Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 01:46:33 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Neden Banlandım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (Okunma Sayısı 131 defa)
nevro_ist
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 31 Temmuz 2008, 21:01:47 »

Birden fazla ülke açtığın için ülken engellendi.
Yönetici: agTra
Mail Adresi: bilgi@muttefik.com
Yönetici Notu: savunmacı (#75539) *5 saldırgan (#75535
Süresiz olarak engellenmişsin.
Geçerli bi nedenin yoksa zahmet etme

Yukarıda Gorulduğu gıbı birden fazla hesap actığım idda ediliyor fakat 1 hesap kullanmama rağmen kanıt olmadan neden banlanıyorum.. İsim benzerliğiymiş... Savunmacı yazmak ulke adına sucmu?? bu oyunda guvenlik aparatı var banlananlar zaten bu aparat sayesinde banlanıyor arastırılıp banımın acılmasını istiyorum adminden..

1 ligde gordum dolu benzer isimler var onlar neden banlanmıyor ozman?Ney?
örnek vereyim Y.O.K.E.D.İ.C.İ -- yokedici 1 tane daha vardı , bu nicksukadarharfli diye dolu ülke var  1 ligde bunlarda banlansın ozman benim banlanma sebebim buysa yani fake kullanacak olsam alakasız isimde yazardım ama ne gerek var zaten fake kullananlar sararacakları kadar sararmıs. bende sızın gıbı temız br oyun istiyorum fakeler engellensin... ama kurunun yanında benım gibi yaslarda yanmasınn.....
boş boş
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2008, 21:04:39 »

Birden fazla ülke açtığın için ülken engellendi.
Yönetici: agTra
Mail Adresi: bilgi@muttefik.com
Yönetici Notu: savunmacı (#75539) *5 saldırgan (#75535
Süresiz olarak engellenmişsin.
Geçerli bi nedenin yoksa zahmet etme

Yukarıda Gorulduğu gıbı birden fazla hesap actığım idda ediliyor fakat 1 hesap kullanmama rağmen kanıt olmadan neden banlanıyorum.. İsim benzerliğiymiş... Savunmacı yazmak ulke adına sucmu?? bu oyunda guvenlik aparatı var banlananlar zaten bu aparat sayesinde banlanıyor arastırılıp banımın acılmasını istiyorum adminden..

1 ligde gordum dolu benzer isimler var onlar neden banlanmıyor ozman?Ney?
örnek vereyim Y.O.K.E.D.İ.C.İ -- yokedici 1 tane daha vardı , bu nicksukadarharfli diye dolu ülke var  1 ligde bunlarda banlansın ozman benim banlanma sebebim buysa yani fake kullanacak olsam alakasız isimde yazardım ama ne gerek var zaten fake kullananlar sararacakları kadar sararmıs. bende sızın gıbı temız br oyun istiyorum fakeler engellensin... ama kurunun yanında benım gibi yaslarda yanmasınn.....

la o zmn senin mantığa göre 21 klanının alayı banlanacak ben olsam birden fazla hesap açsam hep modemi kapatıp ıp numaramı değiştirirdim adminlerin çakacağını hiç zannetmem Kahkaha
nevro_ist
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2008, 21:08:25 »

ya arkadasım bu banlananlar modeme reset atmadanmı oynayanlar sanıyorsun bu guvenlık apaatı ne işe yarıyor bı arastır konusunu ıyı ogren bence...modeme reset atmayla olsa fake dolardı ligler yine.. benımde ddediğim o 21 klanıın hepsi 1 kısımı oluyor Sırıtan
boş boş
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2008, 21:10:27 »

ya arkadasım bu banlananlar modeme reset atmadanmı oynayanlar sanıyorsun bu guvenlık apaatı ne işe yarıyor bı arastır konusunu ıyı ogren bence...modeme reset atmayla olsa fake dolardı ligler yine.. benımde ddediğim o 21 klanıın hepsi 1 kısımı oluyor Sırıtan
sen anlamadın ben hep eskiden abimle bizim hesaplar farkl olmasına rağmen banlanıyorduk böle bişi yaptık birimiz oturdk kalktıktan sonra modemi kapatıp ıp numaramızı değiştirirdik nie o sureye kdr ban yemedik  Kahkaha herhalde yalnış anlattım siz baska turlu anladınız
nevro_ist
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2008, 21:15:21 »

arkadasım eskıden mod yoktu ve guvenlik aparatını takip edecek kişi yoktu o yuzden yakalanmamıssınız veya gozden kacmıssınızdır ama suanda surekli guvenlik aparatı ve fake hesaplar kontrol edılıyor yanı modeme reset atmayla fake yakalatmam olayı bıttı... fakenn sonu gelmek uzeree anca int cafeye gıdıp fake kullanır kullanan kısı evınden kullanması cok zor yakalanma olasılığı yuzde 99 gıbı 1 de gozden kacma payı.. admin ve moderatr arkadaslr guvenlik aparatıyla modeme reset atmanın alakasız olduğunu soyylesınlerde herkes bilsin.. yani sen bıle test edebılırsın 1 kod al sonra modemıne reset at tekrar kod al bır  kısım harıcı aynı olduğunu goreceksın...
boş boş
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2008, 21:17:22 »

arkadasım eskıden mod yoktu ve guvenlik aparatını takip edecek kişi yoktu o yuzden yakalanmamıssınız veya gozden kacmıssınızdır ama suanda surekli guvenlik aparatı ve fake hesaplar kontrol edılıyor yanı modeme reset atmayla fake yakalatmam olayı bıttı... fakenn sonu gelmek uzeree anca int cafeye gıdıp fake kullanır kullanan kısı evınden kullanması cok zor yakalanma olasılığı yuzde 99 gıbı 1 de gozden kacma payı.. admin ve moderatr arkadaslr guvenlik aparatıyla modeme reset atmanın alakasız olduğunu soyylesınlerde herkes bilsin.. yani sen bıle test edebılırsın 1 kod al sonra modemıne reset at tekrar kod al bır  kısım harıcı aynı olduğunu goreceksın...

1.Benim olduğum o donem 4 5 mod vardı buna ne dicen kardesim ben bosu bosunamı anlatıom halla halla Kızgın
powerful
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 31 Temmuz 2008, 21:23:17 »

Simdi Benim anladığım kadarıyla isim benzesmesi Değilde Zıtlasması var bırısı saldırgan bırısı savunucu Kahkaha guvenlik aparatı işliyor bildiğim kadarıyla. zaten işlemese bu kadar sararan olmazdı hemde super işliyor.. işlemeside benim işime geliyor bos bos ates topu yemiyoruz Kahkaha ama bence incelenmeli bu iki hesap kodları incelenınce zaten fake olup olmadığı gun yuzune cıkar...

agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 31 Temmuz 2008, 21:30:38 »

Arkadaş(lar)ın işletim sistemi windows95 olduğu için aparat tam verimli çalışamıyor. Ama verimsiz çalıştığı halde bile diğer ülkeyle uyuşan veriler var.
Ülke numaraları arasında 4 fark var.
Ülke isimleri çelişki uyandırıyor.
Aynı klandalar.
Sefer kullanma zamanları arasında benzerlikler var.
Evet bu kadar çelişki ban sebebidir.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.064 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu