|
agTra
|
 |
« : 01 Ağustos 2008, 14:01:55 » |
|
1. Klansız savunması: Klansız savunması geri getirilecek. Toprak alınan her saldırı sayılacak ve 20. saldırı da saldırı engellenecek. Her 10 dakikada sayı 1 azalacak. Yani 10 dakika sonra 1 saldırı daha yapılabilir hale gelecek. 2. bir oyun: Şenlik gibi bir bölüm daha açılacak. Orada fake serbest ve istediğiniz denemelerinizi de yapabileceksiniz. Sefer sayıları gene aynı olacak ve oyunda yapılan değişiklikler ilk orada denenecek. Yeni kararlar alındıkça buradan duyurulacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2008, 14:15:47 » |
|
 rutbe olayı ne oldu...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2008, 14:35:00 Gönderen: sinek-vale »
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
|
volkan54
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2008, 14:24:35 » |
|
20 saldırı sınırlaması biraz sacma geldi banada klansız savunmasıda gereksiz ama oyun sizin buyrun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R@B@L
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Ağustos 2008, 14:29:28 » |
|
Birdahaki dönem mi yapılacak bu? Birde klansız savunmasındaki saldırı sayısının artması gerektiğini düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
__Turk__
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2008, 17:46:50 » |
|
sefer sınırsız olsun Böyle birsey denesek 1 dönem bence hem fakeyede gerek kalmaz bir cok arkadasım belkide herkez fakeyi sırf bu yüzden yapıyor cünkü Adam 2 gün bekliyor sonra 250 sefer doluyor 20 dk da sefer bitiyor  24 saat online olan biri için fake yapmaktan baska cağre kalmıyor... eger sefer sınırsız olursa 1 kişi 1 ülkeyle ilgilenir sadece o ülkesini gelistirip büyütmek için ugrasır kimsede fake yapmaz die düşünüyorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2008, 17:49:08 » |
|
bu halk senlıge gıderken yanında camur goturur
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
fatih
Muttefik
K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2008, 19:15:42 » |
|
değişiklikleri olumlu buluyorum...teşekkürler
|
|
|
|
|
|
.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK..... ___( 5 )___
~~~~~ Northern Lights ~~~~~
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2008, 20:11:58 » |
|
aynen fatih .. valla sahane olmus .. klansız savunması bu oyunda bir dengeydi .. saldırı sayısının 20 olması mükemmelmi deil mi bunu zaman göstercek .. ama gercekten icim rahatladı desem abartmıs olmam .. ayrıca taner aramıza dönmene cok sevinioruz ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
Charon
Muttefik
Welcome to the Jungle
|
 |
« Yanıtla #11 : 02 Ağustos 2008, 01:57:43 » |
|
çok güzel.. hoşgeldin agtra...
|
|
|
|
|
|
SoYLuLaR*CHaRoN ------- ` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi ` ------- ZeHiR
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #12 : 02 Ağustos 2008, 18:47:58 » |
|
gözlerim doldu resmen  uzun zamandır beklediğim klansız savunması geldi ve ben bi klana girdim! yok böyle bi olay.  neyse değişiklikler için teşekkürler agtra.
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
|
|
ELENDIL
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #14 : 03 Ağustos 2008, 02:56:09 » |
|
sefer sınırsız olsun Böyle birsey denesek 1 dönem bence hem fakeyede gerek kalmaz bir cok arkadasım belkide herkez fakeyi sırf bu yüzden yapıyor cünkü Adam 2 gün bekliyor sonra 250 sefer doluyor 20 dk da sefer bitiyor  24 saat online olan biri için fake yapmaktan baska cağre kalmıyor... eger sefer sınırsız olursa 1 kişi 1 ülkeyle ilgilenir sadece o ülkesini gelistirip büyütmek için ugrasır kimsede fake yapmaz die düşünüyorum.... Böyle birşey olmaz.Site trafiği denen bi olay var.Sürekli kitlenir site.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|