Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
03 Aralık 2008, 09:32:18 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: sacma sapan banlanma sebebı  (Okunma Sayısı 179 defa)
nevro_ist
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 31 Temmuz 2008, 21:59:51 »

Arkadaş(lar)ın işletim sistemi windows95 olduğu için aparat tam verimli çalışamıyor. Ama verimsiz çalıştığı halde bile diğer ülkeyle uyuşan veriler var.
Ülke numaraları arasında 4 fark var.
Ülke isimleri çelişki uyandırıyor.
Aynı klandalar.
Sefer kullanma zamanları arasında benzerlikler var.
Evet bu kadar çelişki ban sebebidir.

admıne soruyorum ıp aynı deyıl kod aynı deyıl ısletım sıstemı aynı dıye ulkemı banlanır aynı klandayız ısım benzer 21 rı gormuyonmu onlardada ısımler benzer banlasana oyleyse onlardada ısletım sıstemı aynıdır
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2008, 22:03:45 Gönderen: nevro_ist » Logged
powerful
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2008, 22:05:16 »

Arkadasım ıyıkı bu konuyu actın Kahkaha sen su pc yı bana yollasana 95 kurulu halde bende kac zamandır 95 arıyordum senı gokte ararken muttefikte buldum Kahkaha şimdi admin arkadaşımızın anlatmak istedii cok fazla kullanılmayan işletim sistemının ve aynı klanda olmanızdan dolayı fake kuskusu olduğundn dolayı senı banlamıs. Haklımıdır diye soracak olursan ben kesin kanıy varmadan kimseye suc atmam.. belki fakesin belki değilsin... ama bu kadar costuğuna gore fake olsaılığın baya az gıbı hadı hayırlısı .. fake değilsen inş ülkenin banı acılır ..

agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2008, 22:18:35 »

Doğru. 2 ülke gelmiş, birbirlerinden bi haber bi şekilde, 4 numara farkla üye olmuşlar.
İkisi de win95 kullanıyor. Verileriniz uyuşmadığını kim söyledi ayrıca size?
Aynı klana girmekle kalmamışlar, giriş çıkışlar arasında da yakınlık var.
Kesinlikle fake olamaz.
powerful
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2008, 22:22:35 »

bak adminimzi yakalar Kahkaha daha kanıt lazım mı Kahkaha no fakeeeeee  ama cidden kafama takıldı 95 windows nasıl olur??? cd sı bıle kalmadı format atmadan bu zamana nasıl geldı???

hakann
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2008, 22:42:52 »

Doğru. 2 ülke gelmiş, birbirlerinden bi haber bi şekilde, 4 numara farkla üye olmuşlar.
Kesinlikle fake olamaz.

ahaha .. taner cok paranoyaksın .. utanmasan ikisi aynı insan dicen ..  Dil çıkaran

saka bi yana .. admini yormaın artık .. oyun uzun zamandır istenilen seviyeye gelmek üzere .. utanmadan hala fakelerinizi kurtarmaya calısıosunuz ..

.. ATATÜRK  'çü GENÇLİK ..         vahsi(12)                 cewriyem@yahoo.com

-- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma ..
 -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
selman
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2008, 18:20:52 »

Kesinlikle fake olamaz.

arkadaslar sozde benım ulke arkadasın fakesıymıs bıde taner yazmıs ıkısıde wın95 kullanıyor dıye yanlıs beyan verdıgı ve benı nosuna engelledıgı ıcın tanerı kınıyorum ayrıca ben wın95 kullanmıyorum ben 98 kullanıyorum ne ıp aynı ne kod aynı olabılır cumku pc farklı sozde 95 kullanıyormusuz benımkı 98  nasıl oluyor bu banlanma acıklasın bakalım

ayrıca demıssınkı  yakın zamanlarda sefer harcamıslar aynı klandayız tapıkı organıze hareket edecez butun klanlar oyle
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2008, 18:23:22 Gönderen: selman » Logged
hakann
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2008, 17:16:20 »

arkadaslar sozde benım ulke arkadasın fakesıymıs bıde taner yazmıs ıkısıde wın95 kullanıyor dıye yanlıs beyan verdıgı ve benı nosuna engelledıgı ıcın tanerı kınıyorum ayrıca ben wın95 kullanmıyorum ben 98 kullanıyorum ne ıp aynı ne kod aynı olabılır cumku pc farklı sozde 95 kullanıyormusuz benımkı 98  nasıl oluyor bu banlanma acıklasın bakalım

ayrıca demıssınkı  yakın zamanlarda sefer harcamıslar aynı klandayız tapıkı organıze hareket edecez butun klanlar oyle

bunca zaman nerdeydin selman .. gecin bunnarı .. cift kisilik sendromu baslicak yakında .. poahahah ..  Sırıtan

.. ATATÜRK  'çü GENÇLİK ..         vahsi(12)                 cewriyem@yahoo.com

-- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma ..
 -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.065 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu