15:19:59 » |
|
dün gece şahit oldum tek birimci elemanın biri toprak yapıyor sonra bu nickciler paylaşıyor... etik değil ama naparsın oyun kuralları içinde bu da...
|
|
|
|
|
|
Yıkım: 2
...cogito ergo sum...
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2008, 15:21:35 » |
|
evet kardeş süper bi tespitte bulunmuşsun.zevk alınmıyor fakat.bunu yapmaktan başkada çare yok çunku oyun eskisi gibi değil...ve hiç bir zamanda olamayacak gibi gözüküyor.
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
SowaLye
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2008, 15:21:57 » |
|
Evet arkadaşım çok güzel konu açmışsın sen açmasaydın ben açacaktım bu dönem kendi fakerinden yada kendi ülkesinden birine çıkış yaptırık elf lere sonra standart atıp 100 k 150 k toprak yapan arkadaşlar oyunu bilmeyen ve tabelada çıkan ülkelerdir. aklı sıra tabela yapmak istiyorlar ama haksız yere herkez bi elf bulup çıkış yapsın o zaman bu tabeladaki bir kaç ülkenin yaptğı düzel sadece uyanıklıktır aklı sıra onlardan başka akıllı yok ya hani oyunda. ama ne yaparlarsa yapsınlar hepsini indirebilirler oyunu bilmiyorlar onun için böyle acizlikler yapıyorlar hepsinin olaylarına baksınlar kim nasıl çıkış yapmış onlar oyuncu değildir. amaç savaşarak kazanmak.......
|
|
|
|
|
|
SeS Yok Seda Yok Ansızın Çarpacam....
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2008, 15:26:36 » |
|
Evet arkadaşım çok güzel konu açmışsın sen açmasaydın ben açacaktım bu dönem kendi fakerinden yada kendi ülkesinden birine çıkış yaptırık elf lere sonra standart atıp 100 k 150 k toprak yapan arkadaşlar oyunu bilmeyen ve tabelada çıkan ülkelerdir. aklı sıra tabela yapmak istiyorlar ama haksız yere herkez bi elf bulup çıkış yapsın o zaman bu tabeladaki bir kaç ülkenin yaptğı düzel sadece uyanıklıktır aklı sıra onlardan başka akıllı yok ya hani oyunda. ama ne yaparlarsa yapsınlar hepsini indirebilirler oyunu bilmiyorlar onun için böyle acizlikler yapıyorlar hepsinin olaylarına baksınlar kim nasıl çıkış yapmış onlar oyuncu değildir. amaç savaşarak kazanmak.......
bak işte burda dur derim sana düşüncülerin doğru ama o kişilerin arasında oyunu çok msağlam oynayanlarda var bunu bil.
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
SowaLye
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Ağustos 2008, 15:31:39 » |
|
bak işte burda dur derim sana düşüncülerin doğru ama o kişilerin arasında oyunu çok msağlam oynayanlarda var bunu bil.
Avukatmısın sen okuma bilmiyorsun sanırım olaylarına bak diyoruz elf ile çıkanlardan bahsediyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Said
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2008, 15:32:40 » |
|
İyi Kasmak iyi Şavaşcı olmak anlamına gelmez.!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SowaLye
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2008, 15:33:29 » |
|
Banada versinler 150 k toprak benden fazla kasan olmaz okçuda dikmem beleş nasıl olsa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eskici
Muttefik
zevk almaya devam edin(!)çok güzel böyle
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2008, 15:34:37 » |
|
bu arkadaslar Çok iyi oyuncularsa ne kadar Saglam Oyuncu olduklarını gösterip Adam gibi Savaşsınlar Bakalım Gorelim Kim ne kadar Saglam Oyuncuymus
|
|
|
|
|
|
Oh ne âlâ memleket
|
|
|
bosphorus
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2008, 15:36:06 » |
|
Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim.. Bu konu gercekten konusulması gereken ve düzeltilmeyi bekleyen bir konudur arkadaşlar..Mtf tarihinde buna benzer durumlar daha öncede olmuştu ama işin acıkcası bu kadar abartıldıgı bir dönem daha önce görmemiştim.. Toprak transferi yapılır evet.. yapılamaz diye bir durum yok ama, gecenin 3 lerinde 4 lerinde millet bilmem kacıncı uykusunu uyudugunda tek birim kasan birkaç acc ın oyunda tecrübeli ve bir o kadar da isim yapmış bir acc için toprak toplaması, bu acc yapdıgı beleş toprakla birlikte günlerce tepede kalması, emek hırsızlıgının apacık gostergesi ve enayi yerine konulmanın bir örneğidir.. Oyunu kuşluk vakti değilde herkezin oynayabileceği vakitlerde oynayan, klanı ve arkadaşları için emek harcayan, diger arakdaslara ve klanlara yapılan büyük bir haksızlık ve saygısızlıktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2008, 15:37:25 » |
|
Avukatmısın sen okuma bilmiyorsun sanırım olaylarına bak diyoruz elf ile çıkanlardan bahsediyorum...
illa elflerden çıkış yapmaya gerek yokk ırk farketmez önemli olan beleş toprak.ki hem elfle çıkış yapanlardanda sağlam oyuncular var.neyse önemli olan sağlam olup olmadıkları değil önemli olan kolay yoldan tabeleya çıkıp çıkmadıkları.şuan bunu tartışıyoruz. he bide direk neden ters bi tepki verdin anlamadım ben sana kötü bişey sölemedimki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volkan54
|
 |
« Yanıtla #11 : 01 Ağustos 2008, 15:37:58 » |
|
ben bunu pek anlayamadım oyunu madem cok iyi biliyor normal cıkıs yapsınlar dusmanlarıyla savas yapsınlar bu acıkca emek hırsızlıgıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2008, 15:40:32 » |
|
ben bunu pek anlayamadım oyunu madem cok iyi biliyor normal cıkıs yapsınlar dusmanlarıyla savas yapsınlar bu acıkca emek hırsızlıgıdır
normal çıkış yapsınlar haklısın.ama üç beş tane akıllı (kendilerine göre)olan arkadaşlarımız bu yolu seçince sağlam oyuncularında yapacağı başka yol kalmıyor diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2008, 15:41:20 » |
|
ilk ondakileri korudfuğumu sanmayın ilk onda sadece bir kişiyi tanıyorum diyerleriyle muhabbetim bile yok.yanlış anlaşılmasın yazdıklarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SowaLye
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #14 : 01 Ağustos 2008, 15:41:30 » |
|
bende sana kötü bir şey söylemedim sadece yanlış yerde yanlış anladın ve yanlış bir şekilde savunma yapıyorsun ben sadece elf lere dalıp 150 k yapıp okçu dikip bedavadan toprak kazananlardan bahsediyorum tabeladakilerin olaylarına bakalım hangi ülke elf ile çıkış yapmış her zaman her çıkışında elf ikizi gibi yanında elf bulunduruyor ona dalıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|